Bookmarks

     

    Με την προγραμματισμένη απογευματινή προπόνηση η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα (9/4) στο βοηθητικό γήπεδο του σταδίου «Ανθή Καραγιάννη» ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα της προετοιμασίας των «Αργοναυτών» εν όψει της αυριανής εντός έδρας αναμέτρησης με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης για την εμβόλιμη-33η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League. Πρόκειται για μία αναμέτρηση όπου μονόδρομος για τους «Αργοναύτες» αποτελεί η κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης απέναντι στην ομάδα του Ηρακλή Θεσσαλονίκης και βέβαια το συγκρότημα του Γιώργου Μαραντά θέλει να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα βελτιώνοντας ακόμη περισσότερο τη θέση της στον πίνακα της βαθμολογίας του πρωταθλήματος της Football League.

     

    Τακτική και φυσική κατάσταση

    Το πρόγραμμα της προετοιμασίας των «Αργοναυτών» ολοκληρώθηκε σήμερα (9/4) με την προγραμματισμένη απογευματινή προπόνηση εκεί όπου το μεγαλύτερο βάρος από πλευράς του προπονητή Γιώργου Μαραντά έπεσε κυρίως σε θέματα τακτικής αλλά και σε θέματα βελτίωσης της φυσικής κατάστασης των ποδοσφαιριστών. Παράλληλα στην προγραμματισμένη προπόνηση ο Γιώργος Μαραντάς και σε «οικογενειακό» δίτερμα που πραγματοποίησε δοκίμασε κάποια σχήματα σε επίπεδο τακτικής σχετικά με την 11άδα την οποία θα κατεβάσει στο παιχνίδι κόντρα στον Ηρακλή. Μάλιστα την τελευταία στιγμή, προέκυψαν για τον ίδιο δύο σοβαρά προβλήματα μιας και ο προπονητής της Καβάλας για την αναμέτρηση με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες τόσο του Ιβάν Τάσιτς όσο και στις αντίστοιχες του Μπαρί Οζμάν Πάτο. Ο πρώτος αντιμετωπίζει πρόβλημα στην ποδοκνημική και στις τελευταίες προπονήσεις, έδειξε ότι δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα του τραυματισμού του. Ωστόσο το πρόβλημα που αντιμετωπίζει με τη θλάση στον τετρακέφαλο ο Μπαρί Οζμάν Πάτο τον θέτει εκτός πλάνων του Γιώργου Μαραντά για το παιχνίδι με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης. Από κει και πέρα ο Τριποτσέρης που αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα τραυματισμού στα τέλη της εβδομάδας που διανύσαμε και για προληπτικούς λόγους δεν αγωνίστηκε στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πιερικό έδειξε ότι ξεπέρασε το πρόβλημα του τραυματισμού του και υπολογίζεται στα πλάνα του Γιώργου Μαραντά ενώ στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας των «Αργοναυτών» θα είναι και ο Πιέρ Καλαγκάνης ο οποίος εξέτισε την ποινή της μίας αγωνιστικής της τιμωρίας του στο παιχνίδι με τον Πιερικό αφού είχε συμπληρώσει 4 κίτρινες κάρτες. Τέλος σε όλα τα παραπάνω να σημειώσουμε το γεγονός ότι τόσο για το παιχνίδι με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης όσο και για το αντίστοιχο με την Καλλονή, την ερχόμενη Κυριακή (14/4) στο εκτός έδρας παιχνίδι για την 34η αγωνιστική ο Γιώργος Μαραντάς δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του επιθετικού Αλέξανδρου Μπρατσιάνι, ο οποίος συνολικά συμπλήρωσε 7 κίτρινες κάρτες και θα εκτίσει την ποινή των δύο αγωνιστικών της τιμωρίας του στα συγκεκριμένα δύο παιχνίδια.

    Η αποστολή του Α.Ο.Κ. για το παιχνίδι με τον Ηρακλή

    Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης ο τεχνικός της Καβάλας Γιώργος Μαραντάς ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών τους οποίους και συμπεριέλαβε στην αποστολή για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη».

     

    Η αποστολή των «Αργοναυτών» αποτελείται από 20 ποδοσφαιριστές και αυτοί είναι οι εξής: Αποστολίδης, Σουλογάννης, Τριποτσέρης, Πλιάγκας, Κούτεφ, Θεοδωρίδης, Κοτίτσας, Τσομπανόπουλος,  Xλωρός, Παγώνης, Ντουτσαρίδης, Μαραγκός, Παπαδόπουλος, Κάργας, Ντο Σάντος, Καλαγκάνης, Ντόσης, Καζαντζίδης, Ρεβυθόπουλος, Ντομί.

     

    Με τον κόσμο στο πλευρό του θέλει μόνο τη νίκη ο Α.Ο.Κ.

    Εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειωθεί είναι το γεγονός ότι ο κόσμος της Καβάλας αναμένεται αύριο Τετάρτη (10/4) να δώσει δυναμικό παρών στις κερκίδες του σταδίου «Ανθή Καραγιάννη» και να βοηθήσει τη νέα προσπάθεια η οποία καταβάλλεται, το νέο ξεκίνημα το οποίο γίνεται, και ως γνωστών στηρίζεται σε νεαρούς και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές οι οποίοι αναμένεται να αποτελέσουν το βασικό κορμό της ομάδας και στο παιχνίδι κόντρα στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης. Άλλωστε σ’ αυτή την προσπάθεια η οποία καταβάλλεται οι Καβαλιώτες φίλαθλοι οφείλουν και θα πρέπει να βρεθούν στο πλευρό της ομάδας δίνοντας εκείνη τη δυναμική η οποία απαιτείται προκειμένου οι παίκτες των «Αργοναυτών» να συνεχίσουν τις καλές τους εμφανίσεις, να πάρουν ακόμη περισσότερα παιχνίδια «στα πόδια τους» και κυρίως να ξεπεράσουν με επιτυχία το εμπόδιο του Ηρακλή Θεσσαλονίκης και ο Α.Ο.Κ. να προσθέσει στο ενεργητικό του τους τρεις βαθμούς της νίκης που τόσο πολύ θέλει. Άλλωστε μπορεί για τους περισσότερους το «όνειρο» της εισόδου των «Αργοναυτών» στα play-off του πρωταθλήματος της Football League να φαντάζει ως μακρινό αλλά ωστόσο δεν έχει κριθεί απολύτως τίποτα και άπαντες εντός των αποδυτηρίων των «Αργοναυτών» έχουν στην πίσω πλευρά του μυαλού τους κάτι τέτοιο. Έτσι λοιπόν ο κόσμος της Καβάλας θα πρέπει να στηρίξει την προσπάθεια η οποία καταβάλλεται και αύριο Τετάρτη (10/4) στις 4 το απόγευμα στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» θα πρέπει να βρεθούν όσο περισσότεροι Καβαλιώτες φίλαθλοι γίνεται για να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια, καθώς και τους νέους και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές για την κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης.

     

    Ο Δ. Καραντώνης σφυρίζει τον Α.Ο.Κ.

    Ο διαιτητής Δημήτρης Καραντώνης της Ε.Π.Σ. Ημαθίας ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση μεταξύ του Α.Ο.Κ. και του Ηρακλή στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη». Βοηθοί του στη συγκεκριμένη αναμέτρηση θα είναι οι Άγγελος Μιχάλογλου (Ε.Π.Σ. Πέλλας) και Σταύρος Σίπκας (Ε.Π.Σ. Πέλλας) με τέταρτο διαιτητή αγώνα τον Χρήστο Γκράνα (Ε.Π.Σ. Ξάνθης) και παρατηρητή διαιτησίας τον Χρήστο Ιωαννίδη (Ε.Π.Σ. Σερρών).

     

    Η ερχόμενη 33η αγωνιστική

    Με τις αναμετρήσεις που διεξάγονται αύριο Τετάρτη (10/4) για την 33η αγωνιστική-εμβόλιμη, δίνεται συνέχεια στο πρωτάθλημα της Football League. Αναλυτικά όλα τα ζευγάρια τα οποία θα συναντηθούν είναι τα εξής:

    Δόξα Δράμας-Καλλονή

    Εθνικός Γαζ.-Παναιτωλικός

    Καβάλα-Ηρακλής

    Παναχαϊκή-Ολυμπιακός Β.

    Βύζας Μεγάρων-Πιερικός

    Θρασύβουλος-Αν. Γιαννιτσών

    Φωκικός-Απόλλων Σμύρνης

    Νίκη Βόλου-Αν. Επανομής

    Λάρισα-Ηρακλής Ψαχνών

    Καλλιθέα-Εργοτέλης

    Ρεπό έχει ο Πανσερραϊκός

     

    Η βαθμολογία

    1. Απόλλων (33-17) 58

    2. Ολυμπιακός Βόλου (36-16) 55

    3. Εργοτέλης (28-19) 54

    4. Παναιτωλικός (40-19) 52

    5. Νίκη Βόλου (33-19) 51

    6. Καλλονή 30 (29-16) 50

    7. ΑΕΠ Ηρακλής (35-20) 49

    8. Πανσερραϊκός (27-23) 49

    9. Λάρισα (30-14) 48

    10. Ηρακλής Ψαχνών (31-25) 46

    11. Δόξα Δράμας (25-24) 44

    12. Καβάλα (25-24) 41

    13. Καλλιθέα (31-31) 38

    14. Φωκικός (20-33) 32

    15. Πιερικός (23-40) 31

    16. Eθνικός Γαζώρου (21-27) 31

    17. Παναχαϊκή 2005 (23-29) 30

    18. Αναγέν. Γιαννιτσών (24-43) 30

    19. Θρασύβουλος (15-31) 25

    20. Βύζας Μεγάρων (15-38) 21

    21. Αναγέν. Επανωμής (17-53) 15

    Comments are closed.