Bookmarks

     

    Παρουσία πολλών Καβαλιωτών φιλάθλων, μελών του Κεντρικού Συνδέσμου Φιλάθλων του Α.Ο.Κ. «Γαλάζιοι Αργοναύτες» πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή (20/12) ουσιαστικά η τελευταία προπόνηση των «Αργοναυτών» πριν από το δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι με τον Αιγινιακό στο «Ανθή Καραγιάννη» με τον Γιώργο Μαραντά να δίνει ιδιαίτερα μεγάλο βάρος σε θέματα τακτικής προκειμένου να ολοκληρώσει τα πλάνα του στην 11άδα που θα κατεβάσει. Η παρουσία των μελών του Σ.Φ.Α.Ο.Κ. στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» που συνοδεύτηκε με ιαχές και συνθήματα ήταν ιδιαίτερα δυναμική και αποσκοπούσε να δώσει δύναμη και ώθηση στους παίκτες του Γιώργου Μαραντά.

     

    Και αυτό γιατί είναι γνωστό ότι η ψυχολογία των παικτών δε βρίσκεται και στο καλύτερο δυνατό επίπεδο κυρίως μετά τη βαριά ήττα (4-0) από την Καλαμαριά και έτσι οι «Γαλάζιοι Αργοναύτες» με την παρουσία τους επιχείρησαν να «τονώσουν το ηθικό» των ποδοσφαιριστών.

     

    Επιβλητική ανάγκη είναι η νίκη για τον Α.Ο.Κ.

    Εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειώσουμε είναι το γεγονός ότι η νίκη χαρακτηρίζεται ως πέρα για πέρα επιβλητική για τον Α.Ο.Κ. στο παιχνίδι με τον Αιγινιακό και στον επίλογο του 1ου γύρου στον 2ο όμιλο της Football League οι «Αργοναύτες» δε θα πρέπει να βλέπουν κανένα άλλο αποτέλεσμα πλην από το «τρίποντο». Και αυτό γιατί οι συνεχόμενες ήττες σε συνάρτηση με τους μόλις 6 βαθμούς που έχει συγκεντρώσει μέχρι τώρα ο Α.Ο.Κ. δεν του αφήνει το παραμικρό περιθώριο προκειμένου οι παίκτες του αλλά και όλοι όσοι βρίσκονται μέσα στα αποδυτήρια να σκέφτονται οτιδήποτε άλλο πλην της κατάκτησης του «τρίποντου». Η αναμέτρηση κόντρα στον Αιγινιακό είναι ένα παιχνίδι «ζωής ή θανάτου» με τον προπονητή Γιώργο Μαραντά κατ’ επανάληψη και καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας αφενός να επιχειρεί να τονώσει το ηθικό των ποδοσφαιριστών του αφετέρου δε να προσπαθεί να τους δώσει να καταλάβουν ότι άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη δεν υπάρχει.

    Μάλιστα ο ίδιος μιλώντας στους εκπροσώπους του αθλητικού ρεπορτάζ έδωσε το στίγμα της φιλοσοφίας που επικρατεί μέσα στα αποδυτήρια του Α.Ο.Κ. για το παιχνίδι με τον Αιγινιακό λέγοντας χαρακτηριστικά:

    -«Αυτό το οποίο θέλω εγώ από τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές είναι να συνειδητοποιήσουν το που ακριβώς βρίσκονται, καθημερινά αυτό τους τονίζω και επίσης θα πρέπει να καταλάβουν ποιο είναι το καθήκον τους την Κυριακή κόντρα στον Αιγινιακό. Εμείς εκείνο το οποίο οφείλουμε να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας και για το αν οι βαθμολογικές ή οι αγωνιστικές διαφορές μεταξύ των ομάδων είναι μικρές ή μεγάλες, αυτές φαίνονται μέσα στο γήπεδο. Είτε παίζεις με την Κέρκυρα με την οποία κάναμε μία πολύ καλή εμφάνιση αλλά είτε παίζεις και με την Καλαμαριά που βρίσκεται πιο χαμηλά στον πίνακα της βαθμολογίας που ήμασταν σχεδόν τραγικοί, οι διαφορές των ομάδων φαίνονται μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Από την προσπάθεια του κάθε ποδοσφαιριστή θα εξαρτηθεί σε ατομικό ή σε συλλογικό επίπεδο, αν οι διαφορές αυτές θα μειωθούν ή θα μεγαλώσουν».

     

    Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των «Αργοναυτών»

    Με την προγραμματισμένη απογευματινή προπόνηση η οποία πραγματοποιήθηκε στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» ολοκληρώθηκε σήμερα Παρασκευή (20/12) το πρόγραμμα της προετοιμασίας των «Αργοναυτών» εν όψει του αγώνα με τον Αιγινιακό και με το μεγαλύτερο βάρος από πλευράς του προπονητή Γιώργου Μαραντά να πέφτει κυρίως σε θέματα τακτικής. Μάλιστα να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια της προπόνησης ο Ξανθιώτης προπονητής της Καβάλας Γιώργος Μαραντάς προχώρησε σε οικογενειακό δίτερμα, προκειμένου να ολοκληρώσει σιγά σιγά τα πλάνα του για την 11άδα που θα κατεβάσει στην αναμέτρηση με την ομάδα του Αιγινίου. Την ίδια ώρα το ιατρικό απουσιολόγιο των «Αργοναυτών» είναι λευκό ενώ μοναδικό πρόβλημα αποτελεί ο τιμωρημένος Χρυσόστομος Ρεβυθόπουλος ο οποίος έχει συμπληρώσει 4 κίτρινες κάρτες και έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής της τιμωρίας του στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Από κει και πέρα ο Γιώργος Μαραντάς δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Σάκη Πρίττα ο οποίος κοινή συναίνεση έλυσε το συμβόλαιο συνεργασίας του με τον Α.Ο.Κ. και αποτελεί παρελθόν πλέον από το ρόστερ της Καβαλιώτικης ΠΑΕ. Κατά τα άλλα ο Ξανθιώτης τεχνικός της Καβάλας δεν αντιμετωπίζει επιπρόσθετα προβλήματα για αύριο Σάββατο (21/12) μετά την ολοκλήρωση της πρωινής προπόνησης θα ανακοινώσει τα ονόματα των ποδοσφαιριστών τους οποίους και θα συμπεριλάβει στην αποστολή για το δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι με τον Αιγινιακό.

    Ο Α. Μπουμαρσόπουλος σφυρίζει τον Α.Ο.Κ. με τον Αιγινιακό

    Ο διαιτητής Αγησίλαος Μπουμαρσόπουλος της Ε.Π.Σ. Λάρισας ορίστηκε να διευθύνει την αυριανή αναμέτρηση στις 3 το μεσημέρι, στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» μεταξύ του Α.Ο.Κ. και του Αιγινιακού. Βοηθοί του θα είναι ο Θεόδωρος Νταλούκας και Ανδρονίκη Νιότη της Ε.Π.Σ. Τρικάλων με 4ο διαιτητή αγώνα τον Ενγκίν Κιγιτζή της Ε.Π.Σ. Θράκης και παρατηρητή διαιτησίας τον Μιλτιάδη Βλάχο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας.

     

    Η ερχόμενη 13η αγωνιστική

    Με τις αναμετρήσεις οι οποίες ανήκουν στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής, αγωνιστική με την οποία ολοκληρώνεται ο πρώτος γύρος, δίνεται συνέχεια στον 1ο όμιλο της Football League και αναλυτικά τα ζευγάρια τα οποία θα συναντηθούν είναι τα εξής:

    Αναγ. Καρδίτσας-Νίκη Βόλου

    Ζάκυνθος-Ηρακλής

    Δόξα Δράμας-Βατανιακός

    Καβάλα-Αιγινιακός

    Τύρναβος-Αναγ. Γιαννιτσών

    Εθνικός Γαζ.-Απόλλων Καλ.

    Πιερικός-Κασσιόπη

     

    Η βαθμολογία

    1. Κέρκυρα 21-7 30

    2. Νίκη Βόλου 25-6 26

    3. Eθνικός Γαζώρου 10-7 21

    4. ΑΕΠ Ηρακλής 14-11 20

    5. Αναγέν. Καρδίτσας 12-11 20

    6. Αιγινιακός 17-9 18

    7. Ζάκυνθος 12-17 18

    8. Τύρναβος 14-16 17

    9. Απόλλων Καλαμαριάς 13-15 16

    10. Δόξα Δράμας 8-12 13

    11. Πιερικός 8-10 13

    12. Αναγέν. Γιαννιτσών 10-16 9

    13. Βατανιακός 6-20 8

    14. Καβάλα 9-22 6

    One Response to “Παρουσία πολλών Καβαλιωτών φιλάθλων μελών του Κεντρικού Συνδέσμου Φιλάθλων του Α.Ο.Κ. «Γαλάζιοι Αργοναύτες» έγινε σήμερα Παρασκευή (20/12) ουσιαστικά η τελευταία προπόνηση των «Αργοναυτών» πριν από το δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι με τον Αιγινιακό στο «Ανθή Καραγιάννη» – Μονόδρομος για τον Α.Ο.Κ. η νίκη σε βάρος του Αιγινιακού που θα αποτελέσει το «φιλί της ζωής» για τη συνέχεια”