Bookmarks

     

    Αισιόδοξος παρουσιάστηκε για τη συνέχεια της πορείας της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ, ο Νίκος Κατσαρές. Ο έμπειρος πλέι μεικερ της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας Νίκος Κατσαρές στη συνέντευξη την οποία παραχώρησε, τόνισε μεταξύ των άλλων πως η ομάδα του πρέπει να συνεχίσει να αντιμετωπίζει κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να παρουσιάζεται συγκεντρωμένη και στα 40λεπτά του αγώνα, ενώ μίλησε και για το παιχνίδι του Σαββάτου στο Λαύριο.

     

    -Οι έξι συνεχόμενες νίκες από τη μέρα που ανέλαβε ο κ. Τζήμας, τι σημαίνουν;
    -«Σημαίνει ότι η ομάδα αρχίζει να κοιτάει το κάτι παραπάνω. Όταν ήρθε ο κ. Τζήμας τα πράγματα ήταν δύσκολα, ήδη είχαμε τρεις ήττες στο παθητικό μας. Τώρα όμως δείχνει πως μπορεί να πρωταγωνιστήσει. Το ξέραμε άλλωστε από την αρχή πως το έμψυχο υλικό της ομάδας ήταν από τα καλύτερα στην κατηγορία».

     

    -Πάντως, πολλοί λένε πως ήδη οι ήττες που έχει κάνει από την αρχή η ομάδα είναι… πολλές και πως δεν προλαβαίνει…
    -«Κοιτάξτε, εμείς δεν κοιτάμε το τι λέει ο καθένας. Εκείνο που ξέρω είναι πως μέχρι τέλος θα παλέψουμε, μέχρι και την τελευταία αγωνιστική. Θεωρώ, γνωρίζοντας την κατηγορία, πως στην Α2, η άνοδος θα κριθεί στις 5 με 6 ήττες, άρα εμείς θα πρέπει να συνεχίσουμε να ήμαστε σοβαροί μέχρι τέλους και να μην κάνουμε εάν γίνεται άλλες «κακές» ήττες».

     

    -Ο κ.Τζήμας πάντως λέει, πως σύμφωνα με το πρόγραμμα της ομάδας, θα έπρεπε να ήταν πρώτη…
    -«Σίγουρα θα έπρεπε και μπορούσαμε να έχουμε άλλες δύο νίκες, έχει δίκιο ο κόουτς, αλλά κοιτάμε πλέον μόνο το τώρα και όχι το τι θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει. Κι’ άλλες ομάδες, όπως π.χ. το Ψυχικό, θα μπορούσαν να έχουμε κανά δυο ήττες ακόμη, αφού κέρδισε στον πόντο κάποια παιχνίδια».

     

    -Το παιχνίδι του Σαββάτου στο Λαύριο τι κινδύνους εγκυμονεί;
    -«Είναι μία δύσκολη ομάδα το Λαύριο με πολύ καλή έδρα, έμπειρους παίκτες και θα πρέπει να  κλείσουμε τα ατού τους. Πρέπει να παίξουμε το μπάσκετ που ξέρουμε και παίζουμε τις τελευταίες αγωνιστικές».

    Comments are closed.