Bookmarks

     

    Μία νέα φιλοσοφία προσπαθεί να περάσει στους ποδοσφαιριστές του Α.Ο.Κ. ο νέος προπονητής των «Αργοναυτών» Σίμος Ανθουλάκης και ο άμεσος συνεργάτης και βοηθός του Γιώργος Παπανδρέου τις τελευταίες δύο ημέρες μέσα από τις καθημερινές προπονήσεις. Μία φιλοσοφία η οποία έχει να κάνει γύρω από το θέμα της τακτικής με τους παίκτες της Καβάλας, τους επίσημους αγώνες της Football League να κρατούν περισσότερο την μπάλα στην κατοχή τους και ταυτόχρονα να αναπτύσσουν περισσότερες επιθετικές πρωτοβουλίες με τελικές προσπάθειες οι οποίες θα φέρουν πιο πολλές απειλητικές στιγμές στις αντίπαλες εστίες.

     

    Αυτή τη φιλοσοφία επιχειρεί να περάσει ο νέος προπονητής της Καβάλας Σίμος Ανθουλάκης, μιλώντας στους ποδοσφαιριστές του, εν όψει μάλιστα της δύσκολης εκτός έδρας αναμέτρησης που θα δώσουν οι «Αργοναύτες» την ερχόμενη Κυριακή (1/12) στο στάδιο Αλκαζάρ της Λάρισας για την 10η αγωνιστική ημέρα στον 1ο όμιλο της Football League. Πρόκειται για μία αναμέτρηση η οποία χαρακτηρίζεται ως ιδιαίτερα δύσκολη για τους «Αργοναύτες». Πρόκειται για ένα παιχνίδι με τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον και με το συγκρότημα του Σίμου Ανθουλάκη να επιδιώξει την κατάκτηση του νικηφόρου αποτελέσματος προκειμένου να υπάρξει ψυχολογική αλλά και βαθμολογική ανάταση. Την ίδια ώρα ο νέος τεχνικός των «Αργοναυτών» Σίμος Ανθουλάκης επιχειρεί να τονώσει την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών του μετά και τη νέα βαθμολογική απώλεια και την εντός έδρας ισοπαλία στο «Ανθή Καραγιάννη» (0-0) με τη Δόξα Δράμας. Άλλωστε ο ίδιος είτε με την ιδιότητα του πρώην ποδοσφαιριστή είτε και τώρα με την ιδιότητα του προπονητή γνωρίζει ότι ο παράγον ψυχολογία παίζει σημαντικότατο ρόλο σε μία ομάδα πολύ περισσότερο όταν αυτή δεν ξέρει τι θα πει νίκη σε 8 αγωνιστικές και βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

     

    Σε εξέλιξη η προετοιμασία

    Οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες οι οποίες επικράτησαν και σήμερα Τετάρτη (27/11) στην Καβάλα και την ευρύτερη περιοχή, δεν επέτρεψαν την ομάδα να προπονηθεί σε κάποιο γήπεδο που έχει στη διάθεσή της με αποτέλεσμα η προγραμματισμένη μεσημβρινή προπόνηση με αποτέλεσμα να γίνει στα γήπεδα 5×5 με πλαστικό χλοοτάπητα που βρίσκονται στην περιοχή του Περιγιαλίου. Μία προπόνηση όπου κατά τη διάρκεια της οποίας το μεγαλύτερο βάρος έπεσε κυρίως σε θέματα τακτικής αλλά και σε θέματα βελτίωσης της φυσικής κατάστασης με τα μέλη της τεχνικής ηγεσίας του Α.Ο.Κ. να έχουν να αντιμετωπίσουν τα ίδια προβλήματα σε αγωνιστικό επίπεδο. Το βασικότερο πρόβλημα ακούει στο όνομα του Γιώργου Βαλεριάνου ο οποίος επέστρεψε στην Καβάλα από την Αθήνα, εκεί όπου ακολούθησε για 10 ημέρες περίπου ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας. Κατά τη διάρκεια της προπόνησης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα ενώ για μικρό χρονικό διάστημα μπήκε μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του και συμμετείχε κανονικά σ’ αυτήν. Σε ότι έχει να κάνει με την περίπτωση του Κύδωνα Καρλόπουλου, ερωτηματικά υπάρχουν για το εάν ο Σίμος Ανθουλάκης θα τον συμπεριλάβει στην αποστολή για το παιχνίδι με τον Τύρναβο αφού ναι μεν η τραυματική του κατάσταση παρουσιάζει βελτίωση αλλά ο παίκτες δε νιώθει 100% έτοιμος και πλήρως αποθεραπευμένος. Έτσι την τελευταία στιγμή θα κριθεί ο εάν ο Καρλόπουλος θα συμπεριληφθεί στην αποστολή. Κατά τα άλλα τα μέλη της τεχνικής ηγεσίας των «Αργοναυτών» και ειδικότερα ο προπονητής Σίμος Ανθουλάκης με τον βοηθό του Γιώργο Παπανδρέου δεν αντιμετωπίζουν επιπρόσθετα προβλήματα υπολογίζοντας σε όλους τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές οι οποίοι ανήκουν στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας.

     

    Οι παλαίμαχοι στηρίζουν την επιλογή Σ. Ανθουλάκη

    Με δελτίο τύπου που εξέδωσε το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του Α.Ο. Καβάλα χαιρετίζει την ανάληψη των καθηκόντων του προπονητή Συμεών Ανθουλάκη στο πόστο της τεχνικής ηγεσίας της ΠΑΕ ΚΑΒΑΛΑ και ταυτόχρονα δηλώνει ότι στηρίζει την συγκεκριμένη πρωτοβουλία με την πίστη ότι η αγαπημένη μας ομάδα που όλοι εμείς «υπηρετήσαμε» για πολλές δεκαετίες από την πρώτη ημέρα της ίδρυσης της μέχρι και σήμερα, πολύ γρήγορα θα βρει το δρόμο των επιτυχιών.

     

    Ο Παναγιώτης Κοεμτζίδης

    σφυρίζει τον Α.Ο.Κ. στη Λάρισα

    Ο διαιτητής Παναγιώτης Κοεμτζίδης της Ε.Π.Σ. Πιερίας ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση της Κυριακής (1/12) στις 3 το μεσημέρι στο γήπεδο Αλκαζάρ της Λάρισας, μεταξύ του Τυρνάβου και του Α.Ο.Κ. για την 10η αγωνιστική ημέρα στον 2ο όμιλο της Football League. Βοηθοί του θα είναι οι Χρήστος Καράμπουλας (Ε.Π.Σ. Πιερίας) και Κωνσταντίνος Πετρόπουλος (Ε.Π.Σ. Θεσσαλίας) με τέταρτο διαιτητή αγώνα τον Εμμανουήλ Σκουλά της Ε.Π.Σ. Θεσσαλίας και παρατηρητή διαιτησίας τον Πέτρο Δροσινό της Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής. Εξάλλου στην αναμέτρηση του Πιερικού με τη Νίκη Βόλου παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Ναθαναήλ Χαραλαμπίδης της Ε.Π.Σ. Καβάλας.

    21 Responses to “Μία νέα φιλοσοφία προσπαθεί να περάσει στους ποδοσφαιριστές του Α.Ο.Κ. ο νέος προπονητής των «Αργοναυτών» Σίμος Ανθουλάκης και ο άμεσος συνεργάτης και βοηθός του Γιώργος Παπανδρέου τις τελευταίες δύο ημέρες μέσα από τις καθημερινές προπονήσεις”