Bookmarks

    Δεκτές έγιναν από την ΠΑΕ Καβάλα σήμερα Δευτέρα (25/11) οι παραιτήσεις των τριών μελών της τεχνικής ηγεσίας της Καβαλιώτικης ΠΑΕ. Ως γνωστών χθες Κυριακή (24/11) ο μέχρι πρότινος προπονητής των «Αργοναυτών», Απόστολος Χαραλαμπίδης και μετά τη λήξη της εντός έδρας αναμέτρησης (0-0) με τη Δόξα Δράμας, στο «Ανθή Καραγιάννη» κατά τη διάρκεια της προγραμματισμένης συνέντευξης τύπου, υπέβαλλε την παραίτησή του. Μία παραίτηση η οποία έγινε δεκτή από την ΠΑΕ Καβάλα και η οποία επισημοποιήθηκε μέσω σχετικού δελτίου τύπου το οποίο εστάλη στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

     

    Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης βρέθηκε για πρώτη φορά στην Καβάλα στις 23 Σεπτεμβρίου, αναλαμβάνοντας το πόστο της τεχνικής ηγεσίας των «Αργοναυτών» και ακριβώς δύο μήνες μετά υπέβαλλε την παραίτησή του. Κάθισε στον πάγκο του Α.Ο.Κ. στο υπό εξέλιξη πρωτάθλημα της Football League για 9 αγωνιστικές έχοντας ο Α.Ο.Κ. να επιδείξει 1 νίκη, 3 ισοπαλίες και 5 ήττες. Μαζί με τον Απόστολο Χαραλαμπίδη παρελθόν από την τεχνική ηγεσία των «Αργοναυτών» αποτελεί ο γυμναστής της ομάδας Αντώνης Ανδρουλάκης αλλά και ο προπονητής τερματοφυλάκων Δημήτρης Καρδάρας.

     

    Το δελτίο τύπου της ΠΑΕ Καβάλα

    Αναλυτικά το περιεχόμενο του δελτίου τύπου της ΠΑΕ Καβάλα το οποίο εκδόθηκε σήμερα Δευτέρα (25/11) αναφέρει τα εξής:

    -«Η ΠΑΕ ΚΑΒΑΛΑ αποδέχεται την παραίτηση του προπονητή κ. Απόστολου Χαραλαμπίδη από το πόστο της τεχνικής ηγεσίας. Ευχαριστεί τον ίδιο και τους συνεργάτες του κ.κ. Αντώνιο Ανδρουλάκη και Δημήτριο Καρδάρα για τις μέχρι τώρα πολύτιμες υπηρεσίες τους στην ΠΑΕ ΚΑΒΑΛΑ και την εξαιρετική συνεργασία που είχε μαζί τους. Δυστυχώς η προσπάθεια όλων δεν αποτυπώθηκε στα έως τώρα αποτελέσματα. Παράλληλα τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στη συνέχεια της επαγγελματικής τους δραστηριότητας.

     

    Μετά από καλή εμφάνιση νίκησε η ομάδα νέων της

    ΠΑΕ Καβάλα τον Εθνικό Γαζώρου με σκορ (2-1)

     

    Σπουδαία νίκη πέτυχε το απόγευμα του προηγούμενου Σαββάτου η ομάδα νέων της ΠΑΕ Καβάλα του Σάκη Τσιρονίδη η οποία παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, στην εξέλιξη του αγώνα έφερε τούμπα το παιχνίδι και νίκησε το αντίστοιχο συγκρότημα του Εθνικού Γαζώρου με σκορ (2-1).

     

    Η αναμέτρηση που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Νέας Καρβάλης στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Football League ήταν μία αναμέτρηση για γερά νεύρα, με την ομάδα του Σάκη Τσιρονίδη να παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο στο δεύτερο ημίχρονο και δίκαια να φτάνει στην κατάκτηση του νικηφόρου αποτελέσματος. Άλλωστε μέσα και από τη συγκεκριμένη καλή εμφάνιση που πραγματοποίησε η ομάδα νέων της ΠΑΕ Καβάλα φάνηκε η πολύ καλή δουλειά η οποία γίνεται και η οποία μέχρι τώρα έχει αποδώσει τους απαιτούμενους «καρπούς».

     

    Το φιλμ της αναμέτρησης

    Μετά από ένα μέτριο ημίχρονο χωρίς γκολ και χωρίς φάσεις και στις δύο εστίες, στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 65΄ ο Εθνικός Γαζώρου ήταν αυτός που άνοιξε το σκόρ, μετά από ατομική προσπάθεια του Αγγελίδη και σουτ του Γεράκη ο οποίος έγραψε το (0-1), δίνοντας προβάδισμα στους φιλοξενούμενους. Στο 81΄ όμως οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον Χρυσαλίδη, ο οποίος πλασαρίστηκε έξυπνα στην αντίπαλη μεγάλη περιοχή και με υποδειγματικό πλασέ έγραψε το (1-1). Ωστόσο η ομάδα του Σάκη Τσιρονίδη ήταν εκείνη η οποία πίστεψε περισσότερο στην κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης και παίζοντας πιεστικά μέχρι και το τελευταίο λεπτό του αγώνα κατάφερε στο τέλος να «κλέψει» τη νίκη από την ομάδα του Εθνικού Γαζώρου. Όλα έδειχναν ότι οι δύο ομάδες θα ολοκλήρωναν την αναμέτρηση ισόπαλες αλλά ωστόσο στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Κυγάης με μονοκόμματο σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής του Εθνικού Γαζώρου, δεν άφησε κανένα απολύτως περιθώριο αντίδρασης στον αντίπαλο τερματοφύλακα, διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα (2-1) και μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

     

    Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

    Καβάλα (Σάκης Τσιρονίδης): Κυφωνίδης, Δρίτας, Καρύπογλου (48΄ Μαρκιανίδης), Λεκάκης, Ιωαννίδης, Μπίτσιος, Παπαδόπουλος, Παπαζώτος, Δελληγιάννης (50΄ Χρυσαλίδης), Μπλιός, Κυγαής

     

    Εθνικός Γαζώρου (Σάκης Τερζής): Χατζηγιαννάκης, Μπατσιβάρης, Αγγελίδης, Δρουμαλιάς (63΄ Τσιφτσής), Κωνσταντίνου, Κουτζαβασίλης, Θεοχάρους (69΄ Σαμαράς), Δημόπουλος (55΄ Γεωργαντάς), Γεράκης (80΄ Ούτσι), Κεραμιδάς (51΄ Σταυράκογλου), Παπίτσας (51΄ Ζάγκας)

     

     

    67 Responses to “Έγινε δεκτή η παραίτηση του Απόστολου Χαραλαμπίδη από την ΠΑΕ Καβάλα – Παρελθόν αποτελούν και οι Αντώνης Ανδρουλάκης, Δημήτρης Καρδάρας – Επίσημες ανακοινώσεις από την ΠΑΕ Καβάλα – Κλείνει εντός της ημέρας (Δευτέρα (25/11) το θέμα του νέου προπονητή – Νίκη (2-1) των Νέων της ΠΑΕ Καβάλα επί του Εθνικού Γαζώρου”