Bookmarks

     

    Τον παράγοντα έδρα στο 2ο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι του θα επιδιώξει να εκμεταλλευτεί ο Α.Ο.Κ., την ερχόμενη Κυριακή (19/1) αυτή τη φορά με αντίπαλο την Αναγέννηση Καρδίτσας για τη 16η αγωνιστική στον 2ο όμιλο της Football League. Πρόκειται για μία αναμέτρηση με τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον και με τους «Αργοναύτες» να μη βλέπουν κανένα άλλο αποτέλεσμα εκτός από το «τρίποντο» το οποίο, το πιο πιθανό είναι εφόσον κατακτηθεί να τους φέρει πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

     

    Έτσι λοιπόν όλοι όσοι βρίσκονται μέσα στα αποδυτήρια της Καβάλας, από τον προπονητή Γιώργο Μαραντά και τους συνεργάτες του και βέβαια όλοι όσοι ανήκουν στο έμψυχο δυναμικό του Α.Ο.Κ., βλέπουν την αναμέτρηση με την Καρδίτσα ως έναν μεγάλο τελικό, ένα παιχνίδι δίχως αύριο. Άλλωστε εδώ που έφτασαν τα πράγματα ο Α.Ο.Κ. δεν θα πρέπει να έχει την παραμικρή βαθμολογική απώλεια, στα παιχνίδια τα οποία έχει να δώσει στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» και από κει και πέρα θα επιδιώξει να κατακτήσει όσο περισσότερους βαθμούς γίνεται μακριά από αυτό. Βέβαια την ίδια ώρα εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειωθεί είναι το γεγονός ότι εντός των αποδυτηρίων της Καβαλιώτικης ΠΑΕ επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία για το παιχνίδι της 16ης αγωνιστικής γιατί όλοι γνωρίζουν ότι η ομάδα της Καρδίτσας είναι ένα «σκληρό καρύδι», βρίσκεται αρκετά ψηλά στον πίνακα της βαθμολογίας και δε θα έρθει στο «Ανθή Καραγιάννη» για να αγωνιστεί «παραδίδοντας τα όπλα αμαχητί».

     

    Σε κανονικούς ρυθμούς οι Σουαΐμπ και Γωνιάδης

    Σε αγωνιστικό επίπεδο σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων συμμετέχουν τις τελευταίες ημέρες στις προπονήσεις του Α.Ο.Κ. τόσο ο 21ος ετών Γκανέζος επιθετικός Ρασίντ Σουαΐμπ όσο και ο πρώην μεσοεπιθετικός της Ζακύνθου Γιάννης Γωνιάδης. Σε ότι έχει να κάνει με την περίπτωση του πρώτου θα πρέπει να τονιστεί ότι οι ιθύνοντες της ΠΑΕ Καβάλα έχουν στα χέρια τους το δελτίο του ποδοσφαιριστή κάτι το οποίο σημαίνει αυτόματα ότι ο Αμπντούλ Ρασίντ Σουαΐμπ μπορεί να υπολογίζεται στον σχεδιασμό των πλάνων του Ξανθιώτη προπονητή Γιώργου Μαραντά για το παιχνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτσας. Από κει και πέρα η Καβαλιώτικη ΠΑΕ για να προχωρήσει σε μεταγραφές, εντάσσοντας κάποιους παίκτες στο έμψυχο δυναμικό της, κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου που διανύουμε θα πρέπει να τακτοποιήσει κάποιες εκκρεμότητες που υπάρχουν προκειμένου να εξασφαλίσει φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα. Προς αυτή την κατεύθυνση σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, οι Διοικούντες της ΠΑΕ Καβάλα κινούνται με γοργούς ρυθμούς τις τελευταίες ημέρες προκειμένου να τακτοποιήσουν οικονομικές εκκρεμότητες που υπάρχουν τόσο στο ΙΚΑ όσο και στον Δήμο Καβάλας. Σε περίπτωση μάλιστα που τακτοποιηθούν αυτές οι εκκρεμότητες και οι Διοικούντες της Καβαλιώτικης ΠΑΕ εξασφαλίσουν την έκδοση φορολογικής και ασφαλιστικής ενημερότητας τότε ο Α.Ο.Κ. μπορεί να προχωρήσει σε μεταγραφές. Μάλιστα οι μεταγραφικοί στόχοι έχουν εντοπιστεί και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις την ερχόμενη εβδομάδα πολλά πράγματα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν έχοντας θετική κατάληξη.

     

    Διπλή προπόνηση για τους «Αργοναύτες»

    Με την προγραμματισμένη διπλή προπόνηση η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη (16/1) συνεχίστηκε το πρόγραμμα της προετοιμασίας των «Αργοναυτών» εν όψει του δύσκολου εντός έδρας αγώνα με την Αναγέννηση Καρδίτσας. Μάλιστα στην απογευματινή προπόνηση ο Γιώργος Μαραντάς προχώρησε σε «οικογενειακό» δίτερμα βγάζοντας πολλά και χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο κάθε ένας ποδοσφαιριστής. Στο συγκεκριμένο οικογενειακό δίτερμα δόθηκε χρόνος συμμετοχής και στον Γκανέζο επιθετικό Αμπντούλ Ρασίντ Σουαΐμπ ο οποίος έδειξε αρκετά θετικά στοιχεία. Στα αγωνιστικά να τονίσουμε ότι ο Γιώργος Μαραντάς για το εντός έδρας παιχνίδι με την Καρδίτσα δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Αλέξη Πόπτση ο οποίος συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες και την ποινή της μίας αγωνιστικής θα την εκτίσει στην αναμέτρηση της 16ης αγωνιστικής, όπως άλλωστε και δηλώθηκε. Τέσσερις κίτρινες κάρτες συμπλήρωσε και ο Γιώργος Βαλεριάνος στον οποίο όμως ο προπονητής Γιώργος Μαραντάς μπορεί να υπολογίζει για το παιχνίδι με την Καρδίτσα ενώ κάποια προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζουν οι Χόρτσας και Άρτσε, «πονοκεφαλιάζουν» σε κάποιο βαθμό την τεχνική ηγεσία της Καβάλας. Τέλος σε όλα τα παραπάνω να σημειώσουμε ότι πληρωμές είχαμε σήμερα Πέμπτη (16/1) στους ποδοσφαιριστές του Α.Ο.Κ., τα μέλη της τεχνικής ηγεσίας και το προσωπικό της ΠΑΕ Καβάλα.


    Άνοιγμα της ΠΑΕ Καβάλα στην μαθητιώσα νεολαία

    Άνοιγμα πραγματοποιεί η ΠΑΕ Καβάλα στην μαθητιώσα νεολαία με τη δημιουργία μαθητικής κερκίδας στην θύρα 4 του σταδίου «Ανθή Καραγιάννη» αρχής γενομένης από το εντός έδρας παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής (19/1) με αντίπαλο την Αναγέννηση Καρδίτσας. Πιο συγκεκριμένα θα πρέπει να σημειώσουμε ότι εκπρόσωπος της Καβαλιώτικης ΠΑΕ επικοινώνησε με τον προϊστάμενο της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας Γιώργο Χεριστανίδη όπου του μετέφερε την πρόθεση της ΠΑΕ Καβάλα να φιλοξενούνται σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι του Α.Ο.Κ. μαθητές γυμνασίων και λυκείων του Δήμου Καβάλας όπως επίσης και οι συνοδοί τους, με δωρεάν είσοδο. Με βάση λοιπόν όλα τα παραπάνω στη θύρα 4 του σταδίου «Ανθή Καραγιάννη» που φιλοξενούνται τα μέλη του Κεντρικού Συνδέσμου Φιλάθλων του Α.Ο.Κ. «Γαλάζιοι Αργοναύτες» θα φιλοξενούνται από το παιχνίδι με τον Πιερικό και σε όλα τα υπόλοιπα εντός έδρας παιχνίδια του Α.Ο.Κ. στο υπό εξέλιξη πρωτάθλημα της Football League δεκάδες μαθητές όλων των ηλικιών, των γυμνασίων και των λυκείων του Δήμου Καβάλας.

     

    Ο Γιώργος Κυριαζίδης (Ε.Π.Σ. Έβρου) σφυρίζει τον Α.Ο.Κ.

    Ο διαιτητής Γιώργος Κυριαζίδης της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Έβρου ορίστηκε να διευθύνει την εντός έδρας αναμέτρηση του Α.Ο.Κ. με την Αναγέννηση Καρδίτσας για την 16η αγωνιστική στον 2ο όμιλο της Football League. Μάλιστα ο συγκεκριμένος διαιτητής ήταν 4ος στην τελευταία εντός έδρας νικηφόρα αναμέτρηση των «Αργοναυτών» με τη Ζάκυνθο (1-0) στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη». Βοηθοί του θα είναι οι Σπυρίδων Βασιλόπουλος (Ε.Π.Σ. Έβρου) και Γεώργιος Μανάκης (Ε.Π.Σ. Θράκης) με 4ο διαιτητή αγώνα τον Ενγκίν Κυγιτζή επίσης της Ε.Π.Σ. Θράκης και παρατηρητή διαιτησίας τον Πέτρο Τρύφων της Ε.Π.Σ. Δράμας.

    Comments are closed.