Bookmarks

    Ως «κεραυνός εν αιθρία» έπεσε στο Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη Α.Ο. Καβάλας η παραίτηση μέλους του Διοικητικού του Συμβουλίου, η οποία κατατέθηκε εγγράφως σήμερα Πέμπτη (26/6) όπως αποκαλύπτει το www.kavalagoal.gr . Εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειώσουμε είναι το γεγονός ότι η συγκεκριμένη παραίτηση του προσώπου που για λόγους ευνόητους δεν αναφέρουμε το όνομά του έχει να κάνει, σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, με τη διαφωνία του σχετικά με τον τρόπο χειρισμού της δήλωσης, εκδήλωσης ενδιαφέροντος από τους επενδυτές Αντώνη Αντωνίου και Σάββα Λαζαρίδη, σε επίπεδο οικονομικών δεδομένων.

     

    Την ίδια ώρα εκείνο το οποίο θα πρέπει να τονίσουμε είναι το γεγονός ότι η απόφαση του συγκεκριμένου προσώπου για να παραιτηθεί είναι ειλιμένη. Κάτι το οποίο αυτόματα σημαίνει πως ακόμη και αν το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ.  δεν κάνει δεκτή την παραίτησή του, ο ίδιος είναι αποφασισμένος να μην κάνει πίσω και να μην την ανακαλέσει. Την ίδια ώρα εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειώσουμε είναι το γεγονός ότι η συγκεκριμένη παραίτηση έπεσε ως «βόμβα» στο Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες δεν θα είναι και η μοναδική. Και αυτό γιατί ενδεχόμενα να υπάρξουν στον ορίζοντα και κάποιες άλλες παραιτήσεις τουλάχιστον ενός ή δύο ακόμη μελών του νυν Διοικητικού Συμβουλίου του Ερασιτέχνη Α.Ο. Καβάλας.

    5 Responses to “Ως «κεραυνός εν αιθρία» έπεσε στο Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. η παραίτηση μέλους της Δοίκησης που έπεσε ως «βόμβα» και η οποία κατατέθηκε εγγράφως σήμερα Πέμπτη (26/6) όπως αποκαλύπτει το www.kavalagoal.gr”