Bookmarks

     

    Τρεις νίκες και μία ισοπαλία ήταν ο απολογισμός των 4 εκπροσώπων του Καβαλιώτικου ποδοσφαίρου για τον 1ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής και ειδικότερα για την 17η αγωνιστική στις αναμετρήσεις οι οποίες διεξήχθησαν την προηγούμενη Κυριακή (9/2). Και αυτό γιατί ο Άρης Ακροποτάμου εκμεταλλεύτηκε τον παράγοντα έδρα και δίκαια πρόσθεσε στο ενεργητικό του τους τρεις βαθμούς της νίκης σε βάρος του Εθνικού Σιδηροκάστρου με σκορ (2-0). Αντίθετα ο Ορφέας στο γήπεδο της Ελευθερούπολη παραχώρησε λευκή ισοπαλία (0-0) στην αναμέτρηση που έδωσε με την Δόξα Πετρούσας.

     

    Από κει και πέρα σπουδαίες νίκες σημείωσαν μακριά από τα γήπεδά τους το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος (1-3) στην έδρα του Διγενή Λακκώματος και ο Νέστος Χρυσούπολης στο Σουφλί επί του τοπικού Έβρου με (0-1).

     

    Ιδιαίτερα παραγωγική ήταν η 17η αγωνιστική για τις 4 ομάδες του Νομού Καβάλας στον 1ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής οι οποίες ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους με 3 νίκες, 1 ισοπαλία και μάλιστα αήττητες. Το «κάστρο» του Ακροποτάμου παρέμεινε απόρθητο και η ομάδα του Νίκου Καραμπετάκη παίζοντας ποδόσφαιρο αξιώσεων πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης σε βάρος του Εθνικού Σιδηροκάστρου με σκορ (2-0). Μία νίκη δικαιότατη για τους γηπεδούχους οι οποίοι έχουν σταθεροποιηθεί στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα και δικαιολογημένα έχουν κάθε δικαίωμα για να αισιοδοξούν ακόμη περισσότερο για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος. Σπουδαία εκτός έδρας νίκη πέτυχε και το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος στην έδρα του Διγενή Λακκώματος με την ομάδα του Στέλιου Κατρακυλάκη να φτάνει δίκαια στην επικράτηση και με άνετο σκορ σε βάρος του τοπικού Διγενή με σκορ (1-3). Μία νίκη ουσίας για τους φιλοξενούμενους η οποία αναμένεται να παίξει σημαντικό ρόλο σε όλους τους τομείς για τις αναμετρήσεις που θα ακολουθήσουν. Εξίσου σημαντική χαρακτηρίζεται και η νίκη που πέτυχε ο Νέστος Χρυσούπολης στην έδρα του Έβρου Σουφλίου με σκορ (0-1). Ένα «τρίποντο» σημαντικό από όλες τις πλευρές για το συγκρότημα του Αντώνη Κασδοβασίλη και μάλιστα στην πλέον δύσκολη καμπή του πρωταθλήματος και απέναντι σε έναν αντίπαλο ο οποίος έχει τους ίδιους στόχους με τον Νέστο. Τέλος ο Ορφέας Ελευθερούπολης δεν τα κατάφερε στο γήπεδό του και στο εντός έδρας παιχνίδι που έδωσε με αντίπαλο τη Δόξα Πετρούσας και η λευκή ισοπαλία (0-0) δικαιολογημένα προκαλεί τον προβληματισμό στο συγκρότημα του Μπάμπη Χρυσοστομίδη. Έτσι λοιπόν οι 4 εκπρόσωποι του Καβαλιώτικου ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου έχουν στραμμένο το ενδιαφέρον τους στις αναμετρήσεις που θα δώσουν την ερχόμενη Κυριακή (9/2) επιδιώκοντας να προσθέσουν νικηφόρα αποτελέσματα στο ενεργητικό τους. Μάλιστα για την 18η αγωνιστική δεσπόζει το τοπικό ντέρμπι μεταξύ του Βυζαντίου Κοκκινοχώματος και του Άρη Ακροποτάμου. Από κει και πέρα ο Ορφέας Ελευθερούπολης θα ταξιδέψει στη Νέα Ευκαρπία για να αντιμετωπίσει τον τοπικό Μακεδονικό ενώ ο Νέστος Χρυσούπολης στο γήπεδό του θέλει νίκη και μόνο νίκη σε βάρος του Ηρακλή Αμπελοκήπων.

     

    Αποτελέσματα-1ος όμιλος – 17η αγωνιστική

    Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα της 17ης αγωνιστικής για τον 1ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας ήταν τα εξής:

    Άρης Ακροποτάμου – Εθνικός Σιδηροκάστρου 2-0

    Έβρος Σουφλίου – Νέστος Χρυσούπολης  0-1

    Διγενής Λακκώματος – Βυζάντιο 1-3

    Ορφέας Ελευθερούπολης Δόξα Πετρούσας 0-0

    Πανσερραϊκός- Κιλκισιακός 1-0

    ΠΑΟ Κοσμίου – Αγροτικός Αστέρας 0-2

    Εθνικός Αγιονερίου – Μακεδονικός 1-1

    Ηρακλής Αμπελοκήπων – Μουδανιά 1-0

     

    H Βαθμολογία (17η αγωνιστική)

    Αγροτικός Αστέρας (27-8) 42

    Πανσερραϊκός (31-10) 40

    Άρης Ακροποτάμου (25-18) 32

    Εθνικός N. Αγιονερίου (18-20) 29

    Βυζάντιο Κοκκινοχώματος (16-13) 28

    Νέστος Χρυσούπολης (24-20) 25

    Ηρακλής Αμπελοκήπων (18-15) 23

    Διγενής Λακκώματος (38-32) 22

    Έβρος Σουφλίου (18-18) 21 (**)

    Κιλκισιακός (17-14) 20

    Εθνικός Σιδηροκάστρου (21-27) 19

    Δόξα Πετρούσας (13-13) 19

    Ορφέας Ελευθερούπολης (18-15) 18  (**)

    Μακεδονικός (13-23) 17

    Μουδανιά (14-30) 13

    ΠΑΟ Κοσμίου (8-43) 3

    (**) Έχουν αγώνα λιγότερο.

     

    H Επόμενη αγωνιστική(18η, 16/2, 15.00)

    Αναλυτικά το πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής για τον 1ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας περιλαμβάνει τα εξής παιχνίδια:

    Διγενής Λακκώματος- ΠΑΟ Κοσμίου

    Αγροτικός Αστέρας – Πανσερραϊκός

    Βυζάντιο- Άρης Ακροποτάμου

    Κιλκισιακός – Έβρος Σουφλίου

    Νέστος Χρυσούπολης – Ηρακλής Αμπελοκήπων

    Μακεδονικός- Ορφέας Ελευθερούπολης

    Δόξα Πετρούσας – Μουδανιά

    Εθνικός Σιδηροκάστρου- Εθνικός Αγιονερίου

     

    One Response to “Τρεις νίκες και μία ισοπαλία ήταν ο απολογισμός των 4 εκπροσώπων του Καβαλιώτικου ποδοσφαίρου για τον 1ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής για την 17η αγωνιστική στις αναμετρήσεις οι οποίες διεξήχθησαν την προηγούμενη Κυριακή (9/2)”