Bookmarks

     

    Δεδομένη θα πρέπει να θεωρήσουμε την κατά πλειοψηφία θετική απόφαση την οποία έλαβε τόσο το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Καβάλα όσο και η Γενική Συνέλευση των μετόχων της στα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας, ανοίγοντας με τον τρόπο αυτό το δρόμο στους νέους επενδυτές και στα πρόσωπα τα οποία έχουν αναλάβει το μάνατζμεντ της ΠΑΕ προκειμένου να συγκροτήσουν το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρίας. Μάλιστα κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης των μετόχων θετικά ψήφισαν τόσο ο Πρόεδρος και μεγαλομέτοχος κάτοχος του 48% των μετοχών Γιώργος Τσοκτουρίδης, όσο και ο δικηγόρος Χαράλαμπος Κουφατζής ο οποίος διατηρεί το 7% των μετοχών της εταιρίας. Από την άλλη πλευρά το Διοικητικό Συμβούλιο του ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. ψήφισε παρών.

     

    Γιώργος Τσοκτουρίδης: «Να εφαρμοστούν οι όροι»

    Και ενώ ο δρόμος για τη συγκρότηση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου στην ΠΑΕ Καβάλα έχει ανοίξει για τη συμμετοχή των προσώπων που έχουν αναλάβει το μάνατζμεντ της εταιρίας, ο Πρόεδρος και μεγαλομέτοχος Γιώργος Τσοκτουρίδης στις δηλώσεις τις οποίες έκανε, ζητάει από αυτούς να γίνουν πράξη οι τρεις όροι που θα τεθούν γραπτώς στην απόφαση της τελευταίας συνεδρίασης του Δ. Σ. της Πας Καβάλα. Ο ένας όρος εξ αυτών έχει να κάνει με το ότι η ομάδα σε καμία περίπτωση δε θα πρέπει να πάει στο Πρωτοδικείο της Καβάλας προκειμένου αυτό να συγκροτήσει Διοίκηση Πρωτοδικείου στον Α.Ο.Κ.. Ο δεύτερος όρος σύμφωνα με τον Γιώργο Τσοκτουρίδη έχει να κάνει με τη συγκρότηση Διοίκησης στην ΠΑΕ, με πρόσωπα τα οποία θα τη στελεχώσουν και θα ανήκουν στην πλευρά των νέων επενδυτών.

    Χαρακτηριστικά μάλιστα ο Γιώργος Τσοκτουρίδης ακούστηκε να λέει ότι: «Εγώ βρήκα και συγκρότησα Διοικητικό Συμβούλιο με 13 άτομα. Αυτοί δεν μπορούν να βρουν 7 για να κάνουν τη νέα Διοίκηση της ομάδας»;

    Ο τρίτος όρος έχει να κάνει με την καταβολή των χρημάτων για την εγγυητική της ΠΑΕ Καβάλα η οποία λήγει στις 31/12/2013 και στην παρούσα περίοδο ανήκει στον νυν Πρόεδρο και μεγαλομέτοχο Γιώργο Τσοκτουρίδη ο οποίος ο ίδιος έβαλε τα χρήματα.

     

    Σιγή ιχθύος από την πλευρά του Τσάκα η οποία δεν ανησυχεί

    Με βάση τα όσα είπε δημόσια ο Πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Καβάλα Γιώργος Τσοκτουρίδης η πλευρά των επενδυτών και των προσώπων που έχουν αναλάβει το μάνατζμεντ της ομάδας τηρούν «σιγή ιχθύος» και δεν δείχνουν σε καμμία περίπτωση να ανησυχούν για τίποτε. Δε βγήκαν δημόσια για να κάνουν κάποια τοποθέτηση προκειμένου να σχολιάσουν τα όσα ακούστηκαν διά στόματος Γιώργου Τσοκτουρίδη ο οποίος με τις δηλώσεις του δείχνει να πιέζει τα πράγματα προκειμένου να προχωρήσει και να ολοκληρωθεί η συμφωνία με τους νέους επενδυτές. Τα πάντα δείχνουν ότι πολύ δύσκολα θα χαλάσει η όλη συνεργασία αλλά καλύτερα ας περιμένουμε το χρόνο και με τα γραφόμενά μας να μην προκαταβάλλουμε τις εξελίξεις.

     

    Μένει μέχρι να φύγει

    Ρευστή φαίνεται πως είναι η κατάσταση σε επίπεδο τεχνικής ηγεσίας του Α.Ο.Κ. με τον Γερμανό προπονητή Ντίτελμ Φέρνερ να κάθετα πάνω σε μία «ηλεκτρική καρέκλα». Οι γκρίνιες και οι ψίθυροι δεν ακούστηκαν μόνο μέσα στα αποδυτήρια των «Αργοναυτών» αλλά και έξω από αυτά. Και παρά το γεγονός ότι ο Βλάσσης Τσάκας δήλωσε ότι: «Δεν τίθεται θέμα προς το παρόν αντικατάστασης του Γερμανού προπονητή Ντίτελμ Φέρνερ από το πόστο της τεχνικής ηγεσίας», όπως λέει μια λαϊκή παροιμία «ουδέν μονιμότερο του προσωρινού». Αυτό σημαίνει ότι πιθανό θα πρέπει να θεωρήσουμε ότι δεν αποκλείεται οι ιθύνοντες της ΠΑΕ Καβάλα να αναζητήσουν, έμπρακτα και όχι στη θεωρία του αντικαταστάτη του Γερμανού Ντίτελμ Φέρνερ. Προς αυτή την κατεύθυνση μάλιστα χθες και προχθές έχει αναδειχθεί μία έντονη φημολογία με την ανάμιξη αρκετών ονομάτων προπονητών.

     

    Πριν την έναρξη ο Βατανιακός

    Στο γήπεδο του Βατάν το οποίο βρίσκεται έξω από την Κατερίνη, ο Α.Ο.Κ. θα δώσει το ερχόμενο Σάββατο (21/9) στις 5η ώρα το απόγευμα το τελευταίο φιλικό του παιχνίδι πριν από την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών του για το νέο πρωτάθλημα της Football League. Πρόκειται για το τελευταίο φιλικό για τους «Αργοναύτες» το οποίο σίγουρα έχει ιδιαίτερα μεγάλη βαρύτητα αφού ο αντίπαλος των «Αργοναυτών» το ερχόμενο Σάββατο (21/9) , ομάδα του Βατανιακού θα είναι ένας εκ των αντιπάλων του, στον Βόρειο όμιλο της Football League. Πρόκειται για το τελευταίο δυνατό τεστ και σίγουρα στόχος της τεχνικής ηγεσίας των «Αργοναυτών» είναι το να βγάλουν όσο πιο χρήσιμα συμπεράσματα γίνεται μέσα από το συγκεκριμένο φιλικό για την αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές σήμερα τόσο σε ατομικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο. Μάλιστα στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για το συγκεκριμένο φιλικό θα είναι και όλα τα μεταγραφικά αποκτήματα τα οποία ανακοινώθηκαν την τελευταία ημέρα των μεταγραφών, ελεύθερων παικτών.

    Comments are closed.