Bookmarks

     

    Τα τυπικά πλέον απομένουν προκειμένου να ολοκληρωθεί η συμφωνία με κάποιους ποδοσφαιριστές οι οποίοι βρίσκονται στο μεταγραφικό στόχαστρο της ομάδας με τους ιθύνοντες της Καβαλιώτικης ΠΑΕ τις τελευταίες ημέρες να έχουν εντείνει τις προσπάθειές τους για την απόκτηση παικτών οι οποίοι βρέθηκαν στο μεταγραφικό της στόχαστρο. Πιο συγκεκριμένα ο νέος προπονητής Γιάννης Τοπαλίδης σε συνεργασία με τον Πρόεδρο και μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Καβάλα Γιώργο Τσοκτουρίδη τις τελευταίες ημέρες έχουν εντείνει σε αρκετά μεγάλο βαθμό τις προσπάθειές τους προκειμένου να υπάρξουν θετικά αποτελέσματα με συμφωνίες κάποιων ποδοσφαιριστών για τους οποίους ο νέος τεχνικός των «Αργοναυτών» έχει θετική άποψη.

     

    Έτσι λοιπόν οι προσπάθειες φαίνεται ότι έχουν αποδώσει καρπούς και είναι θέμα χρόνου οι επίσημες ανακοινώσεις από την ΠΑΕ Καβάλα για τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι συμφώνησαν και θα αποκτηθούν.  Μάλιστα την πρώτη προπόνηση του Α.Ο.Κ. το παρόν τους θα δώσουν οι ποδοσφαιριστές οι οποίοι προέρχονται από το περυσινό ρόστερ, αρκετά νέα πρόσωπα και βέβαια ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα δοκιμαστούν.

     

    Το τεχνικό επιτελείο

    Στην παρούσα χρονική περίοδο βασικό μέλημα στην ΠΑΕ Καβάλα είναι η στελέχωση του τεχνικού επιτελείου της ομάδας. Εκτός από τον 51χρονο Έλληνα προπονητή Γιάννη Τοπαλίδη στο τεχνικό επιτελείο μάλλον θα παραμείνει ο Γιώργος Μαραντάς ως τεχνικός διευθυντής και ως βοηθός ενώ η ΠΑΕ Καβάλα βρίσκεται πολύ κοντά στην οριστικοποίηση της συμφωνίας με γυμναστή και προπονητή τερματοφυλάκων. Ο Σάκης Τσιρονίδης θα είναι γενικός αρχηγός και υπεύθυνος της ομάδας U20.

     

    Τη Δευτέρα (12/8) η πρώτη του Α.Ο.Κ.

    Τα «ψέματα» τελείωσαν για τον Α.Ο.Κ. ο οποίος από το απόγευμα της Δευτέρας (12/8) πιάνει δουλειά στον χλοοτάπητα με την προγραμματισμένη απογευματινή προπόνηση η οποία θα πραγματοποιηθεί αμέσως μετά τον καθιερωμένο αγιασμό στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη». Να σημειωθεί ότι ο καθιερωμένος αγιασμός λόγω των υψηλών θερμοκρασιών εκείνη την ώρα θα πραγματοποιηθεί στις 6.15 το απόγευμα και αμέσως μετά η πρώτη προπόνηση.

     

    Το δελτίο τύπου της ΠΑΕ Καβάλα

    Αναλυτικά το περιεχόμενο του δελτίου τύπου της ΠΑΕ Καβάλα περιλαμβάνει τα εξής:

     

    -«Η ΠΑΕ Νέα Καβάλα κάνει γνωστά τα εξής:

     

    1. Ενημερώνει τους εκπροσώπους των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης ότι η παρουσίαση του νέου προπονητή Γιάννη Τοπαλίδη θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 12 Αυγούστου 2013 στην στη 1 το μεσημέρι στην αίθουσα τύπου του σταδίου «Ανθή Καραγιάννη».

     

    2. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας έχει προγραμματιστεί ο καθιερωμένος αγιασμός εν όψει των υποχρεώσεων της ΠΑΕ Νέα Καβάλα για το νέο πρωτάθλημα της Football League στις 6.15 μ.μ.. Θα ακολουθήσει η πρώτη προπόνηση της ομάδας η οποία θα είναι ανοιχτή για τους Καβαλιώτες φιλάθλους».

     

    Στην Καβάλα η προετοιμασία

    Ξεκινάει λοιπόν η προετοιμασία των «Αργοναυτών» και στην Καβάλα θα πραγματοποιηθεί τόσο το πρώτο όσο και το δεύτερο και βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Αρχικά οι προπονήσεις θα είναι μόνο απογευματινές ενώ στην συνέχεια θα είναι διπλές.

     

    Την Τρίτη (13/8) η συνάντηση με τον Δήμαρχο Κωστή Σιμιτσή

    Μετά την έναρξη της προετοιμασίας και πιο συγκεκριμένα την Τρίτη (13/8) το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Καβάλα στις 9 η ώρα το πρωί θα επισκεφθεί εθιμοτυπικά τον Δήμαρχο Κωστή Σιμιτσή, στο γραφείο του στο Δημαρχείο της πόλης. Πέραν του εθιμοτυπικού χαρακτήρα οι δύο πλευρές αναμένεται να συζητήσουν θέματα της συνεργασίας τους και μεταξύ αυτών τους αγωνιστικούς χώρους που θα χρησιμοποιεί ο Α.Ο.Κ. τόσο κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας όσο και κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος της Football League.

    One Response to “Τα «ψέματα» τελείωσαν για τον Α.Ο.Κ. ο οποίος από το απόγευμα της Δευτέρας (12/8) πιάνει δουλειά μετά τον καθιερωμένο αγιασμό στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» στις 6:15 μ.μ.. – Την Τρίτη (13/8) η συνάντηση του Δ.Σ. της ΠΑΕ Καβάλα με τον Δήμαρχο Κωστή Σιμιτσή”