Bookmarks

     

    Στο ίδιο τραπέζι θα καθίσουν στις 9 σήμερα Τρίτη (8/1) το βράδυ οι μέτοχοι της ΠΑΕ Καβάλα στην προγραμματισμένη γενική συνέλευσή τους και εκεί αναμένεται να αποφασίσουν ποια θα είναι τα πρόσωπα τα οποία θα τρέξουν την ομάδα με τους σχηματισμούς που θα προκύψουν, μέχρι το τέλος του υπό εξέλιξη πρωταθλήματος της Football League. Μάλιστα στην γενική συνέλευση των μετόχων κλήθηκε να παραστεί και ο Βλάσης Τσάκας ως εκπρόσωπος των επενδυτών που είχαν αναλάβει από το καλοκαίρι και μετά το μάνατζμεντ της ομάδας. Βέβαια εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειώσουμε είναι το γεγονός ότι η συγκεκριμένη γενική συνέλευση αναμένεται να λάβει εκείνες τις αποφάσεις οι οποίες απαιτούνται προς όφελος της ομάδας και τίποτα άλλο.

     

    Την ίδια ώρα οι ζυμώσεις έδωσαν και πήραν τις τελευταίες ώρες αλλά και τις τελευταίες ημέρες με τις απόψεις να διίστανται και με τους εκπροσώπους της κάθε πλευράς να προχωράει σε δηλώσεις στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Από την πλευρά του ο Βλάσης Τσάκας σε ραδιοφωνική συνέντευξη που παραχώρησε υπογράμμισε ότι είναι έτοιμος να τρέξει την ομάδα κάτω από προϋποθέσεις αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο η πλευρά των επενδυτών που όπως υποστήριξε δεν έχει φύγει ακόμη από την ΠΑΕ Καβάλα να προχωρήσει σε μεταγραφές βάζοντας τα χρήματα τα οποία θα απαιτηθούν. Συνέντευξη παραχώρησε και ο μέτοχος της Καβάλας Χαράλαμπος Κουφατζής ο οποίος στις δηλώσεις του υπογράμμισε ότι έχουν βρεθεί τα πρόσωπα τα οποία θα συγκροτήσουν την ομάδα σωτηρίας για να τρέξουν την ομάδα του Α.Ο.Κ.. Πρόσωπα τα οποία θα βάλουν χρήματα και θα διαχειριστούν ταυτόχρονα τις επιχορηγήσεις που θα έρθουν. Από την πλευρά του ο ερασιτέχνης Α.Ο.Κ. ξεκαθαρίζει τη θέση του τονίζοντας ότι μόνος του δεν μπορεί να τρέξει την ομάδα λόγω έλλειψης χρημάτων ενώ η πάγια θέση του Προέδρου της ΠΑΕ Καβάλα και μεγαλομετόχου της Γιώργου Τσοκτουρίδη είναι να απεμπλακεί από τα Διοικητικά της ομάδας όσο πιο γρήγορα γίνεται. Εκείνο το οποίο θεωρείται κάτι περισσότερο από βέβαιο είναι το γεγονός ότι όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα, μετά την ολοκλήρωση της γενικής συνέλευσης των μετόχων σίγουρα θα πρέπει να δημιουργηθεί μία συμπαγής ομάδα προσώπων οι οποίοι εκτός από τη φιλοδοξία που θα έχουν για να κρατήσουν τον Α.Ο.Κ. στη Football League θα πρέπει να βάλουν χρήματα για να ξεπεραστούν κάποια-συγκεκριμένα προβλήματα ώστε η ομάδα να πάρει τις ενημερότητες που πρέπει και να προχωρήσει άμεσα στην ενίσχυση του δυναμικού.

    Ξεκίνησε η προετοιμασία για το παιχνίδι με τη Ζάκυνθο

    Με την προγραμματισμένη μεσημβρινή προπόνηση η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη (8/1) στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» ξεκίνησε ουσιαστικά το πρόγραμμα της προετοιμασίας των «Αργοναυτών» εν όψει της δύσκολης εντός έδρας αναμέτρησης με τη Ζάκυνθο για την 15η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Football League. Μία προπόνηση κατά τη διάρκεια της οποίας έδωσαν το παρών τους όλοι οι ποδοσφαιριστές και παρά τους τραυματισμούς στο παιχνίδι με τον Ηρακλή οι Ρεβυθόπουλος και Ντομί, προπονήθηκαν κανονικά μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους. Αντίθετα ο Άρτσε που αντιμετωπίζει κάποιες ενοχλήσεις στο γόνατό του ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης με τον τραυματισμό του ωστόσο να μην εμπνέει ανησυχία. Σε όλα τα παραπάνω να σημειωθεί ότι για την εντός έδρας αναμέτρηση με τη Ζάκυνθο ο Γιώργος Μαραντάς μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Ντουτσαρίδη και Καζαντζίδη, δύο ποδοσφαιριστές οι οποίοι εξέτισαν την ποινή της τιμωρίας τους στο παιχνίδι με τον Ηρακλή.

     

    Μονόδρομος η νίκη για τον Α.Ο.Κ.

    Η ολοκλήρωση της 14ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο της Football League βρήκε τον Α.Ο.Κ. να μοιράζεται την τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με 9 βαθμούς έχοντας ως «συγκάτοικους» τον Βατανιακό και την Αναγέννηση Γιαννιτσών. Ωστόσο εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειωθεί είναι το γεγονός ότι άπαντες στο στρατόπεδο των «Αργοναυτών» κρατάν την πολύ καλή εμφάνιση στο εκτός έδρας παιχνίδι μέσα στο Καυταντζόγλειο με τους «Αργοναύτες» να άξιζαν καλύτερης τύχης. Ωστόσο ο Α.Ο.Κ. σε ένα ακόμη εκτός έδρας παιχνίδι δεν είχε την τύχη με το μέρος του με αποτέλεσμα να δεχτεί γκολ στα τελευταία λεπτά του αγώνα με τον Ηρακλή και να «πιει το πικρό ποτήρι της ήττας». Με δεδομένη μάλιστα τη μέχρι τώρα βαθμολογική κατάσταση και το γεγονός ότι τα περιθώρια έχουν στενέψει σε αρκετά μεγάλο βαθμό, κομβικά για τον Α.Ο.Κ. χαρακτηρίζονται τα δύο επόμενα συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» με τη Ζάκυνθο και την Αναγέννηση Καρδίτσας. Μάλιστα κόντρα στη Ζάκυνθο την ερχόμενη Κυριακή (12/1) δεν υπάρχει κανένα απολύτως περιθώριο απώλειας βαθμών με την αναμέτρηση να χαρακτηρίζεται ως ένας μεγάλος τελικός και τη νίκη να αποτελεί μονόδρομο.

    One Response to “Στο ίδιο τραπέζι θα καθίσουν στις 9 σήμερα Τρίτη (8/1) το βράδυ οι μέτοχοι της ΠΑΕ Καβάλα στην προγραμματισμένη γενική συνέλευσή τους και εκεί αναμένεται να αποφασίσουν ποια θα είναι τα πρόσωπα τα οποία θα τρέξουν την ομάδα. Στην γενική συνέλευση κλήθηκε να παραστεί και ο Βλ. Τσάκας – Ξεκίνησε η προετοιμασία για το παιχνίδι με τη Ζάκυνθο”