Bookmarks

    Στην τελική ευθεία έχει μπει το πρόγραμμα της προετοιμασίας των «Αργοναυτών» για τη δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση την ερχόμενη Κυριακή (27/10) στην Κατερίνη με τον Πιερικό. Αναμέτρηση η οποία ζωντανά θα μεταδοθεί από το OTE TV και θα ξεκινήσει στις 8 το βράδυ. Τα προβλήματα και στο συγκεκριμένο παιχνίδι είναι γνωστά για τον Καστοριανό προπονητή Απόστολο Χαραλαμπίδη ο οποίος βλέπει τους «πονοκεφάλους» του να συνεχίζονται από τα προβλήματα των τραυματισμών που αντιμετωπίζουν ο Γιώργος Βαλεριάνος, Γιάννης Ντόσης και Κύδωνας Καρλόπουλος.

     

    Οι συγκεκριμένοι τρεις ποδοσφαιριστές ακολουθούν ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας προκειμένου να βελτιώσουν την τραυματική τους κατάσταση αλλά εκείνο το οποίο θα πρέπει να θεωρηθεί βέβαιο είναι το γεγονός ότι ο Απόστολος Χαραλαμπίδης δεν μπορεί να τους υπολογίζει για το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι μέσα στην Κατερίνη. Πρόκειται για το δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, μετά την αναμέτρηση με τον Εθνικό Γαζώρου που θα απουσιάσουν οι τρεις προαναφερθέντες ποδοσφαιριστές οι οποίοι ακολουθούν ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας. Αυτό έγινε και σήμερα Πέμπτη (24/10) με τους Βαλεριάνο, Καρλόπουλο και Ντόση να συνεχίζουν την αποθεραπεία τους και να κάνουν μόνο τρέξιμο στην απογευματινή προπόνηση η οποία πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του Χαλκερού. Πρόβλημα τραυματισμού προέκυψε τις τελευταίες ημέρες με τον διεθνή αμυντικό της Εθνικής Νίγηρα του Α.Ο.Κ. Κονατέ ο οποίος τραυματίστηκε πριν τρεις μέρες στην προπόνηση, υπέστη θλάση ελαφριάς μορφής και ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας.

     

    Μονόδρομος η νίκη μέσα στην Κατερίνη

    Κάτι περισσότερο από μονόδρομο για τον Α.Ο.Κ. αποτελεί η νίκη μέσα στην Κατερίνη την ερχόμενη Κυριακή (27/10) και το σίγουρο είναι ότι εάν κάτι δεν πάει καλά και οι «Αργοναύτες» γνωρίσουν την 4η συνεχόμενη ήττα στο πρωτάθλημα τότε το μέλλον θα είναι ακόμη πιο δύσκολο. Άλλωστε οι παίκτες οι οποίοι ανήκουν σήμερα στ έμψυχο δυναμικό της Καβάλας θα πρέπει να αντιληφθούν ότι τα περιθώρια έχουν στενέψει σε αρκετά μεγάλο βαθμό και οι ίδιοι τους θα πρέπει ούτε καν να σκεφτούν όχι την ήττα αλλά την ισοπαλία στο παιχνίδι μέσα στην Κατερίνη. Με βάση όλα τα παραπάνω οι ποδοσφαιριστές της Καβάλας που θα φορέσουν τη βαριά φανέλα με το καραβάκι στο στήθος την ερχόμενη Κυριακή (27/10)  μέσα στην Κατερίνη θα πρέπει να τα δώσουν όλα, να ξεπεράσουν τους εαυτούς τους έτσι ώστε ο Α.Ο.Κ. να πάρει το πολυπόθητο νικηφόρο αποτέλεσμα και να αρχίσει σιγά σιγά να παίρνει το δρόμο των επιτυχιών.

     

    Εκδρομή του ΣΦΑΟΚ στην Κατερίνη

    Εκδρομή διοργανώνει την ερχόμενη Κυριακή (27/10) ο Κεντρικός Σύνδεσμος Φιλάθλων του Α.Ο.Κ. «Γαλάζιοι Αργοναύτες» προκειμένου τα μέλη του να βρεθούν στο πλευρό των «Αργοναυτών» για το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πιερικό. Σύμφωνα με το δελτίο τύπου η αναχώρηση έχει προγραμματιστεί για τις 3 το μεσημέρι της Κυριακής (27/10) από την κεντρική πλατεία της Καβάλας ενώ το κόστος της εκδρομής ανέρχεται στα 17 ευρώ ανά άτομο με το εισιτήριο του αγώνα. Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι αργά το βράδυ του Σαββάτου (26/10) στα γραφεία του συνδέσμου ενώ για πληροφορίες ή εγγραφές οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν το τηλέφωνο 2510-838.561 και 6948-489.533. Τέλος να θυμίσουμε ότι τα γραφεία του Κεντρικού Συνδέσμου Φιλάθλων Α.Ο.Κ. «Γαλάζιοι Αργοναύτες» βρίσκονται επί της οδού Φιλελλήνων 14α δίπλα στο κινηματοθέατρο Oscar στην Καβάλα.

     

    Δείπνο προς τιμήν όλωντων ποδοσφαιριστών

    Δείπνο προς τιμήν όλων των ποδοσφαιριστών που ανήκουν στο έμψυχο δυναμικό του Α.Ο.Κ. παρέθεσε το βράδυ της προηγούμενης Τετάρτης (23/10) η Διοίκηση της ΠΑΕ Καβάλα στην κοσμική ταβέρνα «Ο Σάββας» που βρίσκεται στην περιοχή των Σφαγείων. Εκεί βρέθηκε σύσσωμο το ποδοσφαιρικό δυναμικό, ο προπονητής Απόστολος Χαραλαμπίδης και οι συνεργάτες του στο πόστο της τεχνικής ηγεσίας, ο Βλάσσης Τσάκας, ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Φάνης Ελευθεριάδης ο γενικός αρχηγός Σάκης Παπαδόπουλος και κάποια μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

    Comments are closed.