Bookmarks

     

    Τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου ξεκινούν τις υποχρεώσεις τους όλα τα τμήματα υποδομής της Ακαδημίας ποδοσφαίρου Αθλητές Ελπίδων που θα φιλοξενηθούν στις εγκαταστάσεις της ακαδημίας στο γήπεδο του Σταυρού Αμυγδαλεώνα. Μάλιστα να τονιστεί ότι σύμφωνα με το δελτίο τύπου η ακαδημία Αθλητές Ελπίδων θα συμμετέχει για 4η συνεχόμενη χρονιά στο Πρόγραμμα Φιλικών Παιχνιδιών Τμημάτων Υποδομής και Ανάπτυξης Ποδοσφαίρου Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

     

    Το δελτίο τύπου

    Αναλυτικά το περιεχόμενο του δελτίου τύπου των Αθλητών Ελπίδων περιλεμβάνει τα εξής:

     

    1. Στις 2 Σεπτεμβρίου, ημέρα Δευτέρα ξεκινούν τις υποχρεώσεις τους όλα τα τμήματα υποδομής της ενοποιημένης πλέον ακαδημίας με την επωνυμία «Αθλητές Ελπίδων» στις εγκαταστάσεις της στο γήπεδο του Σταυρού Αμυγδαλεώνα. Τα τμήματα που θα λειτουργήσουν είναι τα εξής:

    1. Αντρικό

    2. Κ17 (1886-97-98)

    3. Κ13 Εφηβικό (1999-2000)

    4. Κ13 Παιδικό (2001-02)

    5. Κ11 Προπαιδικό (2003-04)

    6. Κ9 Τζούνιορ (2005-06)

    7. Κ7 Προτζούνιορ (2007-08)

    8. Κ5 Bambini (2009)

    Το αντρικό τμήμα και το τμήμα Κ17 έχουν ξεκινήσει τις υποχρεώσεις τους στις 29 Ιουλίου. Εγγραφές για όλα τα τμήματα της ακαδημίας πραγματοποιούνται στα τηλέφωνα 6945-295.129.

     

    2. Ανακοινώνεται ότι από τη φετινή ποδοσφαιρική χρονιά θα ισχύσουν νέες μειωμένες τιμές στις συνδρομές των ποδοσφαιριστών. Ευνοϊκές τιμές πραγματοποιούνται σε αδέρφια, πολύτεκνους και άνεργους. Επίσης, το τμήμα Bambini (2009) θα λειτουργήσει εντελώς δωρεάν για όλη την ποδοσφαιρική περίοδο 2013-14.

     

    3. Η Ακαδημία θα συμμετέχει για 4η συνεχόμενη χρονιά στο Πρόγραμμα Φιλικών Παιχνιδιών Τμημάτων Υποδομής και Ανάπτυξης Ποδοσφαίρου Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Στόχος είναι οι νεαροί ποδοσφαιριστές να αποκτήσουν ποδοσφαιρικές εμπειρίες και να συναγωνιστούν με ομάδες εκτός των ορίων του Νομού Καβάλας. Η σειρά των αγώνων θα ξεκινήσει στις αρχές Οκτωβρίου και θα ολοκληρωθεί τον Απρίλιο.

     

    4. Για 2η συνεχόμενη χρονιά η Ακαδημία έχει τη χαρά να ανακοινώνει τη συνεργασία με την Παιδόπολη Καβάλας, προσφέροντας εντελώς δωρεάν της υπηρεσίες άθλησης και παρέχοντας επίσης εντελώς δωρεάν τον απαραίτητο εξοπλισμό σε όσα παιδιά ενδιαφέρονται να μάθουν τα μυστικά του ποδοσφαίρου.

     

    5. Ενημερώνεται στο ευρύ κοινό πως στην ακόλουθη διεύθυνση www.elpideskavalas.gr υπάρχει συνεχής ενημέρωση για τα τελευταία νέα της Ακαδημίας και όχι μόνο.

     

    6. Η Ακαδημία ευχαριστεί θερμά την ταβέρνα «Ζαφείρα» για την χορηγία της στις στολές αγώνα όλων των τμημάτων υποδομής της Ακαδημίας».

    One Response to “Τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσουν τα τμήματα υποδομής της ακαδημίας ποδοσφαίρου Αθλητές Ελπίδων”