Bookmarks

     

    Με τη φανέλα της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας όπως όλα δείχνουν, θα συνεχίσουν και τη νέα αγωνιστική περίοδο οι καλαθοσφαιριστές Δημήτρης Καλαμπάκας και Δημήτρης Καραθανάσης, φορώντας τη φανέλα της Καβαλιώτικης ΚΑΕ, στο νέο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας μπάσκετ ανδρών της χώρας μας. Το γεγονός αυτό θα πρέπει να θεωρηθεί κάτι περισσότερο από βέβαιο και η παραμονή των Γιάννη Καραθανάση και Δημήτρη Καλαμπάκα, στο έμψυχο δυναμικό της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας θα πρέπει να θεωρηθεί δεδομένη.

     

    Οι συγκεκριμένοι δύο παίκτες σύμφωνα με τις πληροφορίες που διέρρευσαν, συμφώνησαν σε όλα με τον Πρόεδρο της Καβαλιώτικης ΚΑΕ Κώστα Παπακωνσταντίνου και η παραμονή τους θεωρείται βέβαιη.

     

    Ολοκληρώνεται το ρόστερ

    Την ίδια ώρα ο νέος προπονητής της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας Θωμάς Νίκου σε συνεργασία με τη Διοίκηση του Κώστα Παπακωνσταντίνου βρίσκονται σε αναζήτηση βασικού σέντερ προκειμένου να ολοκληρωθεί το ρόστερ της ομάδας. Από κει και πέρα εξετάζονται κάποιες περιπτώσεις δανεισμού ή παραχώρησης κάποιου ή κάποιων παικτών που ανήκουν στο ρόστερ της Καβαλιώτικης ΚΑΕ σε άλλο σύλλογο. Δεν αποκλείεται ένας εξ αυτών να είναι ο Νίκος Πιεβάλιτσα εφόσον και ο ίδιος θα ήθελε να δοκιμάσει την «τύχη» του για μία χρονιά σε κάποια άλλη ομάδα.

     

    Το μέχρι τώρα ρόστερ της Ένωσης

    12 καλαθοσφαιριστές ανήκουν στην παρούσα χρονική περίοδο στο ρόστερ της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας και όπως προαναφέραμε τεχνική ηγεσία και Διοίκηση βρίσκονται σε αναζήτηση βασικού σέντερ. Οι 12 παίκτες που μέχρι τώρα αποτελούν το ρόστερ της Καβαλιώτικης ΚΑΕ είναι οι εξής:

    Θέσεις 1-2: Αράπης, Κατσαρές, Βελισσαρίου, Καλαϊτζίδης.

    Θέσεις 2-3: Καραποστόλου, Τότσιος.

    Θέσεις 3-4: Καραθανάσης, Καλαμπάκας, Γκέλιος, Παπαρένγκας.

    Θέσεις 4-5: Κριστέφσκι, Αγγελακόπουλος.

    Σε όλα τα παραπάνω να σημειωθεί το γεγονός ότι στο έμψυχο δυναμικό της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας πιθανολογείται ότι θα βρεθεί και ο Σταύρος Κουμλέλης ο οποίος αγωνίζεται στην Αγία Βαρβάρα.

    One Response to “Παραμένουν στο ρόστερ της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας οι Γιάννης Καραθανάσης και Δημήτρης Καλαμπάκας – Σε αναζήτηση βασικού σέντερ βρίσκεται ο Θωμάς Νίκου για να κλείσει το ρόστερ”