Bookmarks

     

    Την Τρίτη (27/8) στις 7 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας η κλήρωση για το κύπελλο της τοπικής Ένωσης. Στην κληρωτίδα θα μπουν όλες οι ομάδες οι οποίες ανήκουν στο δυναμικό της τοπικής Ένωσης πλην των 4 εκπροσώπων του Νομού Καβάλας στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. Πιο συγκεκριμένα στην α΄ φάση του φετινού θεσμού του κυπέλλου δε θα συμμετάσχουν ο Άρης Ακροποτάμου, ο Ορφέας Ελευθερούπολης, το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος και ο Νέστος Χρυσούπολης.

     

    Νέα σχολή διαιτησίας

    Εξάλλου μέσα στις προθέσεις του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας σε συνεργασία με την Επιτροπή Διαιτησίας και το αρχιδιαιτητή Βασίλη Κυριακούδη είναι η δημιουργία νέας σχολής διαιτησίας η οποίας όπως έγινε γνωστό θα λειτουργήσει τον μήνα Οκτώβριο. Οι ενδιαφερόμενοι σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά από την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας μπορούν να ενημερώνονται από τον αρχιδιαιτητή Βασίλη Κυριακούδη και στο τηλέφωνο 6936-134.984 ή από τον γραμματέα της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας Χρόνη Γκαϊτατζή και στο τηλέφωνο 2510-222.751 ή 6945-926.400.

     

    Τη Δευτέρα (9/9) η συγκέντρωση

    των διαιτητών της Ε.Π.Σ. Καβάλας

    Την ίδια ώρα όπως έγινε γνωστό από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας, η πρώτη συγκέντρωση των διαιτητών της τοπικής Ένωσης έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου στις 7 το απόγευμα στην αίθουσα συγκεντρώσεων της τοπικής Ένωσης.

    One Response to “Tην Τρίτη (27/8) στις 7 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας η κλήρωση για το κύπελλο της τοπικής Ένωσης. Στην κληρωτίδα θα μπουν όλες οι ομάδες οι οποίες ανήκουν στο δυναμικό της τοπικής Ένωσης πλην των 4 εκπροσώπων του Νομού στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής”