Bookmarks

     

    Δελτίο τύπου εξέδωσε σήμερα Δευτέρα (10/2) η ΠΑΕ Καβάλα μέσα από το οποίο ευχαριστεί τον Κεντρικό Σύνδεσμο Φιλάθλων «Γαλάζιοι Αργοναύτες» καθώς και όλους τους Καβαλιώτες φιλάθλους οι οποίοι έδωσαν το παρών τους στην εκτός έδρας αναμέτρηση του δημοτικού γηπέδου των Γιαννιτσών κόντρα στην Αναγέννηση. Μάλιστα στο συγκεκριμένο δελτίο τύπου η ΠΑΕ Καβάλα απευθύνει κάλεσμα στους Καβαλιώτες φιλάθλους στις κερκίδες του σταδίου «Ανθή Καραγιάννη» την ερχόμενη Παρασκευή (14/2) στην αναμέτρηση κόντρα στον Βατανιακό την οποία χαρακτηρίζει ως «τελικό», προκειμένου να δώσουν δυναμικό παρών και να στηρίξουν την προσπάθεια για την κατάκτηση της νίκης.

     

    Το δελτίο τύπου της ΠΑΕ Καβάλα

    Αναλυτικά το περιεχόμενο του δελτίου τύπου της ΠΑΕ Καβάλα περιλαμβάνει τα εξής:

     

    Η ΠΑΕ ΚΑΒΑΛΑ:

    1). Θεωρεί υποχρέωση της δημόσια να ευχαριστήσει τα μέλη του  Κεντρικού Φιλάθλων «Γαλάζιοι Αργοναύτες» και όλους τους Καβαλιώτες φιλάθλους που έδωσαν το παρών τους στο δημοτικό γήπεδο Γιαννιτσών και στήριξαν τις προσπάθειες τις ομάδας μας από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο  λεπτό για την κατάκτηση της νίκης. Λυπούμαστε δε, που δεν τους δώσαμε τη χαρά της νίκης.

     

    2) Καλεί όλους τους φιλάθλους την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου στις 6 το απόγευμα στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» να δώσουν δυναμικά το παρών τους σε ένα παιχνίδι τελικός για την αγαπημένη μας ομάδας με την ΠΑΕ ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ, στην προσπάθεια της παραμονής στην Football League.

     

    3). Τέλος ευχαριστεί την ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ για την φιλοξενία της στο μεταξύ μας παιχνίδι».

     

     

    Comments are closed.