Bookmarks

    Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία της Α.Ε.Κ. Καβάλας ο προπονητής Βασίλης Ζέρβας, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση η οποία είδε το «φως» της δημοσιότητας από το Διοικητικό Συμβούλιο του καβαλιώτικου συλλόγου. Και ενώ ο Βασίλης Ζέρβας για έναν ακόμη χρόνο θα παραμείνει στο «τιμόνι» της ομάδας, αντίθετα παρελθόν από το έμψυχο δυναμικό αποτελούν οι ποδοσφαιριστές Κώστας Άγγος και Στέλιος Αγγελίδης. Μάλιστα θα σημειώσουμε,, όπως άλλωστε έγινε γνωστό από το Διοικητικό Συμβούλιο της Α.Ε.Κ. Καβάλας εκφράζονται οι ευχαριστίες τόσο για τον Κώστα Άγγο όσο και για το Στέλιο Αγγελίδη, για τις υπηρεσίες που προσέφεραν στο σύλλογο.

     

     To δελτίο τύπου

    Το Διοικητικό Συμβούλιο της Α.Ε.Κ. Καβάλας κάνει γνωστά τα εξής:

     

    1). Ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας για 4η ποδοσφαιρική περίοδο με τον προπονητή Βασίλειο Ζέρβα.

     

    2). Παράλληλα θα ήθελε δημόσια να ευχαριστήσει για την σημαντική προσφορά του, στο σύλλογο τον ποδοσφαιριστή Κωνσταντίνο Άγγο ο οποίος την ποδοσφαιρική περίοδο που πέρασε ως «αιχμή του δόρατος» της ομάδας, ξετύλιξε το τεράστιο ταλέντο του με τα πολλά και εντυπωσιακά γκολ που πέτυχε και γενικότερα με την πολύτιμη βοήθεια του στον σύλλογο μας. Από βάθος καρδιάς τον ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο υπόλοιπο της καριέρας του και είμαστε βέβαιοι ότι η Α.Ε.Κ. Καβάλας θα βρίσκεται για μία ζωή στην καρδιά του.

     

    3). Θεωρεί υποχρέωση του, δημόσια να ευχαριστήσει για την πολύχρονη και σημαντική προσφορά του στο σύλλογο, τον ποδοσφαιριστή και προπονητή τμημάτων υποδομής Στέλιο Αγγελίδη ο οποίος μετά από επιθυμία του θέλησε να γυρίσει σελίδα. Το ήθος του ξεχωριστό και θα θέλαμε να του ευχηθούμε να συνεχίσει να προσφέρει στο ποδόσφαιρο με γνώμονα απλά και μόνο την ανάδειξη του αθλήματος από οποιοδήποτε πόστο και σε οποιονδήποτε σύλλογο.

     

    4). Βέβαια είναι γνωστό ότι η Α.Ε.Κ. Καβάλας θα συνεχίσει να είναι μια μεγάλη ιδέα, μια ζεστή «φωλιά» για εκατοντάδες  φιλάθλους, μικρούς και μεγάλους, για εκατοντάδες παιδία όλων των ηλικιών που πλαισιώνουν τα τμήματα υποδομής και κυρίως για εκατοντάδες γονείς οι οποίοι δείχνουν την απόλυτη και εξαιρετική εμπιστοσύνη του σε μας. Η Α.Ε.Κ. Καβάλας αποτελεί ένα κοινωνικό φαινόμενο και σημείο αναφοράς. Έχει εξελιχθεί σε τρόπο ζωής για ανθρώπους που μεταξύ τους μπορεί να μην έχουν κανένα άλλο κοινό, αλλά γίνονται ένα όταν ανταμώνουν στις εξέδρες των γηπέδων για να βρεθούν κοντά της. Ποτέ δεν στάθηκε σε πρόσωπα και αυτό θα συνεχίσει να κάνει και τώρα!!!

     

    Δηλώνουμε ότι τα καλύτερα είναι μπροστά και όλοι εμείς από τη θέση που βρισκόμαστε θα συνεχίσουμε να δίνουμε καθημερινά τον καλύτερο μας εαυτό  και με ψυχή της προσπάθειας αυτής, το είναι μας, η Α.Ε.Κ. Καβάλας να συνεχίσει να βρίσκεται πάντα ψηλά στις καρδιές όλων και αγωνιστικά, πάντα ψηλά εκεί που αξίζει να βρίσκεται».

    4 Responses to “Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία της Α.Ε.Κ. Καβάλας ο προπονητής Βασίλης Ζέρβας αντίθετα παρελθόν από το έμψυχο δυναμικό αποτελούν οι ποδοσφαιριστές Κώστας Άγγος και Στέλιος Αγγελίδης”