Bookmarks

    Η διακοπή του πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας μπάσκετ ανδρών της χώρας μας λόγω της διεξαγωγής του μεγάλου τελικού του κυπέλλου Ελλάδος μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Άρη σίγουρα αποτελεί μία πρώτης τάξεως ευκαιρία προκειμένου κάποιοι παίκτες όπως ο Κατσαρές για παράδειγμα που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών να τα ξεπεράσουν ώστε να δώσουν δυναμικά το παρών τους στο δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι με τον Φίλιππο Βέροιας. Μία αναμέτρηση η οποία ανήκει στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Α2 κατηγορίας και θα διεξαχθεί το Σάββατο (15/2) στο κλειστό γυμναστήριο της Καλαμίτσας «Αλεξάνδρα Δήμογλου» στις 5 το απόγευμα.

     

    Πρόκειται για μία αναμέτρηση όπου η νίκη αποτελεί «μονόδρομο» για το συγκρότημα του Γιάννη Τζήμα ο οποίος δικαιολογημένα «πονοκεφαλιάζει» για τον τραυματισμό του καλαθοσφαιριστή Κατσαρέ. Ο ίδιος ωστόσο δηλώνει αισιόδοξος για τη συνέχεια και τονίζει ότι με τη βοήθεια του κόσμου η Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας μπορεί να ξεπεράσει με επιτυχία το εμπόδιο του Φίλιππου Βέροιας και να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα.

     

    Οι δηλώσεις του Γιάννη Τζήμα στο www.kavalagoal.gr

    Ο προπονητής της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας Γιάννης Τζήμας μίλησε στo www.kavalagoal.gr  και αναφέρθηκε στην ήττα απ’ τον Ηρακλή με σκορ (69-66) καθώς και στο δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι που ακολουθεί με τον Φίλιππο Βέροιας το ερχόμενο Σάββατο (15/2) στο κλειστό γυμναστήριο της Καλαμίτσας «Αλεξάνδρα Δήμογλου», στις 5 το απόγευμα.

     

    Αναφερόμενος στην ήττα της Ένωσης Καβάλας στο Ιβανώφειο με τον Ηρακλή και κατά πόσο αυτή θα στοιχίσει, ο Γιάννης Τζήμας δήλωσε τα εξής:

    -«Η ήττα από τον Ηρακλή μπορεί να μας στοιχίσει και πολύ αλλά και καθόλου. Θεωρώ πάντως ότι η συγκεκριμένη ήττα δε θα παίξει καθόλου ρόλο στην υπόθεση ανόδου και αυτό γιατί εμείς θα πρέπει να κερδίσουμε ομάδες όπως είναι η ΑΕΚ, το Ψυχικό αλλά και ο Κόροιβος Αμαλιάδας. Αυτό όμως το οποίο μας έμεινε είναι το ότι χάσαμε ένα παιχνίδι το οποίο θα μπορούσαμε να το είχαμε κερδίσει. Πληγωθήκαμε πάρα πολύ από τον τραυματισμό του Κατσαρέ, στενοχωρηθήκαμε για το ότι λόγω της απουσίας του οι παίκτες που αγωνίστηκαν δεν μπόρεσαν να καλύψουν το κενό που δημιουργήθηκε και ενώ το παιχνίδι φαίνονταν να ήταν χαμένο στην εξέλιξή του, εμείς βρήκαμε τον τρόπο, καλύψαμε τους 12 πόντους της διαφοράς μας αλλά δεχτήκαμε με τη λήξη του αγώνα ένα σουτ με αποτέλεσμα να χάσουμε το παιχνίδι. Παρά το γεγονός ότι πριν από αυτό το σουτ είχαμε τη δυνατότητα να εξασφαλίσουμε το ροζ φύλλο αγώνα. Πιστεύω ότι σε τέτοιες φάσεις αγώνων εάν δεν είσαι σε καλή μέρα ή κουβαλάς τραυματισμούς θα πρέπει να είσαι και λίγο τυχερός προκειμένου να «κλέψεις» το παιχνίδι».

     

    -Ποιο είναι το σχόλιό σας κ. Τζήμα εν όψει το αγώνα στο κλειστό γυμναστήριο της Καλαμίτσας με τον Φίλιππο Βέροιας;

    -«Ένας λόγος για τον οποίο θέλαμε πραγματικά να κερδίσουμε τον Ηρακλή και λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος έχει να κάνει με τους τραυματισμούς μας, προκειμένου οι παίκτες που αντιμετωπίζουν προβλήματα να αποθεραπευτούν και να είναι στη διάθεσή μας για το παιχνίδι με τον Φίλιππο Βέροιας. Αντιμετωπίζουμε μία ομάδα η οποία ξεκίνησε με τους ίδιους στόχους με μας. Μία ομάδα η οποία διαθέτει μία από τις καλύτερες 5άδες του πρωταθλήματος αλλά λόγω του ότι αντιμετώπισε προβλήματα τραυματισμών και είχε και κάποια άτυχα παιχνίδια, δεν βγήκαν στον Φίλιππο Βέροιας τα αποτελέσματα που ήθελε. Μάλιστα εκείνο το οποίο θέλω να πω είναι ότι το παράδειγμα της Βέροιας θα πρέπει να μας φωτίσει και αυτό γιατί η ομάδα μας κάνει το καλύτερο δυνατό και αυτό γιατί παρά το άσχημο ξεκίνημα βρήκε τα αντανακλαστικά που έπρεπε και σε κάθε παιχνίδι διεκδικεί κάτι το καλύτερο. Το πρώτο το οποίο ευελπιστούμε και ευχόμαστε είναι να είναι παρόντες όλοι οι παίκτες στο παιχνίδι με τον Φίλιππο Βέροιας γιατί μετά από εκεί ακολουθούν δύσκολα παιχνίδια. Μάλιστα με τη βοήθεια του κόσμου πρέπει το συγκεκριμένο παιχνίδι πάση θυσία να το κερδίσουμε».

    Comments are closed.