Bookmarks

     

    Σε εξέλιξη βρίσκεται η προετοιμασία των «Αργοναυτών» και το σίγουρο είναι ότι ο προπονητής της Καβάλας Γιάννης Τοπαλίδης είχε τη δυνατότητα να βγάλει πολλά και θετικά συμπεράσματα από το φιλικό παιχνίδι, το πρώτο, στην Πέρνη με αντίπαλο τον τοπικό Κεραυνό, το προηγούμενο Σάββατο (24/8). Το τελικό αποτέλεσμα (0-5) μάλλον δεν ενδιαφέρει και πολύ τους ιθύνοντες των «Αργοναυτών» στο πόστο της τεχνικής ηγεσίας της Καβαλιώτικης ΠΑΕ αφού εκείνο το οποίο ενδιέφερε και μάλιστα άμεσα τον Γιάννη Τοπαλίδη ήταν, στο φιλικό με την Πέρνη να διαπιστώσει την αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές του, σε ατομικό αλλά και σε συλλογικό επίπεδο.

     

    Έτσι λοιπόν ο Γιάννης Τοπαλίδης και οι συνεργάτες του στην τεχνική ηγεσία είδαν τους παίκτες που προέρχονται από το περσινό ρόστερ αλλά και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα να αφήνουν θετικές εντυπώσεις και ταυτόχρονα να αφήνουν υποσχέσεις για το μέλλον.

     

    Σε εξέλιξη είναι η προετοιμασία

    Το φιλικό παιχνίδι με τον Κεραυνό Πέρνης αποτελεί παρελθόν για την Ελαφρά Ταξιαρχία του Βορρά και η προετοιμασία της Καβάλας βρίσκεται σε εξέλιξη με καθημερινά διπλές προπονήσεις και το μεγαλύτερο βάρος να πέφτει σε θέματα τακτικής αλλά και σε θέματα βελτίωσης της φυσικής κατάστασης. Το ρόστερ της ομάδας σιγά σιγά αρχίζει να γεμίζει αλλά ωστόσο το σίγουρο είναι πως χρειάζεται ακόμη πολύ δουλειά προκειμένου ο Α.Ο.Κ. να παρουσιαστεί έτοιμος με την έναρξη του νέου πρωταθλήματος της Football League.

     

    Εν αναμονή νέων μεταγραφών εκπλήξεων

    Έξι μέχρι τώρα είναι τα μεταγραφικά αποκτήματα της Καβάλας και το σίγουρο είναι πως οι μεταγραφές θα συνεχιστούν στην προσπάθεια που καταβάλλει η Διοίκηση του Γιώργου Τσοκτουρίδη σε συνεργασία με τον προπονητή Γιάννη Τοπαλίδη και τους συνεργάτες του. Να θυμίσουμε ότι ο Παντελής Ντουτσαρίδης ανανέωσε το συμβόλαιό του ενώ οι 5 ποδοσφαιριστές οι οποίοι έχουν ενταχθεί στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού που διανύουμε είναι οι Παντελής Γκαρακλίδης, Πέδρο Άρτσε, Βασίλης Πάλλας, Σωκράτης Χατζηλαζαρίδης και Αλέξανδρος Χελιδόνης. Εντός των ημέρων μάλιστα ο Α.Ο.Κ. αναμένεται να προχωρήσει σε νέες μεταγραφές- εκπλήξεις και άπαντες βρίσκονται εν αναμονή ανακοινώσεων από το Διοικητικό Συμβούλιο της Καβαλιώτικης ΠΑΕ.

     

    Την Τετάρτη (26/8) στο Βερούλειο γήπεδο

    το φιλικό του Α.Ο.Κ. με την Α.Ε. Καβάλας

    Και ενώ η προετοιμασία των «Αργοναυτών» βρίσκεται σε εξέλιξη με ενδιαφέρον αναμένεται το φιλικό παιχνίδι που θα δώσει ο Α.Ο.Κ. την Τετάρτη (26/8) στις 6 το απόγευμα στο Βερούλειο γήπεδο με αντίπαλο την Α.Ε. Καβάλας. Πρόκειται για το δεύτερο κατά σειρά φιλικό παιχνίδι των «Αργοναυτών» ενώ θα ακολουθήσει ένα ακόμα, αυτό με τον Νέστο Χρυσούπολης το ερχόμενο Σάββατο (31/8) στις 6 το απόγευμα.

     

    Στην Αθήνα ο Γιώργος Τσοκτουρίδης για

    την συνεδρίαση της Football League

    Στην Αθήνα θα βρίσκεται την Τρίτη (27/8) ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Καβάλα Γιώργος Τσοκτουρίδης προκειμένου να λάβει μέρος στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της διοργανώτριας αρχής κατά τη διάρκεια της οποίας θα συζητηθούν πολλά θέματα τα οποία αφορούν, τη διεξαγωγή του νέου πρωταθλήματος. Η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Football League ΟΠΑΠ έχει προγραμματιστεί για τη 1 το μεσημέρι και επί τάπητος θα τεθούν τρία θέματα προς συζήτηση τα οποία άμεσα ενδιαφέρουν όλες τις ομάδες οι οποίες θα λάβουν μέρος στο νέο πρωτάθλημα της Football League το οποίο ως γνωστών θα διεξαχθεί σε δύο ομίλους.

     

    Το πρώτο και βασικό θέμα της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου έχει να κάνει με την προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος το οποίο όπως προαναφέρθηκε θα διεξαχθεί σε δύο ομίλους. Μάλιστα κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης αναμένεται να συγκροτηθούν οι δύο όμιλοι και να γίνουν γνωστές οι ομάδες οι οποίες θα συμμετάσχουν τόσο στον 1ο όσο και στον 2ο όμιλο σύμφωνα με γεωγραφικά κριτήρια. Το δεύτερο θέμα της σημερινής συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Football League έχει να κάνει με το θέμα του ορισμού της ημερομηνίας της κλήρωσης του νέου πρωταθλήματος η οποία σύμφωνα με πληροφορίες οι οποίες έχουν διαρρεύσει, αυτή αναμένεται να γίνει στις αρχές Σεπτεμβρίου.

     

    Η συνεδρίαση του Δ.Σ.

    της Football League

    Αναλυτικά τα θέματα τα οποία θα τεθούν επί τάπητος στη σημερινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Football League είναι τα εξής:

     

    -«Συνεδριάζει την Τρίτη 27 Αυγούστου 2013 και ώρα 13.00΄, το Διοικητικό Συμβούλιο της Football League ΟΠΑΠ, με Θέματα Ημερήσιας Διάταξης:
    1.- Προκήρυξη Πρωταθλήματος Football League ΟΠΑΠ 2013-2014
    2.- Ορισμός ημερομηνίας διεξαγωγής κλήρωσης πρωταθλήματος.
    3.- Διάφορα Θέματα».

    One Response to “Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Α.Ο.Κ. βρίσκεται σε εξέλιξη και οι νέες μεταγραφές εκπλήξεις έρχονται στην ΠΑΕ Καβάλα – Ικανοποίηση από τον Γιάννη Τοπαλίδη από το πρώτο φιλικό στην Πέρνη (0-5) – Στην Αθήνα την Τρίτη (27/8) ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου Γιώργος Τσοκτουρίδης για την συνεδρίαση της Football League”