Bookmarks

     

    Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της προηγούμενης Τετάρτης (23/10) στις κτιριακές εγκαταστάσεις του «Ζουμπουλάκειου» γυμνασίου στην Καβάλα οι εξετάσεις πιστοποίησης των διαιτητών, των ερασιτεχνικών κατηγοριών της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας. Συνολικά στις συγκεκριμένες εξετάσεις έλαβαν 67 διαιτητές και αυτές στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία τόσο λόγω του μεγάλου αριθμού διαιτητών που έλαβαν μέρος όσο και από τα αποτελέσματα της εξέτασης των γραπτών.

     

    Πιο συγκεκριμένα μέσα από μία γκάμα 800 ερωτήσεων, κληρώθηκαν 20 ερωτήσεις με διαφορετικά θέματα πολλαπλών επιλογών και τα οποία μοιράστηκαν στους 67 διαιτητές που συμμετείχαν στις εξετάσεις χωρίς το κάθε ένα να συμπίπτει με το άλλο.

     

    Οι δηλώσεις του Βασίλη Κυριακούδη

    Μάλιστα το μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας της Ε.Π.Σ. Καβάλας και εκπαιδευτής-παρατηρητής διαιτησίας Βασίλης Κυριακούδης στις δηλώσεις που μας έκανε, ευχαρίστησε τον Διευθυντή του Ζουμπουλάκειου γυμνασίου στην Καβάλα Παπάζογλου Ευρυπίδη για την παραχώρηση δύο αιθουσών που διεξήχθησαν οι εξετάσεις. Παράλληλα ο Βασίλης Κυριακούδης εξέφρασε την ικανοποίησή του από τα αποτελέσματα των εξετάσεων των γραπτών, των συνολικά 67 διαιτητών που έλαβαν μέρος και όπως ο ίδιος χαρακτηριστικά μας δήλωσε το γεγονός αυτό αποτελεί δείγμα της αρκετά καλής δουλειάς που γίνεται στην Καβαλιώτικη διαιτησία. Παράλληλα μας σημείωσε ότι η Καβαλιώτικη διαιτησία βρίσκεται σε πάρα πολύ καλό επίπεδο, όσον αφορά το θεωρητικό κομμάτι.

    Comments are closed.