Bookmarks

    Κάτι περισσότερο από στάσιμη μπορεί να χαρακτηριστεί η κατάσταση η οποία επικρατεί στο «στρατόπεδο» της ΠΑΕ Καβάλα με τις εξελίξεις στην κυριολεξία να έχουν «παγώσει», την όλη κατάσταση να είναι ρευστή και από κει και πέρα τους «Αργοναύτες» να περιμένουν τη δική τους Ανάσταση για την παραμονή στη Football League. Γενικότερα οι μέρες που διανύουμε στην Καβαλιώτικη ΠΑΕ κυλάνε «βασανιστικά» δεδομένου του ότι δεν έχει ξεκαθαρίσει απολύτως τίποτε και θολό τοπίο δείχνει να είναι το σκηνικό για την παραμονή ή μη του Α.Ο.Κ. στο πρωτάθλημα της Football League τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο.

     

    Ένα ένα τα βήματα από την ΠΑΕ Καβάλα

    Την ίδια ώρα οι ιθύνοντες της ΠΑΕ Καβάλα τηρούν σιγή ιχθύος, κρατάν χαμηλούς τόνους και βήμα βήμα σχεδιάζουν τα πλάνα τους στην προσπάθεια που ξεκίνησε και θα συνεχιστεί να καταβάλλεται για παραμονή στη δεύτερη τη τάξει επαγγελματικής κατηγορίας ποδοσφαίρου της χώρας μας. Και αυτό γιατί η Καβαλιώτικη ΠΑΕ επικεντρώνει αρχικά τις προσπάθειές της στο να ληφθεί ομόφωνη απόφαση κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης της Football League, στην πρόταση που η ίδια κατέθεσε για τον μη υποβιβασμό καμίας ομάδας από τους δύο ομίλους του πρωταθλήματος της Football League της περιόδου 2013-14. Αν εκεί όλα πάνε καλά και η απόφαση που θα ληφθεί θα είναι ομόφωνη τότε σίγουρα οι ελπίδες για τον Α.Ο.Κ. αυξάνονται και πλέον το όλο θέμα θα πάει στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία προκειμένου τα μέλη της ΕΠΟ στην πλειοψηφία τους να λάβουν μία θετική απόφαση. Εκείνο το οποίο θα πρέπει να θεωρηθεί σίγουρο είναι το γεγονός ότι αν η Football League λάβει ομόφωνη απόφαση τότε οι άμεσα ενδιαφερόμενες ομάδες μεταξύ των οποίων είναι και ο Α.Ο.Κ. θα ασκήσουν ακόμα μεγαλύτερη πίεση προς την ΕΠΟ έτσι ώστε τα πράγματα να κυλίσουν ομαλά και η κατάληξη αυτών να είναι μία θετική απόφαση.

     

    Μέσα στον Μάιο οι κρίσιμες αποφάσεις

    Μετά το Πάσχα και πιο συγκεκριμένα προς τα τέλη του μήνα που διανύουμε αναμένεται να συνέλθει η Γενική Συνέλευση της Football League με τις διεργασίες να βρίσκονται σε εξέλιξη ενώ η συνεδρίαση της ΕΠΟ έχει προγραμματιστεί μετά την ολοκλήρωση των αγώνων μπαράζ ανόδου στη Football League και πιο συγκεκριμένα στο τέλος του ερχόμενου μήνα. Μέχρι τότε η αγωνία στον Α.Ο.Κ. και στους φιλάθλους της θα βρίσκεται στο «κόκκινο» προκειμένου να ξεκαθαρίσει το τοπίο που υπάρχει για να γνωρίζουν οι ιθύνοντες του Α.Ο.Κ. εάν την ερχόμενη ποδοσφαιρική περίοδο η ομάδα θα αγωνίζεται στη Football League ή στη Γ΄ Εθνική κατηγορία.

    2 Responses to “Κάτι περισσότερο από στάσιμη μπορεί να χαρακτηριστεί η κατάσταση η οποία επικρατεί στο «στρατόπεδο» της ΠΑΕ Καβάλα με τις εξελίξεις στην κυριολεξία να έχουν «παγώσει», την όλη κατάσταση να είναι ρευστή”