Bookmarks

     

    O Αγροτικός Αστέρας μέσα στο γήπεδο του σήμερα Κυριακή (15/9) με «όπλο» την εμπειρία των παικτών του,  κατάφερε να λυγίσει την αντίσταση του Νέστου Χρυσούπολης με σκορ (2-1) και να πάρει το εισιτήριο για την 2η αγωνιστική του 1ου ομίλου του Κυπέλλου Γ’ Εθνικής. Η ομάδα αντίσταση του Νέστου Χρυσούπολης μπήκε καλά στον αγωνιστικό χώρο αλλά μετά το 15λεπτο οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν και στο 40 προηγήθηκαν στο σκορ όταν το σουτ του Παπαδόπουλου απέκρουσε ο Αμουτζάκης στο ριμπάουντ ο Αθανασιάδης για να κάνει το (1-0) . Στο 58 οι γηπεδούχοι. Στο 58 φάουλ του Παπαδόπουλου η μπάλα έσκασε πέρασε πάνω από τα χέρια τερματοφύλακα για να γράψει το (2-0). Στο 80 σέντρα του Χαριτίδη ο Μαχαιρούδης με πλάσε διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα (2-1).

    Διαιτητές: Δημ. Δραγάτης (Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής), Γ. Χριστάκογλου (Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής), Χρ. Δεμερτζής (Ε.Π.Σ. Πέλλας)

    Αγροτικός Αστέρας

    Ταταρίδης, Χατζηλιάδης, Κουκουλέκης (64 Χουνουζίδης), Καραντασιάδης, Βαφέας, Γεωργιάδης, Βελλίνης, Σαμουηλίδης, Μπεκιάρης (66 Κρυστάλλης), Παπαδόπουλος, Αθανασιάδης (77 Παπατζίκος).

     

    Νέστος Χρυσούπολης

    Αμουτζάκης, Μπουτακίδης, Αϊβάζογλου, Μανούκος (46 Ελευθεριάδης), Παυλακάκης, Εμμανουηλίδης (76 Τσάκωνας), Δεσύλλας, Χαριτίδης, Μαχαιρούδης, Τσέκος, Πεχλιβανίδης (46 Τζοσκούν).

    Comments are closed.