Bookmarks

    Ο κυπελλούχος της Ε.Π.Σ. Καβάλας Αετός Ορφανού δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό του 41ου Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδας αφού το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης (16/4), γνώρισε την ήττα στο γήπεδο του Βελεστίνου με τον Ερμή Κιβερίου και αποκλείστηκε με σκορ (3-0) στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης.

     

    Ήταν μία αναμέτρηση κατά τη διάρκεια της οποίας το συγκρότημα του Γιώργου Τίττη το πάλεψαν, οι παίκτες του έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, προσπάθησαν να δημιουργήσουν προϋποθέσεις για τη νίκη πρόκριση αλλά το συγκρότημα του Ερμή Κιβερίου ξεχώρισε για την αποτελεσματικότητα και δίκαιη «σφράγισε» το εισιτήριο της πρόκρισης για τον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης. Μάλιστα να αναφέρουμε ότι με δύο γκολ του Σαρρή στο 32΄και στο 55΄και ένα του Δρούγκα στο 93΄ο Ερμής Κιβερίου θα είναι η μία ομάδα του τελικού κυπέλλου ερασιτεχνών καθώς αναμένεται ο αντίπαλος της, την άλλη Τετάρτη.

     

    Το χρονικό της αναμέτρησης

    Στο 10’ το σουτ του Χιζανασβίλι έγλιψε το αριστερό κάθετο δοκάρι και στο 30’ μετά την λάθος συνεννόηση στην άμυνα του Αετού Ορφανού ο Σαρρής σκόραρε για το (0-1). Στο 32’ ο Χιζανασβίλι μπήκε στη περιοχή αλλά έχασε το κοντρόλ και δεν κατάφερε να κάνει κάτι καλό. Στο 40’ καθώς και στο 42’ σουτ των Ελέζη και Καμπερίδη σταμάτησαν στα σώματα των αντιπάλων αμυντικών. Στο 50’ μπαλιά τρύπα του Μανάφη για τον Ελέζη που έπιασε το σουτ αλλά η μπάλα κατέληξε μόλις άουτ. Στο 61’ κόντρες στη περιοχή του Αετού, η μπάλα και στο δοκάρι, τελικός αποδέκτης ήταν ο Σαρρής για να γράψει το (0-2). Στο 83’ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Μουζακιώτης ενώ στο 93’ ο Δρούγκας διαμόρφωσε το τελικό σκορ (0-3).

    Διαιτητές: Κρητικός, Τσιγγινές, Τασιόπουλος της ΕΠΣ Θεσσαλίας (με παράπονα η αποστολή του Αετού Ορφανού).

     

    Αετός Ορφανού: Ζέρβας, Νάκου, Μιχαλής, Κούτρας, Φοριάρης (73 Αλεπίδης), Αραδούλης, Πεχλιβανίδης, Χιζανασβίλι, Μανάφης (75 Πεχλιβάνης), Ελέζη, Καμπερίδης (80 Ρήντα).

     

    Ερμής Κιβερίου: Κοζιώτης, Διαμαντής, Δρούγκας, Φίλης, Σέλλας, Καζάς, Καλυβόπουλος, Μπάρδης, Μπεξής (62 Σαμαρτζής), Δημάκος (75 Μουζακιώτης), Σαρρής (80 Δρούλιας).

     

    Τα αποτελέσματα

    Προημιτελικός

    Πανερυθραϊκός- ΑΟ Συναράδων  0-0κ.α, 2-0παρ.

     

    Ημιτελικός

    Αετός Ορφανού –Ερμής Κιβερίου 0-3

     

    Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

    Ημιτελικός

    Πανερυθραϊκός – Ναυπακτιακός

      

    Σάββατο 3 Μαΐου 2014

    Ερμής Κιβερίου-Πανερυθραϊκός ή Ναυπακτιακός

    2 Responses to “Ο Αετός Ορφανού δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό του 41ου Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδας αφού το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης (16/4), γνώρισε την ήττα στο γήπεδο του Βελεστίνου με τον Ερμή Κιβερίου και αποκλείστηκε με σκορ (3-0) στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης”