Bookmarks

     

    Με το ντέρμπι των δυο καλύτερων ομάδων στη Βόρεια Ελλάδα, του ΑΣΕΑ Καβάλας και της ΧΑΝ Θεσσαλονίκης, θα κλείσει η αγωνιστική χρονιά για την ομάδα της Καβάλας στην Α1 κατηγορίας. Πιο συγκεκριμένα το Σάββατο (21/12) η ομάδα της Καβάλας θα κλείσει τον 1ο γύρο των υποχρεώσεών της στην έδρα της ΧΑΝΘ και την Κυριακή θα ξεκινήσει ο 2ος γύρος με τις δύο ομάδες να κοντράρονται στο Κλειστό γυμναστήριο της Καλαμίτσας «Αλεξάνδρα Δήμογλου».

     

    Η βαθμολογία βρίσκει τους δύο αντίπαλους ισόβαθμους στην 5η θέση, ακριβώς πάνω στη ζώνη των μπαράζ (ο τελευταίος υποβιβάζεται κατευθείαν και ο προτελευταίος και ο 3ος απο το τέλος παίζει αγώνες μπαράζ με τον 2ο και τον 3ο της Α2 κατηγορίας). Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 11:30 και καλούνται άπαντες να βοηθήσουν την ομάδα της Καβάλας για απευθείας παραμονή στην Α1 εθνική κατηγορία (είναι ο μόνος εκπρόσωπος της Καβάλας σε όλα τα ομαδικά αθλήματα που αγωνίζεται στην Α1 κατηγορίας).

    One Response to “Οι αγώνες του ΑΣΕΑ Καβάλας με την ΧΑΝΘ δεσπόζουν το Σαββατοκύριακο (21-22/12) για το ντέρμπι της Α1 κατηγορίας στην επιτραπέζια αντισφαίριση”