Bookmarks

     

    Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της προετοιμασίας, των «Αργοναυτών» για το πρωτάθλημα της Football League έχει ξεκινήσει και ο μεταγραφικός σχεδιασμός, για την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού της Καβάλας συνεχίζεται από το νέο προπονητή Γιάννη Τοπαλίδη ο οποίος τις τελευταίες ημέρες έχει πιάσει «δουλειά». Ο Γιάννης Τοπαλίδης που βρίσκεται στην Καβάλα από το μεσημέρι της Πέμπτης (8/8) σχεδιάζει τα πλάνα του για τη μεταγραφική ενίσχυση και τον εμπλουτισμό των αποδυτηρίων αφού ήδη έχει πλήρη εικόνα της κατάστασης που επικρατεί σήμερα στα αποδυτήρια και στον αριθμό των ποδοσφαιριστών οι οποίοι προέρχονται από το περσινό ρόστερ του Α.Ο.Κ..

     

    Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της προετοιμασίας, των «Αργοναυτών» για το πρωτάθλημα της Football League έχει ξεκινήσει και ο μεταγραφικός σχεδιασμός, για την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού της Καβάλας συνεχίζεται από το νέο προπονητή Γιάννη Τοπαλίδη ο οποίος τις τελευταίες ημέρες έχει πιάσει «δουλειά». Ο Γιάννης Τοπαλίδης που βρίσκεται στην Καβάλα από το μεσημέρι της Πέμπτης σχεδιάζει τα πλάνα του για τη μεταγραφική ενίσχυση και τον εμπλουτισμό των αποδυτηρίων αφού ήδη έχει πλήρη εικόνα της κατάστασης που επικρατεί σήμερα στα αποδυτήρια και στον αριθμό των ποδοσφαιριστών οι οποίοι προέρχονται από το περσινό ρόστερ του Α.Ο.Κ..

     

    Σε εξέλιξη βρίσκεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός

    Μάλιστα λίγες ώρες μετά την άφιξή του στην Καβάλα, ο Γιάννης Τοπαλίδης είχε συναντήσεις τόσο με τον προπονητή Γιώργο Μαραντά όσο και με τον υπεύθυνο προπονητή της ομάδας U20 Σάκη Τσιρονίδη, από τους οποίους ενημερώθηκε λεπτομερώς, σύμφωνα με τις αρμοδιότητες του καθένα, για τους ποδοσφαιριστές που ανήκουν σήμερα στο ρόστερ της ΠΑΕ Καβάλα. Με βάση λοιπόν αυτό το ρόστερ ο Γιάννης Τοπαλίδης και οι συνεργάτες του προχωρούν στο μεταγραφικό σχεδιασμό προκειμένου άμεσα να καλυφθούν κάποια κενά τα οποία υπάρχουν στο δυναμικό της ομάδας. Ήδη μάλιστα να σημειώσουμε ότι έχουν εντοπιστεί οι μεταγραφικοί στόχοι και κάποιες συζητήσεις με ποδοσφαιριστές οι οποίοι βρίσκονται στο μεταγραφικό στόχαστρο της ΠΑΕ Καβάλα ενδεχομένως να αποκτηθούν και μάλιστα άμεσα.

     

    Ανανεώσεις και νέες μεταγραφές

    Σε ότι έχει να κάνει με την ενίσχυση του ρόστερ να σημειωθεί ότι το ενδιαφέρον είναι στραμμένο σε δύο κατευθύνσεις. Η πρώτη κατεύθυνση έχει να κάνει με τις ανανεώσεις κάποιων ποδοσφαιριστών οι οποίοι προέρχονται από το περσινό ρόστερ της ομάδας. Δύο από αυτούς μάλιστα ενδεχομένως να είναι οι Γιάννης Πλιάγκας και Παντελής Ντουτσαρίδης. Μάλιστα να τονίσουμε ότι πρόκειται για δύο ποδοσφαιριστές μεταξύ των υπολοίπων οι οποίοι δεν προχώρησαν σε προσφυγές. Με τους συγκεκριμένους δύο ποδοσφαιριστές ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Καβάλα Γιώργος Τσοκτουρίδης έχει συζητήσει και ενδεχομένως αν όλα πάνε καλά να ανανεωθούν τα συμβόλαια συνεργασίας των εν λόγω δύο ποδοσφαιριστών με την ΠΑΕ Καβάλα. Το δεύτερο μέτωπο στο οποίο στρέφεται το ενδιαφέρον του Γιάννη Τοπαλίδη και των Διοικούντων της ΠΑΕ Καβάλα έχει να κάνει με τις νέες μεταγραφές οι οποίες θα γίνουν αλλά και με νεαρούς ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα προωθηθούν από την ομάδα U20 της ΠΑΕ Καβάλα. Μάλιστα προς αυτή την κατεύθυνση να τονιστεί ότι ο 51 ετών νέος προπονητής των «Αργοναυτών» Γιάννης Τοπαλίδης παρακολούθησε τις δύο δοκιμαστικές προπονήσεις αλλά και τα «οικογενειακά» διτέρματα τα οποία πραγματοποιήθηκαν Πέμπτη (8/8) και Παρασκευή (8/9) στο Δημοτικό γήπεδο του Χαλκερού «Τάσος Μελετιάδης». Έτσι λοιπόν ο Γιάννης Τοπαλίδης σχημάτισε και μάλιστα άμεσα μία εικόνα για τους νεαρούς και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές οι οποίοι πλαισιώνουν την ομάδα U20 της ΠΑΕ Καβάλα ενώ έβγαλε και κάποια συμπεράσματα θετικά για κάποιους άλλους παίκτες οι οποίοι συμμετείχαν στις δοκιμές.

     

    Τη Δευτέρα (12/8) η παρουσίαση και η πρώτη του Α.Ο.Κ.

    Την πρώτη γνωριμία του με τους εκπροσώπους του αθλητικού ρεπορτάζ είναι ο Γιάννης Τοπαλίδης την Πέμπτη (8/8) λίγο μετά την άφιξή του στην Καβάλα και η παρουσίασή του από τη Διοίκηση του Γιώργου Τσοκτουρίδη έχει προγραμματιστεί να γίνει στην αίθουσα τύπου του σταδίου «Ανθή Καραγιάννη» την ερχόμενη Δευτέρα (12/8) στη 1 το μεσημέρι. Λίγες ώρες αργότερα έχει προγραμματιστεί να γίνει ο καθιερωμένος αγιασμός και στη συνέχεια η πρώτη της ομάδας, εν όψει των υποχρεώσεων του Α.Ο.Κ. για το νέο πρωτάθλημα της Football League. Αρχικά ο καθιερωμένος αγιασμός είχε προγραμματιστεί να γίνει στις 5.30 το απόγευμα, αλλά ωστόσο λόγω των υψηλών θερμοκρασιών αυτός θα γίνει στις 6.15 μ.μ.. Αμέσως μετά την ολοκλήρωση του αγιασμού θα ακολουθήσει η πρώτη προπόνηση των «Αργοναυτών» στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» η οποία θα είναι ανοιχτή για τους Καβαλιώτες φιλάθλους προκειμένου να την παρακολουθήσουν.

     

    Το δελτίο τύπου της ΠΑΕ Καβάλα

    Αναλυτικά το περιεχόμενο του δελτίου τύπου της ΠΑΕ Καβάλα περιλαμβάνει τα εξής:

     

    -«Η ΠΑΕ Νέα Καβάλα κάνει γνωστά τα εξής:

    1. Ενημερώνει τους εκπροσώπους των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης ότι η παρουσίαση του νέου προπονητή Γιάννη Τοπαλίδη θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 12 Αυγούστου 2013 στην στη 1 το μεσημέρι στην αίθουσα τύπου του σταδίου «Ανθή Καραγιάννη».

    2. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας έχει προγραμματιστεί ο καθιερωμένος αγιασμός εν όψει των υποχρεώσεων της ΠΑΕ Νέα Καβάλα για το νέο πρωτάθλημα της Football League στις 6.15 μ.μ.. Θα ακολουθήσει η πρώτη προπόνηση της ομάδας η οποία θα είναι ανοιχτή για τους Καβαλιώτες φιλάθλους».

     

    One Response to “Σε εξέλιξη βρίσκεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Α.Ο.Κ. από τον προπονητή Γιάννη Τοπαλίδη και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξουν αφίξεις παικτών – Τη Δευτέρα (12/8) στη 1 το μεσημέρι η παρουσίασή του – Στις 6.15 μ.μ. ο αγιασμός στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» και θα ακολουθήσει η πρώτη προπόνηση των «Αργοναυτών»”