Bookmarks

    Στην Καβάλα βρίσκεται από σήμερα Πέμπτη (8/8) νωρίς το μεσημέρι ο νέος προπονητής των «Αργοναυτών» Γιάννης Τοπαλίδης ο οποίος από την πρώτη κιόλας στιγμή που πάτησε το πόδι του στην γαλάζια πολιτεία, έπιασε δουλειά. Πιο συγκεκριμένα το νέο «αφεντικό» στο πόστο της τεχνικής ηγεσίας της ΠΑΕ Καβάλα έφτασε στην πόλη της Καβάλας γύρω στη 1 το μεσημέρι και αμέσως μετέβη στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη». Εκεί είχε τη δυνατότητα να δει από κοντά τις αθλητικές εγκαταστάσεις του σταδίου, την αίθουσα βαρών, τα αποδυτήρια της ομάδας, το γραφείο του ενώ ταυτόχρονα διαπίστωσε την καλή κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο χλοοτάπητας του «Ανθή Καραγιάννη».

     

    Γύρω στις 2 το μεσημέρι  ο νέος προπονητής των «Αργοναυτών» Γιάννης Τοπαλίδης είχε συνάντηση με τον πρόεδρο και μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Καβάλα Γιώργο Τσοκτουρίδη και με όλα σχεδόν τα μέλη της νέας διοίκησης της ΠΑΕ Καβάλα.  Οι δύο πλευρές είχαν συνομιλία και αμέσως μετά ο Γιάννης Τοπαλίδης είχε πλήρη ενημέρωση για την γενικότερη κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα σε όλους του τομείς. Εκτός από τον Γιώργο Τσοκτουρίδη, το νέο προπονητή του Α.Ο.Κ. υποδεχθήκαν οι δύο αντιπρόεδροι Χαράλαμπος Κουφατζής και Αστέριος Ζήκος, ο ταμίας και υπεύθυνος υλικού της ΠΑΕ Ιπποκράτης Παχίδης, τα μέλη Αντώνης Πρασίνης, Πέτρος Πετρόπουλος και Λάκης Χατζηαποστολίδης. Ακολούθως ο νέος προπονητής της ΠΑΕ Καβάλα Γιάννης Τοπαλίδης είχε μία πρώτη γνωριμία με τους εκπροσώπους του αθλητικού ρεπορτάζ. Διαδοχικά ο ίδιος στη συνέχεια είχε συνεργασία τόσο με τον Γενικό Αρχηγό και υπεύθυνο προπονητή της ομάδας U20 Σάκη Τσιρονίκη όπως και με τον προπονητή Γιώργο Μαραντά από τους οποίους πλήρως ενημερώθηκε για θέματα αγωνιστικής φύσεως της Καβαλιώτικης ΠΑΕ. Στη συνέχεια ο Γιάννης Τοπαλίδης συνοδευόμενος από μέλη της διοίκησης μετέβη στο γήπεδο του Χαλκερού και παρακολούθησε τη δοκιμαστική προπόνηση για την στελέχωση της ομάδας U20 της ΠΑΕ Καβάλα.


    Τη Δευτέρα η παρουσίαση

    Εξάλλου τη Δευτέρα (12/8) στη 1 το μεσημέρι στην αίθουσα τύπου του σταδίου «Ανθή Καραγιάννη» έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του Γιάννη Τοπαλίδης στους αθλητικούς ρεπόρτερ στην προγραμματισμένη συνέντευξη τύπου. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας και πιο συγκεκριμένα στις 5:30 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί ο καθιερωμένος αγιασμός στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» και θα ακολουθήσει η πρώτη προπόνηση του Α.Ο.Κ..

    One Response to “Στην Καβάλα βρίσκεται από σήμερα Πέμπτη (8/8) νωρίς το μεσημέρι ο νέος προπονητής των «Αργοναυτών» Γιάννης Τοπαλίδης ο οποίος από την πρώτη κιόλας στιγμή που πάτησε το πόδι του στην γαλάζια πολιτεία, έπιασε δουλειά”