Bookmarks

     

    Με το προγραμματισμένο χαλάρωμα το οποίο πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα (25/11) το πρωί στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» υπό την καθοδήγηση του Γιώργου Παπανδρέου, ξεκίνησε το πρόγραμμα της προετοιμασίας των «Αργοναυτών» εν όψει της αναμέτρησης στη Λάρισα με τον Τύρναβο για την 10η αγωνιστική ημέρα του 2ου ομίλου της Football League. Η παραίτηση του Απόστολου Χαραλαμπίδη από το πόστο της τεχνικής ηγεσίας των «Αργοναυτών» έφερε ανακατατάξεις στο πόστο της τεχνικής ηγεσίας της ΠΑΕ Καβάλα μετά τη λευκή ισοπαλία (0-0) με τη Δόξα Δράμας στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη».

     

    Ανακατατάξεις οι οποίες πολύ σύντομα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν. Ωστόσο εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειώσουμε είναι το γεγονός ότι ο Α.Ο.Κ. θα πρέπει να κοιτάξει μπροστά και μέχρι τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου στους εναπομείναντες αγώνες μέχρι την ολοκλήρωση του 1ου γύρου του 2ου ομίλου της Football League να συγκεντρώσει όσους περισσότερους βαθμούς γίνεται. Η χαμηλή βαθμολογική θέση στην οποία βρίσκεται ο Α.Ο.Κ. σήμερα με τους 6 μόλις βαθμούς που έχει συγκεντρώσει με την ολοκλήρωση της 9η αγωνιστικής το σίγουρο είναι ότι δεν αφήνει πολλά περιθώρια για τη συνέχεια. Βέβαια την ίδια ώρα άπαντες στην ΠΑΕ Καβάλα δικαιολογημένα πιστεύουν ότι μέχρι τώρα βαθμολογική συγκομιδή είναι «πλασματική» και ο Α.Ο.Κ. θα μπορούσε να είχε τουλάχιστον 5 βαθμούς ακόμη.

     

    Δριμύ κατηγορώ κατά της διαιτησίας

    Ωστόσο εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειωθεί είναι το γεγονός ότι δριμύ κατηγορώ κατά της διαιτησίας άσκησε μετά το τέλος του αγώνα της Καβάλας με τη Δόξα Δράμας ο Βλάσσης Τσάκας μιλώντας στους εκπροσώπους του αθλητικού ρεπορτάζ. Ο ίδιος πέραν των δηλώσεών του σε βάρος της διαιτησίας άφησε να εννοηθεί ότι στην περίπτωση που δε γίνουν δεκτά τα αιτήματα της δικής του πλευράς προς τους μετόχους της ΠΑΕ Καβάλα ο ίδιος και οι συνεργάτες του δεν αποκλείεται να αποχωρήσουν από την ομάδα.

     

    Οι δηλώσεις του Βλάσση Τσάκα

    Χαρακτηριστικά ο Βλάσσης Τσάκας στην αίθουσα τύπου του σταδίου «Ανθή Καραγιάννη» δήλωσε τα εξής:

    -«Είμαστε στην Καβάλα περίπου 3 μήνες που αναλάβαμε τις τύχες της ομάδας, με συγκεκριμένο πλάνο, με συγκεκριμένα χρήματα, με συγκεκριμένο σχεδιασμό σε ότι έχει να κάνει αρχικά με τον Ιανουάριο του 2014. Δεν μπορώ όμως επειδή είμαι «καλός παίκτης του πόκερ να παίζω με σημαδεμένη τράπουλα». Δεν μπορεί να έρχεται εδώ ο κάθε τυχάρπαστος και τις τελευταίες δύο αγωνιστικές του πρωταθλήματος, στα εντός έδρας μας παιχνίδια οι διαιτητές να διαμορφώνουν αποτέλεσμα. Σήμερα ειδικά μπορούσε να διαμορφώσει και κάτι άλλο, το οποίο θα ήταν πολύ χειρότερο. Σε ότι έχει να κάνει με τη σωματική ακεραιότητα όλων των ποδοσφαιριστών. Επέτρεψε ένα παιχνίδι να ολοκληρωθεί χωρίς μία κόκκινη κάρτα… Τα «τζάκια» όπως πρέπει να σταματήσουν στην πολιτική έτσι πρέπει να σταματήσουν και στο χώρο της διαιτησίας. Όχι ο μπαμπάς διαιτητής… Και το παιδί διαιτητής. Δυστυχώς τα πράγματα δεν είναι έτσι. Η Καβάλα θα διαμαρτυρηθεί και θα φτάσει στα άκρα με αφορμή τους δύο «μάγκες» οι οποίοι σφύριξαν τα δύο εντός έδρας μας παιχνίδια. Κάναμε μέχρι τώρα υπομονή, δεν μιλούσαμε, δεχτήκαμε «σφαγή» στην Καρδίτσα επίσης δε μιλήσαμε και είπαμε ότι είναι ανθρώπινα λάθη. Όμως αυτά δεν είναι ανθρώπινα λάθη».

     

    Στη συνέχεια ο Βλάσσης Τσάκας αναφέρθηκε και στο αγωνιστικό μέρος το οποίο σχετίζεται με τον Α.Ο.Κ. και για το θέμα αυτό δήλωσε τα εξής:

    -«Για να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας η ομάδα στα δύο τελευταία παιχνίδια κυρίως στο παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου μέχρι το 65΄ που μας «καθάρισαν» και στο παιχνίδι με τη Δόξα Δράμας έδειξε σημάδια μεγάλης βελτίωσης αλλά και έβγαλε και τσαμπουκά, αυτό δηλαδή που χρειάζεται στο ποδόσφαιρο. Πιστεύω ότι θα κυνηγήσουμε να πάρουμε ότι πάρουμε μέχρι τα Χριστούγεννα και εφόσον γίνουν δεκτά κάποια αιτήματα της δικής μας πλευράς θα προχωρήσουμε σε μεγάλη επένδυση για να ανατρέψουμε το κλίμα τον ερχόμενο Δεκέμβριο. Στην περίπτωση που γίνουν δεκτά τα αιτήματά μας τότε θα προχωρήσουμε σε μεγάλη επένδυση και η ομάδα θα επανέλθει. Ξέρετε ότι στη Football League είναι τέτοια η κατάσταση που μπορείς να ανατρέψει και διαφορά ακόμα και 20 πόντων. Στην περίπτωση που δε γίνουν δεκτά τα αιτήματά μας, χάρηκα που σας γνώρισα».

     

    Βγήκε από το νοσοκομείο ο Χρυσόστομος Ρεβυθόπουλος

    Έντονη ανησυχία προκάλεσε στους ιθύνοντες της ΠΑΕ Καβάλα λίγο μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης των «Αργοναυτών» με τη Δόξα Δράμας ο διπλός τραυματισμός στο κεφάλι του αμυντικού Χρυσόστομου Ρεβυθόπουλου. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του Α.Ο.Κ. μετά από χτύπημα το οποίο δέχτηκε από αντίπαλό του, και όταν ολοκληρώθηκε ο αγώνας, έχασε τις αισθήσεις του μέσα στα αποδυτήρια του Α.Ο.Κ. στο «Ανθή Καραγιάννη», προκαλώντας την έντονη ανησυχία των ιθυνόντων της ΠΑΕ Καβάλα. Σε εκείνο το χρονικό σημείο έσπευσαν να του παράσχουν τις πρώτες βοήθειες ο γιατρός της ομάδας Μιχάλης Σωτηρόπουλος ο οποίος να σημειώσουμε ότι υπέστη διάστρεμμα ως γιατρός αγώνα κατά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο καθώς και ο χειρούργος γιατρός-ορθοπεδικός Γιώργος Τσοκτουρίδης. Λίγα λεπτά αργότερα ο Χρυσόστομος Ρεβυθόπουλος άρχισε να ανακτά τις αισθήσεις του αλλά λίγο αργότερα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας προκειμένου να του προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες, λόγω της διάσεισης που είχε υποστεί. Μετά τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις που του έγιναν, κρίθηκε από τους γιατρούς του νοσοκομείου να παραμείνει το βράδυ της Κυριακής (24/11) κλινίρης για προληπτικούς λόγους και νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας ο Χρυσόστομος Ρεβυθόπουλος πήρε εξιτήριο από το Νοσοκομείο Καβάλας.

    14 Responses to “Με το προγραμματισμένο χαλάρωμα το οποίο πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα (25/11) το πρωί στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» υπό την καθοδήγηση του Γιώργου Παπανδρέου – Δριμύ κατηγορώ του Βλάση Τσάκα κατά της διαιτησίας – Βγήκε από το νοσοκομείο ο Χρυσόστομος Ρεβυθόπουλος”