Bookmarks

     

    Με την προγραμματισμένη βραδινή προπόνηση η οποία θα ξεκινήσει στις 8 και θα διεξαχθεί σήμερα Παρασκευή (25/10) στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» υπό το φως των προβολέων, ολοκληρώνεται ουσιαστικά το πρόγραμμα της προετοιμασίας των «Αργοναυτών» για τη δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση της ερχόμενης Κυριακής μέσα στην Κατερίνη με τον Πιερικό για την 5η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Football League. Ένα παιχνίδι με τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον για το συγκρότημα του Απόστολου Χαραλαμπίδη το οποίο θα επιδιώξει μετά τις 3 συνεχόμενες ήττες που γνώρισε, να πάρει το «τρίποντο» για να ανακάμψει σε όλα τα επίπεδα.

     

    Η προγραμματισμένη βραδινή προπόνηση θα ξεκινήσει στις 8 το βράδυ λόγω του ότι την ίδια ώρα θα ξεκινήσει και η αναμέτρηση του Πιερικού με τον Α.Ο.Κ.. Η τελευταία προπόνηση των «Αργοναυτών» έχει προγραμματιστεί για αύριο Σάββατο (26/10), ακολούθως ο Απόστολος Χαραλαμπίδης θα ανακοινώσει τα ονόματα της αποστολής η οποία λίγο αργότερα θα αναχωρήσει για τον Νομό Πιερίας όπου το βράδυ της ίδιας ημέρας θα καταλύσει σε ξενοδοχείο της περιοχής.

     

    Προβληματισμός για τις 4 απουσίες

    Την ίδια ώρα προβληματισμός επικρατεί στις τάξεις της τεχνικής ηγεσίας του Α.Ο.Κ. από τις 4 απουσίες λόγω αντίστοιχων τραυματισμών, ποδοσφαιριστών του Α.Ο.Κ.. Και αυτό γιατί Γιώργος Βαλεριάνος, Γιάννης Ντόσης και Κύδωνας Καρλόπουλος εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών ακολουθώντας τον τελευταίο καιρό ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας. Την τελευταία στιγμή μάλιστα αναμένεται να αποφασιστεί εάν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή ο διεθνής με την εθνική Νίγηρα, αμυντικός Κονατέ λόγω μιας θλάσης ελαφριάς μορφής που έχει υποστεί εδώ και 5 ημέρες.

     

    Οι δηλώσεις του Απόστολου Χαραλαμπίδη στο www.kavalagoal.gr

    Οριακό χαρακτήρισε το παιχνίδι με τον Πιερικό ο προπονητής της Καβάλας Απόστολος Χαραλαμπίδης μιλώντας στο www.kavalagoal.gr και σε ερώτηση αν οι «Αργοναύτες» στο συγκεκριμένο παιχνίδι θα παίξουν «με την πλάτη στον τοίχο» μετά τις 3 συνεχόμενες ήττες ο Καστοριανός προπονητής δήλωσε τα εξής:

     

    -«Σίγουρα οι 3 συνεχόμενες ήττες αποτέλεσαν για μας ότι το χειρότερο αφενός σε επίπεδο βαθμολογικής συγκομιδής αφετέρου δε σε ψυχολογικό επίπεδο. Σε καμία περίπτωση δεν περιμέναμε να χάσουμε στα συγκεκριμένα 3 παιχνίδια και εκείνο το οποίο πιστεύω ακράδαντα είναι το γεγονός ότι δε δικαιούμασταν να χάσουμε τόσο στα δύο εκτός έδρας παιχνίδια στην Ζάκυνθο και στην Καρδίτσα όσο και στο γήπεδό μας από τον Εθνικό Γαζώρου, βάσει της απόδοσης που είχαμε. Ωστόσο θέλω να πω ότι δεν μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά, πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι μας και πάνω απ’ όλα να κοιτάξουμε με αίσθημα ευθύνης το παιχνίδι με τον Πιερικό. Το συγκεκριμένο παιχνίδι για μας είναι καθοριστικό και απαιτείται να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα προκειμένου να υπάρξει η τόνωση, σε αγωνιστικό, βαθμολογικό αλλά και ψυχολογικό επίπεδο για τη συνέχεια. Πιστεύω ότι όλοι μας καταλάβαμε ότι το παιχνίδι με τον Πιερικό είναι οριακό και ελπίζω να έχουμε και την τύχη με το μέρος μας, κάτι το οποίο δεν είχαμε στα προηγούμενα 3 παιχνίδια. Γνωρίζουμε όλοι μας ότι όντως υπάρχει κάποιο πρόβλημα στην ομάδα, δουλεύουμε καθημερινά σκληρά, οι ποδοσφαιριστές προσπαθούν πάρα πολύ μέσα από τις καθημερινές προπονήσεις προκειμένου να ανταπεξέλθουν στη δύσκολη γι’ αυτούς κατηγορία και πιστεύω ότι από εβδομάδα σε εβδομάδα, από παιχνίδι σε παιχνίδι θα γίνονται όλο και καλύτεροι. Βέβαια ψάχνουμε και ένα καλό αποτέλεσμα για να αρχίσουμε να αισθανόμαστε καλύτερα και αυτό πιστεύω ότι θα γίνει στο παιχνίδι μέσα στην Κατερίνη».

     

    -Κύριε Χαραλαμπίδη το θετικό αποτέλεσμα, ακόμη και οι τρεις βαθμοί της νίκης στο παιχνίδι με τον Πιερικό εκτιμάτε ότι θα παίξει το ρόλο της «τονωτικής ένεσης» για τον Α.Ο.Κ. εν όψει της συνέχειας;

    -«Θέλουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, θέλουμε μία νίκη και πιστεύω ότι παίρνοντας αυτό που θα επιδιώξουμε τα πράγματα θα βελτιωθούν σε αρκετά μεγάλο βαθμό. Ακολουθεί, ας το πούμε και ένα βατό πρόγραμμα και πιστεύω ότι από παιχνίδι σε παιχνίδι θα μαζέψουμε εκείνους τους βαθμούς που πρέπει προκειμένου να είμαστε κοντά στην πρώτη 4άδα της βαθμολογίας, διατηρώντας διαφορά ασφαλείας».

     

    -Κύριε Χαραλαμπίδη ποιο μήνυμα στέλνετε στους παίκτες του Α.Ο.Κ. εν όψει του δύσκολου εκτός έδρας παιχνιδιού στην Κατερίνη;

    -«Οι παίκτες μου θέλω να έχουν εμπιστοσύνη στους εαυτούς τους και σε καμία περίπτωση δε θέλω να τους πάρει από κάτω μετά τις 3 συνεχόμενες ήττες. Οι ίδιοι τους γνωρίζουν αλλά και όλοι εμείς ότι υπάρχει ποιότητα στην ομάδα, ότι κάνουμε το πιστεύουμε και θα πρέπει οι παίκτες να ξέρουν ότι όταν δουλεύεις σωστά και προσπαθείς θα έρθουν και οι νίκες. Επαναλαμβάνω ότι δε δικαιούμασταν να χάσουμε και στα τρία προηγούμενα παιχνίδια και με βάση την απόδοση των αντιπάλων μας».

     

    Εκδρομή του ΣΦΑΟΚ στην Κατερίνη

    Εκδρομή διοργανώνει την ερχόμενη Κυριακή (27/10) ο Κεντρικός Σύνδεσμος Φιλάθλων του Α.Ο.Κ. «Γαλάζιοι Αργοναύτες» προκειμένου τα μέλη του να βρεθούν στο πλευρό των «Αργοναυτών» για το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πιερικό. Σύμφωνα με το δελτίο τύπου η αναχώρηση έχει προγραμματιστεί για τις 3 το μεσημέρι της Κυριακής (27/10) από την κεντρική πλατεία της Καβάλας ενώ το κόστος της εκδρομής ανέρχεται στα 17 ευρώ ανά άτομο με το εισιτήριο του αγώνα. Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι αργά το βράδυ του Σαββάτου (26/10) στα γραφεία του συνδέσμου ενώ για πληροφορίες ή εγγραφές οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν το τηλέφωνο 2510-838.561 και 6948-489.533. Τέλος να θυμίσουμε ότι τα γραφεία του Κεντρικού Συνδέσμου Φιλάθλων Α.Ο.Κ. «Γαλάζιοι Αργοναύτες» βρίσκονται επί της οδού Φιλελλήνων 14α δίπλα στο κινηματοθέατρο Oscar στην Καβάλα.

    20 Responses to “Ο προπονητής της Καβάλας Απόστολος Χαραλαμπίδης στο www.kavalagoal.gr: «Πιστεύω ότι όλοι μας καταλάβαμε ότι το παιχνίδι με τον Πιερικό είναι οριακό και ελπίζω να έχουμε και την τύχη με το μέρος μας, κάτι το οποίο δεν είχαμε στα προηγούμενα 3 παιχνίδια»”