Bookmarks

     

    Το δεύτερο κατά σειρά φιλικό του παιχνίδι θα δώσει ο Α.Ο.Κ. την Τετάρτη (28/8) στις 6 το απόγευμα στο Βερούλειο γήπεδο με την Α.Ε. Καβάλας στο πλαίσιο της προετοιμασίας εν όψει των υποχρεώσεων στο νέο πρωτάθλημα της Football League. Πρόκειται για μία αναμέτρηση κατά τη διάρκεια της οποίας ο Γιάννης Τοπαλίδης αναμένεται να βγάλει ακόμη πιο χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική κατάσταση των παικτών του στην παρούσα χρονική περίοδο που βρίσκόμαστε. Εκτός από το φιλικό με την Α.Ε. Καβάλας η Ελαφρά Ταξιαρχία του Βορρά θα δώσει στα τέλη της εβδομάδας που διανύουμε ένα ακόμη φιλικό αυτή τη φορά στη Χρυσούπολη το Σάββατο (31/8) στις 6 το απόγευμα με αντίπαλο τη νεοφώτιστη στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας, ομάδα του Νέστου Χρυσούπολης.

     

    Η ΠΑΕ ΚΑΒΑΛΑ ευχαριστεί

    τον Κεραυνό Πέρνης

    Το διοικητικο συμβουλιο της ΠΑΕ ΝΕΑ ΚΑΒΑΛΑ με σχετικό δελτίο τύπου το οποίο εξέδωσε, σημειώνει ότι, θεωρεί υποχρεωση του δημόσια να ευχαριστησει το διοικητικο συμβουλιο του Κεραυνού Περνης για την άριστη φιλοξενια στο μεταξύ μας φιλικό παιχνιδι που διεξήχθη το Σάββατο 24 Αυγούστου 2013 και εύχεται στην ομαδα του Κεραυνού Περνης καλη επιτυχία στο νεο πρωτάθλημα της league Ε.Π.Σ. Καβαλας

    One Response to “Την Τετάρτη (28/8) στις 6 το απόγευμα ο Α.Ο.Κ. θα δώσει το δεύτερο φιλικό παιχνίδι του στο Βερούλειο γήπεδο με την Α.Ε. Καβάλας – Θα ακολουθήσει το Σάββατο (31/8) το φιλικό στη Χρυσούπολη με τον Νέστο”