Bookmarks

    Το γόητρο είναι το βασικότερο κίνητρο για τους παίκτες της Καβάλας, στα 3 παιχνίδια που έχουν απομείνει μέχρι που να ολοκληρωθεί το υπό εξέλιξη πρωτάθλημα του 2ου ομίλου της Football League με τους ίδιους να καλούνται, να προασπίσουν τα συμφέροντα της ομάδας, να παίξουν για την ιστορία της, για το φίλαθλο κόσμο της αλλά και για τη φανέλα. Οι ελπίδες που υπάρχουν με βάση τα μαθηματικά είναι απειροελάχιστες, έως ανύπαρκτες αλλά το σίγουρο είναι ότι οι παίκτες του Μιχάλη Ιορδανίδη στα 3 παιχνίδια που έχουν απομείνει θα πρέπει να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

     

    Μάλιστα εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειώσουμε είναι ότι τα δύο από τα τρία παιχνίδια που έχουν απομείνει οι «Αργοναύτες» θα τα δώσουν μακριά από το «Ανθή Καραγιάννη» αφού για την 24η αγωνιστική ο Α.Ο.Κ. θα αγωνιστεί στην Κέρκυρα με την Κασσιόπη και στην αυλαία του πρωταθλήματος στο γήπεδο του Αιγινιακού με τον ομώνυμη ομάδα. Ενδιάμεσα και πιο συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής ο Α.Ο.Κ. θα αγωνιστεί για τελευταία φορά μπροστά στο κοινό του, στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» για την 25η αγωνιστική με αντίπαλο τον Απόλλωνα Καλαμαριάς.

     

    Με απουσίες θα ταξιδέψει στην Κέρκυρα

    Και ενώ η προετοιμασία των «Αργοναυτών» βρίσκεται σε εξέλιξη για το εκτός έδρας παιχνίδι στην Κασσιόπη, με απουσίες θα ταξιδέψει η αποστολή της Καβάλας για το νησί των Φαιάκων. Και αυτό γιατί ο Μιχάλης Ιορδανίδης για το εκτός έδρας παιχνίδι της 24ης αγωνιστικής, δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του αμυντικού Δημήτρη Χόρτσα ο οποίος είναι τραυματίας. Μάλιστα ο Δημήτρης Χόρτσας που συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες δηλώθηκε από την ΠΑΕ Καβάλα προκειμένου, να εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής της τιμωρίας του στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Κασσιόπη. Πλην του συγκεκριμένου προβλήματος ο Μιχάλης Ιορδανίδης στα πλάνα του δεν μπορεί να υπολογίζει και στον μεσοεπιθετικό Κύδωνα Καρλόπουλο ο οποίος συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες και την ποινή της μίας αγωνιστικής της τιμωρίας του θα την εκτίσει στο παιχνίδι μέσα στην Κέρκυρα. Από κει και πέρα πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζει ο Γιώργος Βαλεριάνος του οποίου η συμμετοχή είναι αμφίβολη ενώ εκτός πλάνων θεωρείται και ο Αντώνης Καπνίδης στον οποίο τοποθετήθηκε νάρθηκας στον δεξιό του ώμο. Αντίθετα ο Παντελής Ντουτσαρίδης εξέτισε τις δύο αγωνιστικές της τιμωρίας του αφού είχε συμπληρώσει 7 κίτρινες κάρτες και κανονικά θα δώσει το παρών του στο εκτός έδρας παιχνίδι. Από κει και πέρα ο «κίτρινος πυρετός» που χτύπησε τον Α.Ο.Κ. ισχύει και για την περίπτωση του ποδοσφαιριστή Νίκου Κουρέλα με τις 4 κάρτες που συμπλήρωσε και εκείνος και με την ποινή της μίας αγωνιστικής να την εκτίει την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος και στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Αιγινιακό. Το πρόγραμμα της προετοιμασίας στον Α.Ο.Κ. συνεχίστηκε σήμερα Τετάρτη (13/3) με την προγραμματισμένη προπόνηση που έγινε στο γήπεδο του Χαλκερού και το μεγαλύτερο βάρος από πλευράς του Μιχάλη Ιορδανίδη και των συνεργατών του, στο πόστο της τεχνικής ηγεσίας, έπεσε κυρίως σε θέματα τακτικής, με την προετοιμασία της Καβάλας να έχει μπει πλέον στην τελική ευθεία.

    3 Responses to “Σε εξέλιξη βρίσκεται η προετοιμασία των «Αργοναυτών» για το δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι στην Κασσιόπη την Κυριακή (16/3) για την 24η αγωνιστική στον 2ο όμιλο της Football League – Οι ελπίδες που υπάρχουν με βάση τα μαθηματικά είναι απειροελάχιστες, έως ανύπαρκτες αλλά το σίγουρο είναι ότι οι παίκτες του Μιχάλη Ιορδανίδη στα 3 παιχνίδια που έχουν απομείνει θα πρέπει να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό”