Bookmarks

     

    Την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου στις 6 το απόγευμα έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί η κλήρωση για τη β΄ φάση των αγώνων του πρωταθλήματος της League της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας ενώ οι αγώνες κατάταξης έχουν προγραμματιστεί να ξεκινήσουν το Σαββατοκύριακο 8 και 9 Φεβουραρίου. Μάλιστα θα πρέπει να σημειωθεί ότι λόγω της εκκρεμοδικίας για την αναμέτρηση του Θεαγένη Θάσου με τον Κεραυνό Πέρνης και μετά την ένσταση που υπέβαλλαν οι φιλοξενούμενοι δεν επιτρέπεται σύμφωνα με τον ΚΑΠ η επικύρωση της τελικής βαθμολογίας της α΄ φάσης των δύο ομίλων της League της Ε.Π.Σ. Καβάλας.

     

    Μάλιστα εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειωθεί είναι το γεγονός ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας απέστειλε σχετικό έγγραφο στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και ζητά από τη νομική της υπηρεσία προκειμένου να αποφανθεί, παίρνοντας τελεσίδικη απόφαση για την τύχη του αγώνα μεταξύ του Θεαγένη Θάσου και του Kεραυνού Πέρνης.

     

    Το δελτίο τύπου της Ε.Π.Σ. Καβάλας

    Μάλιστα από την πλευρά του εξέδωσε δελτίο τύπου προς ενημέρωση των άμεσα ενδιαφερόμενων, σωματείων, παραγόντων, ποδοσφαιριστών, προπονητών και διαιτητών μέσα από το οποίο δίνονται περισσότερες λεπτομέρειες για τις τελευταίες δραστηριότητες της διοργανώτριας αρχής.

     

    Αναλυτικά το δελτίο τύπου της Ε.Π.Σ. Καβάλας περιλαμβάνει τα εξής:

     

    1. Ο αναβληθείς λόγω καιρικών συνθηκών αγώνας Ατρόμητος Ακροβουνίου-Άρης Ζυγού θα διεξαχθεί την Τετάρτη 22-1-2014 και ώρα 3.μ.μ.

     

    2. Καλούνται όλα τα σωματεία μας, οι διαιτητές και οι προπονητές να τιμήσουν με την παρουσία τους την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας που θα γίνει την Παρασκευή 31-1-2014 στο κέντρο διασκέδασης «Μιχάλης», στο περιγιάλι Καβάλας. Τα τρία τυχερά σωματεία που θα τύχουν το φλουρί θα κερδίσουν, από μία στολή ποδοσφαίρου. Στην εκδήλωση θα είναι επίσημος καλεσμένος ο πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και θα βραβευθεί ο καλύτερος παράγοντας, ποδοσφαιριστής, προπονητής και διαιτητής της ποδοσφαιρικής περιόδου 2012-2013. Η επιλογή των καλύτερων θα γίνει με ψηφοφορία από το κοινό στις ιστοσελίδες «Καβάλα Σπορτς» και «Καβάλα πάμε γήπεδο».

     

    3. Την Τετάρτη 29-1-2014 η μικτές μας ομάδες παίδων και νέων δίνουν τον τελευταίο τους αγώνα στην Κομοτηνή με τις αντίστοιχες ομάδες της Ε.Π.Σ. Θράκης. Σημειωτέον ότι ήδη η μικτή μας ομάδα των παίδων κατέλαβε από τώρα την πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και προκρίνεται στην επόμενη φάση.

     

    4. Την Κυριακή 26-1-2014 θα διεξαχθεί τουρνουά ποδοσφαίρου μικρών ηλικιών για την κατηγορία (Κ11) στο γήπεδο της Χρυσούπολης. Το πρόγραμμα των αγώνων που τροποποιήθηκε έχει ως ακολούθως. Μετά τη δήλωση συμμετοχής και των ομάδων Ορφέας Ελευθ/λης Α, Αετός Ορφανού, Βρασίδας Ν. Περάμου, Ορφέας Ελευθ/λης Β’ στο τουρνουά ποδοσφαίρου (Κ11) που θα διεξαχθεί την Κυριακή 26-1-2014 το αγωνιστικό πρόγραμμα τροποποιείται ως ακολούθως.

     

    ΩΡΑ 11.00 ΝΑΖΙΑΝΖΟΣ Ν.ΚΑΡΒΑΛΗΣ-ΘΕΑΓΕΝΗΣ ΘΑΣΟΥ (Α)

    ΩΡΑ 11.00 ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΛΙΜΕΝΑΡΙΩΝ-ΑΕ ΚΑΒΑΛΑΣ Α (Β)

    ΩΡΑ 11.00 ΠΟ ΚΕΡΑΜΩΤΗΣ-ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ Α’ (Γ)

    ΩΡΑ 11.00 ΑΕΤΟΣ ΟΡΦΑΝΟΥ-ΟΡΦΕΑΣ ΕΛΕΥΘ/ΛΗΣ Α (Δ)

    ΩΡΑ 12.00 ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ Β’-ΠΑΟ ΚΑΒΑΛΑΣ (Ε)

    ΩΡΑ 12.00 ΑΕ ΚΑΒΑΛΑΣ Β-ΑΡΗΣ ΖΥΓΟΥ (ΣΤ)

    ΩΡΑ 12.00 ΟΡΦΕΑΣ ΕΛΕΥΘ/ΛΗΣ Β-ΒΡΑΣΙΔΑΣ Ν.ΠΕΡΑΜΟΥ (Ζ)

    ΩΡΑ 13.00 ΝΙΚΗΤΗΣ (Α) – ΝΙΚΗΤΗΣ (Β)

    ΩΡΑ 13.00 ΝΙΚΗΤΗΣ (Γ)-ΝΙΚΗΤΗΣ (Δ)

    ΩΡΑ 13.00 ΗΤΤΗΜΕΝΟΣ (Α)-ΗΤΤΗΜΕΝΟ (Β)

    ΩΡΑ 13.00 ΗΤΤΗΜΕΝΟΣ (Γ)-ΗΤΤΗΜΕΝΟ (Δ)

    ΩΡΑ 14.00 ΝΙΚΗΤΗΣ (Ε) – ΝΙΚΗΤΗΣ (ΣΤ)

    ΩΡΑ 14.00 ΝΙΚΗΤΗΣ (Ζ)-ΚΛΗΡΩΣΗ ΗΤΤΗΜ (Ε-ΣΤ-Ζ)

    ΩΡΑ 14.00 ΗΤΤΗΜ (Ε-ΣΤ-Ζ)-ΗΤΤΗΜ (Ε-ΣΤ-Ζ)

     

    5. Τις Κυριακές 9-2-2014 και 23-2-2014 (δύο φάσεις) θα διεξαχθεί τουρνουά ποδοσφαίρου μικρών ηλικιών για την κατηγορία (Κ9). Σχετικό πρόγραμμα έχει σταλεί στα ενδιαφερόμενα σωματεία.

     

    6. Οι αγώνες του σωματείου ΑΟ Ελαιοχωρίου θα διεξάγονται στο εξής (έως τέλους περιόδου) στο γήπεδο Ελαιοχωρίου.

     

    7. Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας και η Επιτροπή Διαιτησία, ευχαριστεί δημόσια τον Διευθυντή του Γυμνασίου Ζουμπουλάκειο για την παραχώρηση αίθουσας στην οποία διεξήχθησαν οι εξετάσεις των νέων διαιτητών τη Δευτέρα 13-1-2014.

     

    8. Το πρόγραμμα των αγώνων για τις ομάδες που τροποποιήθηκε, είναι το παρακάτω.

     

    Σάββατο 18-1-2014

    ΑΟ ΦΙΛΙΠΠΟΙ ΚΑΒΑΛΑΣ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΞΕΡΙΑΣ ΩΡΑ 15.00

    ΠΟ ΚΕΡΑΜΩΤΗΣ-ΘΕΑΓΕΝΗΣ ΘΑΣΟΥ ΩΡΑ 14.30

     

    Κυριακή 19-1-2014

    ΠΑΟ ΚΑΒΑΛΑΣ-ΑΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΩΡΑ 14.00

    ΑΡΗΣ ΠΡΙΝΟΥ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΑΛΚΕΡΟΥ ΩΡΑ 12.00

    ΑΟ ΠΟΤΑΜΙΑΣ-ΧΑΛΙΔΟΝΙΑ ΩΡΑ 12.15

    ΓΗΠ ΕΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ  ΑΟ ΕΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ-ΚΕΡ ΚΑΛΛ ΩΡΑ 15.00

    ΑΡΗΣ ΠΗΓΩΝ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΛΕΚΑΝΗΣ  ΩΡΑ 15.00

    ΑΕ ΠΙΕΡΕΩΝ – ΑΕΤΟΣ ΟΡΦΑΝΟΥ ΩΡΑ 15.00

     

    9. Η κλήρωση για την Β’ φάση των αγώνων πρωταθλήματος, της κατηγορίας League, θα διεξαχθεί τη Πέμπτη 30-1-2014 και ώρα 6.μ.μ. στα γραφεία της ένωσης. Η έναρξη των αγώνων για τη φάση αυτή θ’ αρχίσει το Σαββατοκύριακο 8/9-2-2014, λόγω εκκρεμοδικίας, γεγονός που δεν επιτρέπει σύμφωνα με τον ΚΑΠ την επικύρωση της τελικής βαθμολογίας της Α’ φάσης.

     

    10.Υπενθυμίζουμε στα σωματεία μας ότι η περίοδος των μεταγραφών του Ιανουαρίου, λήγει την 31-1-2013. Στην περίοδο αυτή απαγορεύονται οι μετακινήσεις με υποσχετική, η απόκτηση ποδοσφαιριστών από ξένη Ομοσπονδία και η απόκτηση περισσοτέρων από τρεις (3) ποδοσφαιριστές. Για να γίνει οποιαδήποτε μεταβολή θα πρέπει τα σωματεία να είναι οικονομικά τακτοποιημένα με τις υπερκείμενες αθλητικές αρχές.

     

    11. Οι αγώνες κυπέλλου

    Ν. ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΥΡΤΟΦΥΤΟΥ-ΑΕΤΟΣ ΟΡΦΑΝΟΥ

    ΝΑΖΙΑΝΖΟΣ Ν.ΚΑΡΒΑΛΗΣ-ΜΑ ΑΝΤΙΦΙΛΙΠΠΩΝ

    θα διεξαχθούν την Κυριακή 2-2-2014 με ώρα έναρξης 3.μ.μ.

     

    12. Όσα αναφέρει στη συμπληρωματική του έκθεση ο διαιτητής του αγώνα Θεαγένης Θάσου-Κεραυνός Πέρνης τιμωρείται το σωματείο Κεραυνός Πέρνης, διακόσια (200)€ χρηματικό πρόστιμο στο σωματείο και μία (1) αγωνιστική το γήπεδο Πέρνης με αναστολή.

     

    13. Καλείται  σε απολογία την Τρίτη 21-1-2014 και ώρα 6.30.μ.μ. στα γραφεία της ένωσης το Δ.Σ. του σωματείου Μακεδονικός Αμισιανών για όσα αναγράφει στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής της συνάντησης κυπέλλου Αετός Ορφανού-Μακεδονικός Αμισιανών.

     

    14. Καλείται σε απολογία την Τρίτη 21-1-2014 και ώρα 6.30.μ.μ. στα γραφεία της ένωσης ο παράγοντας του σωματείου Αετός Ορφανού κ. Μήτρακας Α για όσα αναγράφει στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής της συνάντησης κυπέλλου Αετός Ορφανού-Μακεδονικός Αμισιανών.

    15. Τιμωρήθηκε με αυστηρή έγγραφη επίπληξη ο παράγοντας του σωματείου ΠΑΟΚ Καβάλας κ. Θεόκλητος Δημήτριος.

     

    16.Τιμωρήθηκε με αυστηρή έγγραφη επίπληξη ο προπονητής του σωματείου Ελπίς Κρυονερίου κ. Γκέκα Γαβριήλ.

    17. Το Δ.Σ. στη συνεδρίασή του τιμώρησε τους παρακάτω ποδοσφαιριστές:

    Ταπές Χ. Μακεδονικός Αμισιανών 1 αγωνιστική

    Πολυχρονιάδης Κ. Δόξα Αμυγδαλεώνα 4 αγωνιστικές

    Τσολακίδης Σ. Δόξα Αμυγδαλεώνα 1 αγωνιστική

    Νικολής Μ. ΑΟ Φάρος Μαριών 1 αγωνιστική

    Κωνσταντάρας Γ. Κεραυνός Ελευθερών 1 αγωνιστική

    Γκόρδης Π. Μαίανδρος Γέροντα 2 αγωνιστικές

    Ρούγας Σπ. Παγγαϊκός Παλαιοχωρίου 2 αγωνιστικές».

    One Response to “Την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου στις 6 το απόγευμα έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί η κλήρωση για τη β΄ φάση των αγώνων του πρωταθλήματος της League της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας ενώ οι αγώνες κατάταξης έχουν προγραμματιστεί να ξεκινήσουν το Σαββατοκύριακο 8 και 9 Φεβουραρίου”