Bookmarks

     

    Τον κυπελλούχο της Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής Απόλλων Αρναίας θα αντιμετωπίσει ο κυπελλούχος της Ε.Π.Σ. Καβάλας Αετός Ορφανού την ερχόμενη Τετάρτη (19/3) στις 3 το μεσημέρι για τη β΄ φάση του κυπέλλου ερασιτεχνών Ελλάδος. Μάλιστα εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειωθεί είναι το γεγονός ότι σε περίπτωση που η ομάδα του Αετού Ορφανού ξεπεράσει με επιτυχία του εμπόδιο του Απόλλων Αρναίας, τότε για την γ΄ φάση θα υποδεχθεί τον κυπελλούχο της Ε.Π.Σ. Δράμας Εθνικό Καλλιφύτου.

     

    Αυτά μεταξύ των άλλων γίνονται γνωστά μέσα από το δελτίο τύπου το οποίο εξέδωσε το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας και στο οποίο σημειώνεται επίσης ότι όλα τα σωματεία που δήλωσαν συμμετοχή στα νέα τουρνουά, για τις κατηγορίες (Κ9) και (Κ11), ότι αυτά θα διεξαχθούν την Κυριακή 30 Μαρτίου 2014. Το πρόγραμμα αγώνων και τα γήπεδα θα γνωστοποιηθούν στα σωματεία από την Τρίτη 18 Μαρτίου 2014 μέσω των προγραμμάτων τα οποία θα διανέμονται από τα γραφεία της ένωσης.

     

    Το δελτίο τύπου της Ε.Π.Σ. Καβάλας

    Αναλυτικά το δελτίο τύπου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας περιλαμβάνει τα εξής:

     

    1. Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για τους αγώνες της Β’ φάσης του κυπέλλου ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών, η οποία ανέδειξε τον Αετό Ορφανού αντίπαλο του κυπελλούχου ΕΠΣ Χαλκιδικής Απόλλων Αρναίας εκτός έδρας. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 3.30.μ.μ. της Τετάρτης 19 Μαρτίου 2014 στο γήπεδο Αρναίας.

    2. Σε περίπτωση πρόκρισης του Αετού Ορφανού στην Γ’ φάση του Κυπέλλου, θα υποδεχθεί στην έδρα του τον Κυπελλούχο Ε.Π.Σ. Δράμας, Εθνικό Καλλιφύτου την Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014 στις 3.30.μ.μ.

     

    3. Ενημερώνουμε τα σωματεία που είχαν ποδοσφαιριστές στις μικτές μας ομάδες νέων και παίδων, να τους ειδοποιήσουν, ώστε να παραλάβουν από τα γραφεία της ένωσης τα δικαιολογητικά για τη δικαιολόγηση των απουσιών τους από τα μαθήματά τους τις ημέρες που συμμετείχαν στην αποστολή της ομάδας.

     

    4. Κάνουμε γνωστό σε όλα τα σωματεία που δήλωσαν συμμετοχή στα νέα τουρνουά, για τις κατηγορίες (Κ9) και (Κ11), ότι αυτά θα διεξαχθούν την Κυριακή 30 Μαρτίου 2014. Το πρόγραμμα αγώνων και τα γήπεδα θα γνωστοποιηθούν στα σωματεία από την Τρίτη 18 Μαρτίου 2014 μέσω των προγραμμάτων τα οποία θα διανέμονται από τα γραφεία της ένωσης.

     

    5. Τιμωρήθηκε με έγγραφη επίπληξη ο παράγοντας του σωματείου Βύρων Καβάλας κ. Μαύρος Παύλος.

     

    6. Τιμωρήθηκε με χρηματικό πρόστιμο τριάντα (30)€ ο προπονητής του σωματείου Εθνικού Ν. Καρυάς κ. Σιώπης Δημήτριος, για όσα αναγράφει στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής της συνάντησης Εθνικός Ν. Καρυάς-Μαίανδρος Γέροντα.

     

    7. Τιμωρήθηκε με χρηματικό πρόστιμο τριάντα (30)€ ο προπονητής του σωματείου Μαίανδρος Γέροντα κ. Σεμίζογλου Μ., για όσα αναγράφει στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής της συνάντησης Εθνικός Ν. Καρυάς-Μαίανδρος Γέροντα.

     

    8. Το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Καβάλας για όσα έλαβαν χώρα στον τελικό κυπέλλου Ναζιανζός Ν. Καρβάλης –Αετός Ορφανού, τιμωρεί

    α) τον προπονητή κ. Καρακείσογλου Νικόλαο με απαγόρευση εισόδου τους στους αγωνιστικούς χώρους για ένα (1) μήνα. Η ποινή του αρχίζει από την Δευτέρα 17-3-2014.

    β) Τιμωρεί τον κ. Κείσογλου Ανέστη για απειλές και εξύβριση κατά μελών του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Καβάλας με απαγόρευση ενασχόλησης του με το άθλημα του ποδοσφαίρου, για τρία (3) χρόνια, με οποιαδήποτε ιδιότητα. Η ποινή του αρχίζει από την Δευτέρα 17-3-2014.

    γ) Τιμωρεί, το σωματείο Ναζιανζός Ν. Καρβάλης για τη ρίψη αντικειμένων και κροτίδων από τους φιλάθλους του, καθώς και τις καταστροφές που προκάλεσαν σε καθίσματα και πάγκους ομάδων με το χρηματικό πρόστιμο των εξακοσίων (600)€.

    δ) Τιμωρεί το γήπεδο του σωματείου με ποινή αποκλεισμού δύο αγωνιστικών

    ημερών με αναστολή.

    Τέλος υποχρεώνει το σωματείο Ναζιανζός Ν. Καρβάλης, να αποκαταστήσει όλες τις υλικές ζημιές που προκάλεσαν οι φίλαθλοι του στο Δημοτικό στάδιο Ελευθερούπολης, αφού πρώτα τους ενημερώσουμε για την έκθεση ζημιών που θα συντάξουν οι αρμόδιοι του γηπέδου.

     

    9. Το Δ.Σ. στη συνεδρίασή του τιμώρησε τους παρακάτω ποδοσφαιριστές:

    Ράπτης Ι. Μυρμιδόνες Καβάλας 1 αγωνιστική

    Σιδεράς Ζήσης Άρης Πηγών 2 αγωνιστικές

    Πολυχρονιάδης Γ. Ατρόμητος Λεκάνης 1 αγωνιστική

    Χυσένι Ν. Ατρόμητος Λεκάνης 1 αγωνιστική

    Κουτσομύτης Σ. Αετός Ερατεινού 1 αγωνιστική

    Ανωτίδης Γ. ΠΑΟΚ Αγ. Ανδρέα 1 αγωνιστική

    Μαλακογιάννης Γ. Θεαγένης Θάσου 1 αγωνιστική

    Μαριάδης Κ. Παγγαίο 1 αγωνιστική».

    4 Responses to “Τον κυπελλούχο της Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής Απόλλων Αρναίας θα αντιμετωπίσει ο κυπελλούχος της Ε.Π.Σ. Καβάλας Αετός Ορφανού την ερχόμενη Τετάρτη (19/3) στις 3 το μεσημέρι για τη β΄ φάση του κυπέλλου ερασιτεχνών Ελλάδος”