Bookmarks

     

    Τα αγωνιστικά προβλήματα συνεχίζουν να ταλαιπωρούν τον Α.Ο.Κ. και μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης κόντρα στον Βύζαντα Μεγάρων το ιατρικό «απουσιολόγιο» των «Αργοναυτών» έγινε ακόμη πιο πλούσιο, δεδομένων των τραυματισμών του Θόδωρου Τριποτσέρη και του Τάσου Παγώνη, δύο ποδοσφαιριστές οι οποίοι ως γνωστών προχώρησαν σε αναγκαστική αλλαγή. Μάλιστα την επόμενη ημέρα της αναμέτρησης στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» με τον Βύζαντα Μεγάρων, φάνηκε ότι το μέγεθος των προβλημάτων των τραυματισμών των δύο αμυντικών της Καβάλας είναι αρκετά σοβαρό.


    Δεν ταξιδεύουν στον Φωκικό

    Και αυτό γιατί ο Θόδωρος Τριποτσέρης που τραυματίστηκε στον δικέφαλο, σήμερα Πέμπτη (25/4) αφού προχώρησε στις ανάλογες εξετάσεις, διαπιστώθηκε ότι το πρόβλημα του τραυματισμού του είναι σοβαρό και για το λόγο αυτό ο Γιώργος Μαραντάς δεν μπορεί να τον υπολογίζει στην εκτός έδρας αναμέτρηση μέσα στην Άμφισσα κόντρα στον Φωκικό, την ερχόμενη Κυριακή (28/4). Μάλιστα ο έμπειρος αμυντικός της Καβάλας πέραν των εξετάσεων που υποβλήθηκαν αναμένεται να ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας προκειμένου να ξεπεράσει όσο πιο γρήγορα γίνεται το πρόβλημα του τραυματισμού του για να επιστρέψει εκ νέου στους αγωνιστικούς χώρους. Πρόβλημα με τους προσαγωγούς του ωστόσο να σημειωθεί ότι αντιμετωπίζει και ο Τάσος Παγώνης που τραυματίστηκε στην αναμέτρηση με τον Βύζαντα Μεγάρων και το σίγουρο είναι ότι δεν πρόκειται να το ξεπεράσει σε καμία περίπτωση έτσι ώστε να συμπεριληφθεί στην αποστολή για την εκτός έδρας αναμέτρηση μέσα στην Άμφισσα. Από κει και πέρα στα πλάνα του Γιώργου Μαραντά δεν υπολογίζονται οι Ιβάν Τάσιτς, Μάρκος Ντο Σάντος καθώς επίσης και ο τραυματίας Δημήτρης Γελαδάρης. Ο Ευθύμης Κοτίτσας που αντιμετωπίζει πρόβλημα με τον αστράγαλό του, δοκίμασε λίγο πριν από το παιχνίδι με τον Βύζαντα Μεγάρων και αισθάνθηκε ενοχλήσεις. Μέχρι και την παραμονή του αγώνα μέσα στην Άμφισσα θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα για να διαπιστωθεί κατά πόσο μπορεί να το ξεπεράσει για να συμπεριληφθεί τελικά στην αποστολή. Αντίθετα ο Παντελής Ντουτσαρίδης εξέτισε και τη δεύτερη ποινή της τιμωρίας του αφού είχε συμπληρώσει 7 κίτρινες κάρτες και υπολογίζεται στα πλάνα του Γιώργου Μαραντά για το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι μέσα στο γήπεδο του Φωκικού. Γενικότερα με βάση τις απουσίες που υπάρχουν ο προπονητής της Καβάλας Γιώργος Μαραντάς παρουσιάζεται ιδιαίτερα προβληματισμένος και το σίγουρο είναι ότι όπως στα προηγούμενα παιχνίδια έτσι και στο εκτός έδρας παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής (28/4) ο Έλληνας τεχνικός των «Αργοναυτών» θα στηρίξει τις προσπάθειες της ομάδας του κυρίως στους νεαρούς ποδοσφαιριστές οι οποίοι ανήκουν στο δυναμικό της Καβαλιώτικης ΠΑΕ.

     

    Ξεκίνησε η προετοιμασία

    Με την προγραμματισμένη απογευματινή προπόνηση η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη (25/4) στο βοηθητικό γήπεδο του σταδίου «Ανθή Καραγιάννη» ξεκίνησε το πρόγραμμα της προετοιμασίας των «Αργοναυτών» για την εκτός έδρας αναμέτρηση στην Άμφισσα με τον Φωκικό για την 37η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League. Όσοι ποδοσφαιριστές του Α.Ο.Κ. αγωνίστηκαν ως βασικοί στο παιχνίδι με τον Βύζαντα Μεγάρων πραγματοποίησαν αποθεραπεία-χαλάρωμα ενώ όλοι οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά. Το πρόγραμμα της προετοιμασίας της Καβάλας θα συνεχιστεί αύριο Παρασκευή (26/4) όπως και το Σάββατο (27/4) ημέρα που η αποστολή των «Αργοναυτών», νωρίς το μεσημέρι θα ταξιδέψει για την Άμφισσα προκειμένου το βράδυ να καταλύσει σε κεντρικό ξενοδοχείο της περιοχής.

     

    Ο Ιωάννης Μπλούνας  σφυρίζει τον Α.Ο.Κ.

    Ο Ιωάννης Μπλούνας της Ε.Π.Σ. Φθιώτιδας ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση της Άμφισσας μεταξύ του Φωκικού και του Α.Ο.Κ. η οποία θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή στις 5 το απόγευμα. Βοηθοί του θα είναι οι Βασίλειος Καμπούρης (Ε.Π.Σ. Ευβοίας) και Γεώργιος Πασχαλίδης (Ε.Π.Σ. Ευβοίας), τέταρτος διαιτητής Ιωάννης Σωσώνης (Ε.Π.Σ. Φθιώτιδας) και παρατηρητής διαιτησίας Χρήστος Γενναίος (Ε.Π.Σ. Αθηνών).

     

    Comments are closed.