Bookmarks

     

    Ματς «φωτιά» περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής για τον 1ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας και την ερχόμενη Κυριακή (19/1) οι 4 εκπρόσωποι του Καβαλιώτικου ποδοσφαίρου καλούνται να δώσουν σκληρές «μάχες» με δυνατούς αντιπάλους σε αναμετρήσεις με πολύ μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Ο Ορφέας Ελευθερούπολης σε ένα μεγάλο ντέρμπι θα υποδεχθεί τον Πανσερραϊκό, ο Άρης Ακροποτάμου θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσει τον Ηρακλή Αμπελοκήπων, ο Νέστος Χρυσούπολης με τον Αντώνη Κασδοβασίλη στον πάγκο του θα υποδεχθεί τον Κιλκισιακό και τέλος το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος θα ταξιδέψει στη συμπρωτεύουσα για να «διασταυρώσει τα ξίφη του» με αντίπαλο τον Μακεδονικό.

     

    Η 14η αγωνιστική σίγουρα που μπορεί να κρύβει κάποιες παγίδες για τις 4 ομάδες του Νομού Καβάλας στον 1ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής χαρακτηρίζεται ως μία αγωνιστική με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον με τις 4 ομάδες του Νομού Καβάλας να στοχεύουν στα νικηφόρα αποτελέσματα. Μάλιστα σε ένα παιχνίδι όπου το ενδιαφέρον είναι και για τις δύο πλευρές, στο γήπεδο της Ελευθερούπολης ο τοπικός Ορφέας θα υποδεχθεί τον Πανσερραϊκό, με τις δύο ομάδες στην κυριολεξία να καίγονται για τους βαθμούς της νίκης, για διαφορετικούς ωστόσο λόγους. Το μεν συγκρότημα του Μπάμπη Χρυσοστομίδη θέλει πάση θυσία τους τρεις βαθμούς της νίκης προκειμένου να κάνει ένα ακόμα βήμα παραμονής στην κατηγορία ενώ από την άλλη πλευρά τη νίκη θα επιδιώξει να κατακτήσει και ο Πανσερραϊκός για να περάσει στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα, εκμεταλλευόμενος πιθανό στραβοπάτημα του Αγροτικού Αστέρα. Στο γήπεδο της Χρυσούπολης ο τοπικός Νέστος με νέο «αφεντικό» στο πόστο της τεχνικής ηγεσίας τον Αντώνη Κασδοβασίλη έχει στο μυαλό του μόνο το νικηφόρο αποτέλεσμα απέναντι στον Κιλκισιακό με τους γηπεδούχους να θέλουν πάση θυσία να εκμεταλλευτούν τον παράγοντα έδρα έχοντας τον κόσμο στο πλευρό τους. Πρόκειται για μία αναμέτρηση όπου για την ομάδα του Αντώνη Κασδοβασίλη η νίκη αποτελεί επιτακτική ανάγκη με τον νέο προπονητή του Νέστου να μην αντιμετωπίζει σοβαρά αγωνιστικά προβλήματα. Οι δύο άλλοι εκπρόσωποι του Καβαλιώτικου ποδοσφαίρου στον 1ο όμιλο θα ταξιδέψουν στο Νομό Θεσσαλονίκης για να δώσουν δυνατές μάχες. Πιο συγκεκριμένα ο Άρης Ακροποτάμου θα αγωνιστεί στην έδρα των Αμπελοκήπων με αντίπαλο τον τοπικό Ηρακλή και με την ομάδα του Νίκου Καραμπετάκη να θέλει το «τρίποντο» για να πλησιάσει ακόμη πιο πολύ το ρετιρέ της βαθμολογίας. την ίδια ώρα εκτός έδρας αγωνίζεται και το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος και πιο συγκεκριμένα στη Νέα Ευκαρπία με αντίπαλο τον Μακεδονικό. Η ομάδα του Στέλιου Κατρακυλάκη βρίσκεται σε καλή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση με την ομάδα του Βυζαντίου να θέλει το θετικό αποτέλεσμα ώστε να πλησιάσει ακόμη πιο πολύ στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

     

    Η 14η αγωνιστική στον 1ο όμιλο και οι διαιτητές της

    Αναλυτικά όλες οι αναμετρήσεις οι οποίες προγραμματίστηκαν να διεξαχθούν την ερχόμενη Κυριακή (19/1) στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής ημέρας για τον 1ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας, καθώς επίσης και οι διατητικές τριάδες που ορίστηκαν να τις διευθύνουν έχουν ως εξής:

     

    Εθνικός Σιδηροκάστρου-ΠΑΟ Κοσμίου: Γεώργιος Κουναλάκης, Αναστάσιος Χατζημωυσιάδης-Ιλίας Εμπλιούκ (Ε.Π.Σ. Ξάνθης) – Παρατηρητής διαιτησίας: Ιωάννης Στρατούδης (Ε.Π.Σ. Έβρου)

     

    Νέστος Χρυσούπολης-Κιλκισιακός: Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος, Γεώργιος Κεσίσογλου-Νικόλαος Δεμερτζής (Ε.Π.Σ. Πέλλας) – Παρατηρητής διαιτησίας: Θεόδωρος Στεργίου (Ε.Π.Σ. Λέσβου)

     

    Μακεδονικός-Βυζάντιο Κοκκινοχώματος: Ανδρομάχη Τσιοφλίκη, Κωνσταντίνος Γκαρέλης-Απόστολος Καρακώστας (Ε.Π.Σ. Λάρισας) – Παρατηρητής διαιτησίας: Πασχάλης Στεφάνου (Ε.Π.Σ. Σερρών)

     

    Π.Ο. Μουδανιών-Αγροτικός Αστέρας: Λάμπρος Παπαργυρίου, Αναστάσιος Γιαμούζης-Γεώργιος Θεοδώρου (Ε.Π.Σ. Πιερίας) – Παρατηρητής διαιτησίας: Γεώργιος Ζηλούδης (Ε.Π.Σ. Θράκης)

     

    Δόξα Πετρούσας-Διγενής Λακκώματος: Στέφανος Κουμπαράκης, Ευθύμιος Δημητριάδης-Ευάγγελος Χατζής (Ε.Π.Σ. Θράκης) – Παρατηρητής διαιτησίας: Βέργος Χαλβατζής (Ε.Π.Σ. Ξάνθης)

    Ορφέας Ελευθερούπολης-Πανσερραϊκός: Γεώργιος Δρέσκας, Κωνσταντίνος Γιάντσης-Αθανάσιος Παπαδάκης (Ε.Π.Σ. Ημαθίας) – Παρατηρητής διαιτησίας: Απόστολος Αποστολίδης (Ε.Π.Σ. Κιλκίς)

     

    Ηρακλής Αμπελοκήπων-Άρης Ακροποτάμου: Νικόλαος Οικονόμου, Γεώργιος Κελάζογλου-Γεώργιος Χριστάκογλου (Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής) – Παρατηρητής διαιτησίας: Ιωάννης Κρίκης (Ε.Π.Σ. Τρικάλων)

     

    Εθνικός Ν. Αγιονερίου-Έβρος Σουφλίου: Νικόλαος Θεοδωρόπουλος, Χρήστος Δεμερτζής-Μαρία Κουπαράνη (Ε.Π.Σ. Πέλλας) – Παρατηρητής διαιτησίας: Στυλιανή Γκόγκου (Ε.Π.Σ. Μακεδονίας)

     

    ***Όλες οι παραπάνω αναμετρήσεις οι οποίες ανήκουν στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής για τον 1ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας έχουν προγραμματιστεί να ξεκινήσουν στις 3 το μεσημέρι.

                                Η Βαθμολογία

    #

    Ομάδα

    Αγ.

    Βαθμοί

    Ν

    Ι

    Η

    Γκολ

    1 Αγροτικός Αστέρας 13 30 9 3 1 19-6
    2 Πανσερραϊκός 13 28 8 4 1 24-9
    3 Άρης Ακροποτάμου 13 22 6 4 3 20-17
    4 Βυζάντιο Κοκκινοχώματος 13 21 6 3 4 10-8
    5 Νέστος Χρυσούπολης 13 21 6 3 4 20-14
    6 Έβρος Σουφλίου 13 21 6 3 4 17-13
    7 Διγενής Λακκώματος 13 21 6 3 4 31-21
    8 Ηρακλής Αμπελοκήπων 13 20 5 5 3 17-12
    9 Εθνικός Νέου Αγιονερίου 13 19 5 4 4 12-19
    10 Δόξα Πετρούσας 13 17 4 5 4 11-8
    11 Κιλκισιακός 13 16 4 4 5 13-12
    12 Ορφέας Ελευθερούπολης 13 14 3 5 5 17-14
    13 Εθνικός Σιδηροκάστρου 13 12 3 3 7 15-22
    14 Μουδανιά 13 10 3 1 9 12-24
    15 Μακεδονικός 13 9 2 3 8 7-19
    16 ΠΑΟ Κοσμίου 13 3 0 3 10 8-35

     

    3 Responses to “Δυνατές μάχες για τις ομάδες του Νομού Καβάλας την 14η αγωνιστική στον 1ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής – Τον Πανσερραϊκό υποδέχεται ο Ορφέας Ελευθερούπολης και τον Κιλκισιακό ο Νέστος Χρυσούπολης ενώ ο Ακροπόταμος θα αγωνιστεί στον Ηρακλή Αμπελοκήπων και το Κοκκινόχωμα στον Μακεδονικό”