Bookmarks

     

    Στο τελευταίο της στάδιο έχει μπει η προετοιμασία της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας για την εντός έδρας αναμέτρηση που θα δώσει το Σάββατο (18/1) στο κλειστό γυμναστήριο της Καλαμίτσας «Αλεξάνδρα Δήμογλου», στις 5 το απόγευμα με αντίπαλο τον Κόροιβο Αμαλιάδας. Ένα πραγματικά ντέρμπι για την Καβαλιώτικη ΚΑΕ, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Α2 κατηγορίας μπάσκετ ανδρών με το συγκρότημα του Γιάννη Τζήμα να θέλει πάση θυσία το ροζ φύλλο αγώνα, προκειμένου να αναρριχηθεί ακόμη πιο ψηλά στον πίνακα της βαθμολογίας.

     

    Το σίγουρο πάντως είναι ότι ο προπονητής της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Γιάννης Τζήμας δικαιολογημένα «πονοκεφαλιάζει» από τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζουν κάποιοι παίκτες του με αποτέλεσμα να περιμένει κάποιος από αυτούς μέχρι και την τελευταία στιγμή, προκειμένου να τους έχει στη διάθεσή του. Την ίδια ώρα εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειωθεί είναι το γεγονός ότι οι ιθύνοντες της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας, Διοικούντες, προπονητής και συνεργάτες πολύ περισσότερο δε οι καλαθοσφαιριστές περιμένουν το ερχόμενο Σάββατο (18/1) τους Καβαλιώτες φιλάθλους να δώσουν δυναμικό παρών στις κερκίδες του κλειστού γυμναστηρίου της Καλαμίτσας «Αλεξάνδρα Δήμογλου» και να στηρίξουν την προσπάθεια που θα καταβληθεί έτσι ώστε η Καβαλιώτικη ΚΑΕ να προσθέσει στο ενεργητικό της ένα ακόμα ροζ φύλλο αγώνα.

    Οι δηλώσεις του Γιάννη Τζήμα στο www.kavalagoal.gr

    Ντέρμπι χαρακτήρισε το παιχνίδι με τον Κόροιβο Αμαλιάδας, ο προπονητής της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας Γιάννης Τζήμας μιλώντας στο www.kavalagoal.gr και για το τι μπορούμε να περιμένουμε για το συγκεκριμένο παιχνίδι ο ίδιος μας υπογράμμισε:

    -«Μπορούμε να περιμένουμε σίγουρα ένα μεγάλο ντέρμπι και το σίγουρο είναι ότι για μας είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Με αντίπαλο μία ομάδα η οποία όπως έχω δηλώσει κατ’ επανάληψη, έχει την καλύτερη και πιο ποιοτική πεντάδα του πρωταθλήματος με παίκτες τους οποίους είχα στο παρελθόν εγώ μαζί μου συν τον Καρύδα ο οποίος είναι ένας εξαιρετικός παίκτης. Γενικά εκείνο το οποίο θέλω να πω είναι το ότι οι παίκτες οι οποίοι ανήκουν στο ρόστερ του Κόροιβου Αμαλιάδας είναι παίκτες ιδιαίτερα ποιοτικοί και ακόμη πιο σίγουρο θα πρέπει να θεωρήσουμε ότι στο «Αλεξάνδρα Δήμογλου» θα γίνει ένας ιδιαίτερα ποιοτικός αγώνας. Με την ευχή εμείς να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζουμε, να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί, να βγάλουμε ενέργεια και πάθος στο παρκέ, να εκμεταλλευτούμε τον παράγοντα έδρα, έτσι ώστε να πάρουμε τη νίκη έστω και με μισό πόντο».

     

    -Άρα η ομάδα κ. Τζήμα θα παρουσιαστεί «διαβασμένη» και στο συγκεκριμένο παιχνίδι;

    -«Διαβασμένος είσαι σε κάθε παιχνίδι αλλά σίγουρα η ικανότητα είναι ικανότητα. Πιστεύω ότι προσπαθούμε μέσα από τη δουλειά που κάνουμε να περιορίσουμε αυτούς τους καλούς παίκτες που υπάρχουν στο ρόστερ του Κόροιβου αλλά πιστεύω ότι μεγάλο ρόλο θα παίξει σε ποια κατάσταση θα είμαστε εμείς με βάση τους τραυματισμούς που έχουμε και κατά πόσο οι παίκτες που αντιμετωπίζουν προβλήματα θα τα ξεπεράσουν και θα δώσουν το παρών τους στο παιχνίδι με τον Κόροιβο».

     

    -Κύριε Τζήμα ο φίλαθλος κόσμος της Καβάλας ποιο ρόλο πιστεύετε ότι μπορεί να παίξει στο συγκεκριμένο παιχνίδι;

    -«Νομίζω ότι ο ρόλος τον οποίο θα παίξει ο κόσμος μπορεί να είναι τεράστιος. Σε μία αναμέτρηση ισοδύναμων ομάδων σε ένα παιχνίδι που θα έχει το χαρακτήρα του ντέρμπι, σε μια αναμέτρηση που κουβαλάς τόσα προβλήματα νομίζω ότι ο κόσμος είναι αυτός ο οποίος μπορεί να ανατρέψει τα δεδομένα. Μπορεί δηλαδή να δημιουργήσει το κάτι παραπάνω αλλά για να φτάσει ο κόσμος για να στηρίξει μια προσπάθεια, θα πρέπει εσύ να είσαι σοβαρός, θα πρέπει να παρουσιάσεις ενέργεια και να δείξεις στο παρκέ ότι θέλεις το παιχνίδι πάρα πολύ. Και βέβαια να συνεχίσεις μία καλή πορεία την οποία έχεις κάνει στις τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος της Α2».

     

    -Ο Γιάννης Τζήμας αναφέρθηκε και στα προβλήματα των τραυματισμών που αντιμετωπίζει ο ίδιος εν όψει του αγώνα με τον Κόροιβο Αμαλιάδας και τα οποία αν μη τι άλλο δικαιολογημένα τον «πονοκεφαλιάζουν». Για το θέμα αυτό ο ίδιος δήλωσε τα εξής:

    -«Τα σοβαρότερα προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζουμε αυτή τη στιγμή έχουν να κάνουν με τους τραυματισμούς των Καραποστόλου και Αγγελακόπουλου. Ο Καραποστόλου να σημειώσω ότι δεν προπονήθηκε πριν δύο μέρες ενώ υποβλήθηκε και σε υπέρηχο προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος του τραυματισμού του. Το πιο πιθανό πάντως θεωρώ ότι είναι να ρισκάρουμε και ο Καραποστόλου να αγωνιστεί για κάποιο χρονικό διάστημα στο παιχνίδι με τον Κόροιβο. Από κει και πέρα πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζει και ο Μαρμαρινός ο οποίος ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα και σίγουρα το πρόβλημα του Καραθανάση είναι γνωστό με τον παίκτη να μπαίνει σιγά σιγά σε ρυθμούς αλλά ωστόσο να μην είναι έτοιμος ακόμη. Θεωρώ ότι βρισκόμαστε σε μια οριακή κατάσταση και με βάση τα προβλήματα των τραυματισμών που υπάρχουν δεν μπορούμε να ανεβάσουμε ρυθμούς αλλά και εντάσεις κατά τη διάρκεια της προπόνησης. Το χειρότερο πάντως το οποίο μας συνέβη είναι το ότι δεν καταφέραμε να δώσουμε κάποιο φιλικό παιχνίδι στα μέσα της εβδομάδας που διανύουμε με αποτέλεσμα να δυσκολευτούμε κατά κάποιο τρόπο ώστε να βγάλουμε την προπόνηση της Τετάρτης».

    One Response to “Με πολλά προβλήματα θα υποδεχθεί η Ένωση το Σάββατο (18/1) στο «Αλεξάνδρα Δήμογλου» τον Κόροιβο Αμαλιάδας για την 12η αγωνιστική της Α2 κατηγορίας – Ο Γιάννης Τζήμας στο www.kavalagoal.gr: «Σίγουρα θα περιμένουμε ένα μεγάλο ντέρμπι αλλά εμείς θα πρέπει να βγάλουμε ενέργεια και πάθος για να πάρουμε τη νίκη έστω και με μισό πόντο» – «Ο κόσμος της Καβάλας θα πρέπει να παίξει τεράστιο ρόλο στην προσπάθεια που θα καταβληθεί»”