Bookmarks

     

    Την ερχόμενη Τρίτη 29 Νοεμβρίου στις 6 το απόγευμα έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί στα γραφεία της τοπικής Ένωσης η κλήρωση για τη γ΄ φάση του κυπέλλου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας, παρά το γεγονός ότι η β΄ φάση δεν έχει ολοκληρωθεί, μιας και μία ημέρα αργότερα διεξάγεται η αναμέτρηση μεταξύ του Απόλλωνα Χρυσοχωρίου και της Αναγέννησης Λιμεναρίων, με την οποία μάλιστα ολοκληρώνεται η συγκεκριμένη φάση. Να σημειωθεί ότι ήδη έχουν διεξαχθεί τα 4 από τα 5 παιχνίδια και περιμένουν όλοι την 5η ομάδα η οποία θα «σφραγίσει» το εισιτήριο της πρόκρισης για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.

     

    Αυτά μεταξύ των άλλων γίνονται γνωστά στο σχετικό δελτίο τύπου το οποίο εκδόθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο της διοργανώτριας αρχής και στο οποίο πέραν των άλλων γίνονται γνωστές και οι ποινές που επιβλήθηκαν στους ποδοσφαιριστές οι οποίοι αποβλήθηκαν το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, στα πρωταθλήματα της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας.

    Το δελτίο τύπου της ΕΠΣ Καβάλας

    Αναλυτικά η ενημέρωση στην οποία προχώρησε το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας μέσα από το σχετικό δελτίο τύπου το οποίο εκδόθηκε έχει ως εξής:

     

    1. Μετά από πρόσκληση της Ε.Π.Σ. Καβάλας τη Δευτέρα 21-10-2013, δίδαξε στους διαιτητές της ένωσής μας, το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας της Ε.Π.Ο. κ. Δούρος Γεώργιος. Ενέργειες σαν κι’ αυτήν αναβαθμίζουν το επίπεδο της Καβαλιώτικης διαιτησίας και εμπλουτίζουν τις γνώσεις των διαιτητών.

     

    2. Με ισάριθμες νίκες, τα δύο ποδοσφαιρικά μας συγκροτήματα, των μικτών μας ομάδων παίδων και νέων, επικράτησαν των αντίστοιχων τμημάτων της Ε.Π.Σ. Έβρου. Οι ομάδες των παίδων αγωνίσθηκαν στο γήπεδο Ξεριά όπου η ομάδα μας επιβλήθηκε με σκορ (6-1), ενώ οι ομάδες των νέων αγωνίσθηκαν στο γήπεδο Γραβούνας, όπου η ομάδα μας πήρε τη νίκη με σκορ (2-1). Την επόμενη αγωνιστική της 6-11-2013 οι ομάδες μας έχουν ρεπό.

     

    3. Όσα σωματεία διατηρούν ομάδες (Κ11) και (Κ9) και επιθυμούν να λάβουν μέρος στις διοργανώσεις της Ε.Π.Σ. Καβάλας, υποχρεούνται να δηλώσουν συμμετοχή εγγράφως έως και την Παρασκευή 8-11-2013.

     

    4. Η κλήρωση των αγώνων για την επόμενη φάση του Κυπέλλου

    Ε.Π.Σ. Καβάλας θα διεξαχθεί την Τρίτη 29-10-2013 και ώρα 6.μ.μ. στα γραφεία της Ένωσης.

     

    5. Την Τετάρτη 23-10-2013, σε αίθουσες του γυμνασίου «Ζουμπουλάκειο» της Καβάλας, πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία, οι εξετάσεις πιστοποίησης όλων των διαιτητών της Ε.Π.Σ. Καβάλας, τοπικών κατηγοριών, για την ποδοσφαιρική περίοδο 2013-2014.

     

    6. Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας ευχαριστεί θερμά τον Διευθυντή του Γυμνασίου «Ζουμπουλάκειο» κ. Παπάζογλου Ευριπίδη για την παραχώρηση δύο (2) αιθουσών στις οποίες πραγματοποιήθηκαν, οι εξετάσεις πιστοποίησης των διαιτητών μας.

     

    7. Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Σ. Καβάλας επαναφέρει την απόφαση του για διεξαγωγή αγώνων, όταν βέβαια το επιθυμούν και τα δύο σωματεία, ημέρα Δευτέρα. Με τον τρόπο αυτό πιστεύουμε ότι τα σωματεία θα έχουν εισπρακτική επιτυχία αφού την ημέρα εκείνη δεν διεξάγεται κανένας άλλος ποδοσφαιρικός αγώνας στο νομό μας.

     

    8. Τιμωρήθηκε με έγγραφη επίπληξη ο Πρόεδρος του σωματείου Δόξα Αμυγδαλεώνα κ. Ζειτίδης Ν.

     

    9. Τιμωρήθηκε με έγγραφη επίπληξη ο προπονητής του σωματείου ΜΑ Μεσορόπης κ. Μαρούδας Γ.

     

    10.Τιμωρήθηκε με έγγραφη αυστηρή επίπληξη το σωματείο Αίας Παναγιάς.

     

    11.Τιμωρήθηκε με έγγραφη επίπληξη ο παράγοντας του σωματείου ΜΑ Αντιφιλίππων κ. Σγουρίδης Χρ.

     

    12.Το Δ.Σ. στη συνεδρίασή του τιμώρησε τους παρακάτω ποδοσφαιριστές:

     

    Καζέλογλου Ευαγ. Ναζιανζός Ν. Καρβάλης 4 αγωνιστικές

    Σουκρήογλου Σ. Κεραυνός Πέρνης 1 αγωνιστική

    Παπαδημητρίου Κ. ΠΑΟ Καβάλας 1 αγωνιστική

    Κιτσικίδης Θ. Μ.Α. Ορφανίου 1 αγωνιστική

    Πυργιώτης Θ. Μαίανδρος Γέροντα 1 αγωνιστική

    Σισμανίδης Ι. Ατρόμητος Χαλκερού 1 αγωνιστική

    Στεφανόπουλος Ν. ΑΟ Ποταμιάς 1 αγωνιστική

    Καλαϊτζής Π. Μακεδονικός Αμισιανών 3 αγωνιστικές».

     

    One Response to “Την ερχόμενη Τρίτη 29 Νοεμβρίου στις 6 το απόγευμα έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί στα γραφεία της τοπικής Ένωσης η κλήρωση για τη γ΄ φάση του κυπέλλου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας”