Bookmarks

     

    Δεν τίθετα κανένα απολύτως θέμα, προς το παρών, απομάκρυνσης του Γερμανού προπονητή Ντίτελμ Φέρνερ από το πόστο της τεχνικής ηγεσίας της ΠΑΕ Καβάλα, μετά την έντονη φημολογία που αναπτύχθηκε μετά την ήττα που γνώρισε ο Α.Ο.Κ. στην Καρδίτσα από την τοπική Αναγέννηση. Τη διαβεβαίωση αυτή έδωσε μιλώντας στο www.kavalagoal.gr ο εκπρόσωπος των επενδυτών Βλάσσης Τσάκας ο οποίος χαρακτηριστικά μας δήλωσε: -«Προς το παρόν δεν τίθεται θέμα αλλαγής του προπονητή Ντίτελμ Φέρνερ».

     

    Μετά τον αποκλεισμό μάλιστα του Α.Ο.Κ. από το κύπελλο Ελλάδος και την ήττα στην Καρδίτσα από την τοπική Αναγέννηση με σκορ (3-2) οι «Αργοναύτες» στρέφουν αποκλειστικά και μόνο το ενδιαφέρον τους στο νέο πρωτάθλημα της Football League αφού η ήττα από την Καρδίτσα δεν άφησε κανένα απολύτως περιθώριο για τη συνέχεια στο θεσμό του κυπέλλου Ελλάδος.

     

    Προβληματισμός αλλά και ικανοποίηση

    Την ίδια ώρα τα μέλη της τεχνικής ηγεσίας του Α.Ο.Κ. αλλά και οι ιθύνοντες της ομάδας αφενός είναι προβληματισμένοι από την εικόνα στο πρώτο ημίχρονο αφετέρου δε είναι ικανοποιημένοι από το καλό πρόσωπο που έδειξαν οι παίκτες στην επανάληψη. Και αυτό γιατί στο πρώτο ημίχρονο ο Α.Ο.Κ. προβλημάτισε, οι παίκτες του σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις του αγώνα, κάποιοι από αυτούς έδειξαν ότι δεν είχαν το μυαλό τους στο γήπεδο και γενικότερα ο Α.Ο.Κ. στην κυριολεξία «σπατάλησε» το πρώτο 45λεπτο του αγώνα με την Καρδίτσα. Όταν σπαταλάς μάλιστα ένα ολόκληρη πρώτο ημίχρονο και πας στα αποδυτήρια έχοντας ένα σκορ (2-0) από τον αντίπαλο τότε σίγουρα δεν μπορείς να περιμένεις και πάρα πολλά στην επανάληψη. Παρ’ όλα αυτά οι παίκτες της Καβάλας μετά τις αλλαγές που έγιναν αλλά και μετά τις εσωτερικές αλλαγές στις οποίες προχώρησε ο Γερμανός προπονητής Ντίτελμ Φέρνερ και ο συνεργάτης του Γιάννης Τσιφόπουλος, στο δεύτερο 45λεπτο ανέβασαν την απόδοσή τους, μείωσαν στο σκορ, έφεραν το παιχνίδι στα ίδια και παρά το γεγονός ότι προσπάθησαν για την ανατροπή, στο τέλος οι παίκτες της Αναγέννησης Καρδίτσας ήταν αυτοί οι οποίοι πανηγύρισαν την πολυπόθητη νίκη. Έτσι λοιπο΄ν οι «Αργοναύτες» αυτό που έχουν να κάνουν είναι αφενός να στρέψουν την προσοχή τους στο πρωτάθλημα, να ξεχάσουν τους διπλούς αγώνες με τον ΠΑΟΚ στο κύπελλο και κυρίως αυτό το οποίο έχουν να κάνουν είναι να δουλέψουν στο γήπεδο, προκειμένου μέρα με τη μέρα τα κενά και οι αδυναμίες οι οποίες έχουν εντοπιστεί να μειωθούν στο έπακρο.

    Comments are closed.