Bookmarks

     

    Ικανοποιημένος από το καλό αγωνιστικό πρόσωπο το οποίο έδειξαν οι παίκτες της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας στο εκτός έδρας παιχνίδι για το κύπελλο Ελλάδος μέσα στο Λαύριο έμεινε ο προπονητής Θωμάς Νίκου μέσα από τις δηλώσεις τις οποίες έκανε στο www.kavalagoal.gr. Ο Θωμάς Νίκου όπως μας δήλωσε έμεινε ικανοποιημένος από το καλό πρόσωπο το οποίο έδειξαν οι παίκτες του στο συγκεκριμένο παιχνίδι και σημείωσε ότι εάν ο ίδιος είχε στη διάθεσή του τους τραυματίες Τότσιο, Καλαμπάκα και Κατσαρέ τότε σίγουρα τα πράγματα για την Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας θα ήταν εντελώς διαφορετικά.

     

    Οι δηλώσεις του Θωμά Νίκου

    στο www.kavalagoal.gr

    Αναλυτικά ο διάλογος τον οποίο είχαμε με τον προπονητή της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας Θωμά Νίκου είναι ο εξής:

     

    -Κύριε Νίκου τι έφταιξε και η Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας δεν κατέκτησε το ροζ φύλλο αγώνα στον αγώνα κυπέλλου που έδωσε στο Λαύριο με αποτέλεσμα να αποκλειστεί από την επόμενη φάση της διοργάνωσης;

    -«Ο αποκλεισμός μας θα ήθελα να σας πω και η ήττα από το Λαύριο δεν ανταποκρίνεται στο αγωνιστικό πρόσωπο το οποίο δείξαμε. Αυτό πως το εξηγώ. Λόγω των ελλείψεων που είχε η ομάδα στο συγκεκριμένο παιχνίδι, κυρίως λόγω τραυματισμού κάποιων παικτών μας, αλλά και λόγω της υπερπροσπάθειας που κατέβαλλαν οι υπόλοιποι καλαθοσφαιριστές, ακολουθώντας τις εντολές που έδωσα, θα ήθελα να σας πω ότι προς αυτή την κατεύθυνση είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος. Η ήττα την οποία γνωρίσαμε, παρά το γεγονός ότι είχαμε την τελευταία επίθεση του αγώνα, θα ήθελα να σας πω ότι δε με ενοχλεί τόσο πολύ. Και αυτό γιατί ξέρω πολύ καλά ότι με την ομάδα ολόκληρη και χωρίς απουσίες, τέτοια παιχνίδια μπορούμε να τα ξεπερνάμε με επιτυχία».

     

    -Σίγουρα κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με το Λαύριο διαπιστώσατε κάποιες αδυναμίες. Ποιες ήταν αυτές, και που θα ρίξετε στη συνέχεια μεγαλύτερο βάρος στην προσοχή σας;

    -«Σίγουρα από το παιχνίδι με τον Γ.Σ. Λαυρίου δεν μπορώ να βγάλω ασφαλή συμπεράσματα για την ομάδα μας. Και αυτό λόγω της απουσίας βασικών παικτών στο ροτέισον της ομάδας. Η ομάδα «ανακατεύτηκε» τόσο πολύ και κατ’ επέκταση δεν μπορούμε να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα σε συλλογικό επίπεδο. Αυτό το οποίο μπορούμε να κάνουμε είναι το να βγάλουμε κάποια συμπεράσματα σε ατομικό επίπεδο από τους παίκτες που χρησιμοποιήθηκαν και εκεί θα ήθελα να σας πω ότι προσωπικά εγώ είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος. Σε επίπεδο δηλαδή εξυπνάδας και ευφυίας των παικτών, αφού όσα λέγαμε στα τάιμ άουτ αυτοί τα εκτελούσαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού».

     

    -Κύριε Νίκου μέχρι να ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας μπάσκετ ανδρών της χώρας μας, ως προπονητής της Ένωσης που θα ρίξετε το μεγαλύτερο βάρος στις καθημερινές προπονήσεις της ομάδας;

    -«Λόγω του ότι έχουμε μείνει πίσω μιας και κάποιοι παίκτες μας αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, το μεγαλύτερο βάρος θα πέσει στο μοντάρισμα της ομάδας, στο να βρούμε δηλαδή την κατάλληλη χημεία μεταξύ των παικτών και αυτό είμαι σίγουρος ότι θα έρθει μέσα από τις καθημερινές προπονήσεις και μέσα από τα φιλικά παιχνίδια τα οποία από κοινού προγραμματίζουμε με τη Διοίκηση της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας».

    One Response to “Ικανοποιημένος από το καλό αγωνιστικό πρόσωπο το οποίο έδειξαν οι παίκτες της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας στο εκτός έδρας παιχνίδι για το κύπελλο Ελλάδος μέσα στο Λαύριο έμεινε ο προπονητής Θωμάς Νίκου μέσα από τις δηλώσεις τις οποίες έκανε στο www.kavalagoal.gr.”