Bookmarks

     

    Αποκαλυπτικός πέρα για πέρα παρουσιάστηκε μιλώντας αποκλειστικά στο www.kavalagoal.gr ο πρώην προπονητής των «Αργοναυτών» Νίκος Παπαδόπουλος, 24 ώρες μετά τη λήξη της συνεργασίας του με την Καβαλιώτικη ΠΑΕ. Ο Νίκος Παπαδόπουλος μας αποκάλυψε ότι όσο καιρό βρίσκονταν στο «τιμόνι» της ομάδας σκέφτηκε 3 φορές να παραιτηθεί αλλά τον κράτησαν δύο άνθρωποι τους οποίους δεν ήθελε να κατονομάσει. Παράλληλα ο Νίκος Παπαδόπουλος αποκάλυψε στο www.kavalagoal.gr ότι κάποιοι «καναπεδάκηδες» του Facebook ήθελαν και συνεχίζουν να θέλουν να βλάψουν την ομάδα καλλιεργώντας κλίμα παρακαλώντας αυτή να χάνει για να βγει εκτός των στόχων που είχε θέσει.

     

    Σε όλα τα παραπάνω να σημειωθεί ότι όπως μας δήλωσε, ο Νίκος Παπαδόπουλος φεύγοντας από την Καβάλα κρατάει την αγάπη του απλού φίλαθλου κόσμου τον οποίο και ευχαρίστησε για τη συμπαράστασή του προς το σύλλογο καθώς και τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

     

    Η συνέντευξη του Νίκου Παπαδόπουλου στο www.kavalagoal.gr

    Αναλυτικά η αποκαλυπτική συνέντευξη την οποία παραχώρησε ο πρώην προπονητής της Καβάλας Νίκος Παπαδόπουλος στο www.kavalagoal.gr είναι η εξής:

     

    -Κύριε Παπαδόπουλε 24 περίπου ώρες μετά τη λύση της συνεργασίας σας με την ΠΑΕ Καβάλα που σας βρίσκουμε τώρα; Στη Θεσσαλονίκη στο σπίτι σας, στο οικογενειακό σας περιβάλλον;

    -«Ναι, ναι. Βρίσκομαι στο σπίτι με την οικογένειά μου».

     

    -Μία μέρα μετά τη λύση της συνεργασίας σας με τον Α.Ο.Κ. πως αισθάνεστε;

    -«Κοιτάξτε, τα συναισθήματα είναι ανάμικτα. Αφενός θέλω να σας πω ότι είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στην οικογένειά μου γιατί όλο το χρονικό διάστημα που βρισκόμουν στην Καβάλα ήταν αδύνατο να είμαι κοντά και στην οικογένειά μου αφετέρου δε θέλω να σας πω ότι είμαι αρκετά στεναχωρημένος για την όλη εξέλιξη των πραγμάτων, το να λυθεί δηλαδή η συνεργασία μου με την ΠΑΕ Καβάλα».

     

    -Υπάρχει κάτι το οποίο σας πείραξε κύριε Παπαδόπουλε έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα; Υπάρχει κάτι το οποίο σας ενόχλησε;

    -«Δυστυχώς κύριε Πετρόπουλε σ’ αυτή τη δουλειά την οποία κάνω ως προπονητής αυτή είναι η εξέλιξη των πραγμάτων. Άλλωστε είναι γνωστό εδώ στην Ελλάδα ότι όλοι εξαρτιόμαστε από τα αποτελέσματα, μπορεί κάποιες φορές να εξαρτιόμαστε εμείς οι προπονητές από ένα αποτέλεσμα. Εγώ εκείνο το οποίο θέλω να σας πω είναι ότι από την αρχή που ανέλαβα την τεχνική ηγεσία της Καβάλας ήρθα με άλλες σκέψεις, με άλλες βλέψεις αλλά στην εξέλιξη του χρόνου τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως τα περίμενα. Θα μπορούσα να είχα φύγει από την ομάδα τον Ιανουάριο όταν αυτά τα οποία συμφώνησα για να μείνουν στο έμψυχο δυναμικό κάποιοι παίκτες δεν υλοποιήθηκαν, λόγω των οικονομικών δυσκολιών που υπήρξαν και υπάρχουν. Παρ’ όλα αυτά θέλω να σας πω ότι επέλεξα να μείνω στην ομάδα γιατί ήθελα μέσα από την καθημερινή δουλειά να καταφέρουμε να υλοποιήσουμε το στόχο μας και πιστεύω ότι μέχρι σήμερα και από τα αποτελέσματα που ήρθαν, η ομάδα έχει καταφέρει πολλά και σημαντικά πράγματα αν αναλογιστεί κανείς τα προβλήματα τα οποία υπάρχουν. Άλλωστε αυτό το γνωρίζουν καθημερινά οι παίκτες, τα μέλη της προπονητικής ομάδας αλλά και όλοι όσοι βρίσκονται κοντά της. Θεωρώ πάντως ότι ο Α.Ο.Κ. είναι πάρα πολύ κοντά στο να μπει στα play-off. Δε θα έλεγα ότι με πείραξε κάτι ιδιαίτερα απλά εκείνο που με στεναχωρεί είναι το ότι δεν είμαι κοντά στην ομάδα για να υλοποιήσω το στόχο που θέσαμε εξ αρχής διεκδικώντας την άνοδό μας στη Superleague. Κάποιοι ίσως αυτό δεν το πιστεύουν ακόμα».

     

    -Δηλαδή τι εννοείτε κύριε Παπαδόπουλε;

    -«Εννοώ, ότι στις 3 τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος κάποιοι παρακαλούσαν για να χάσουμε και συνεχίζουν να παρακαλάνε, να βγει δηλαδή η ομάδα εκτός στόχων, να προχωρήσουν οι λύσεις των συμβολαίων με κάποιους ποδοσφαιριστές και με προπονητές έτσι ώστε να μειωθεί το μπάτζετ της ομάδας. Αυτό έβγαινε προς τα έξω, μάλιστα πριν από κρίσιμα παιχνίδια όπως οι αναμετρήσεις με τον Εργοτέλη αλλά και με τον Ηρακλή Ψαχνών. Μάλιστα μετά την ήττα που γνωρίσαμε από τον Ηρακλή Ψαχνών κάποιοι βρήκαν την ευκαιρία και έβγαλαν την κακία τους. Βέβαια πρόκειται για ανθρώπους οι οποίοι κάθονται στους καναπέδες τους και κάνουν «παραγοντιλίκι» μέσα από τον Facebook, χωρίς να είναι κοντά σ’ αυτή την ομάδα, χωρίς να κάνουν κάτι για να τη βοηθήσουν».

     

    -Κύριε Παπαδόπουλε στο διάβα σας ως επικεφαλής στο πόστο της τεχνικής ηγεσίας της ΠΑΕ Καβάλα σκεφτήκατε να παραιτηθείτε;

    -«Αυτό θα ήθελα να σας πω ότι έγινε 3 φορές. Κατ’ αρχήν θα ήθελα να σας πω ότι υπήρξαν προτάσεις από άλλες ομάδες. Δύο φορές δέχτηκα προτάσεις από ομάδες της Superleague και αυτό το γνώριζε ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ Καβάλα Κώστας Τσαλίκης και μία πρόταση δέχτηκα από ομάδα της Football League η οποία αυτή τη στιγμή βρίσκεται πιο ψηλά σε βαθμολογικό επίπεδο από την ομάδα της Καβάλας. Εγώ θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω ότι ουδέποτε θα ήθελα να αφήσω μια προσπάθεια στη μέση, μία προσπάθεια σκληρή η οποία γίνονταν, από τους ποδοσφαιριστές αλλά και γενικότερα από όλους όσους βρίσκονταν κοντά στην ομάδα. Κυρίως αναφέρομαι σε δύο ανθρώπους οι οποίοι βοηθούσαν τόσο την ομάδα όσο και εμένα και βέβαια έναν ανώνυμο φίλαθλο ο οποίος σε κάποιο χρονικό σημείο του πρωταθλήματος μας έδωσε μία «τονωτική ένεση» ώστε η ομάδα να κρατηθεί κατά κάποιο τρόπο όρθια. Όλα αυτά σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να τα ξεχάσω. Αυτούς τους δύο ανθρώπους στους οποίους αναφέρομαι δεν μπορώ να τους κατονομάσω, δεν μπορώ να πω τα ονόματά τους. Όλοι βέβαια στην Καβάλα ξέρουν ποιοι είναι αυτοί και πραγματικά μέσα από την καρδιά μου αφού μου δίνεται το βήμα θα ήθελα ολόψυχα να τους ευχαριστήσω. Αυτοί με κράτησαν στην Καβάλα».

     

    -Φεύγοντας από την Καβάλα είτε ως προπονητής είτε και ως άνθρωπος τι κρατάτε μέσα σας;

    -«Αυτό το οποίο κρατάω κύριε Πετρόπουλε είναι ότι ο φίλαθλος κόσμος της Καβάλας αναγνωρίζει την προσπάθεια την οποία έκανα. Το ότι δηλαδή δούλεψα καθημερινά με τους ποδοσφαιριστές έχοντας μπροστά μας το να πετύχουμε ένα στόχο ο οποίος για κάποιους ήταν ακατόρθωτος, τηρουμένων βέβαια των αναλογιών και με τα προβλήματα τα οποία υπήρχαν. Έδωσα ευκαιρίες σε παιδιά τα οποία προέρχονταν από την ομάδα νέων του Α.Ο.Κ. και δεν έδωσα αυτές τις ευκαιρίες κατ’ ανάγκη αλλά ότι έγινε, έγινε κατ’ επιλογή, στο να ξεκινήσουν ως βασικοί σε ένα παιχνίδι. Δε θα πω σε καμία περίπτωση ότι εγώ ήμουν αυτός ο οποίος ανέδειξε τα παιδιά ως επαγγελματίες ποδοσφαιριστές γιατί είχαν τη δική τους παρουσία στην ομάδα νέων της Καβάλας αλλά θεωρώ ότι και εγώ από τη δική μου πλευρά έχω συμβάλλει, αυτά τα παιδιά στα οποία αναφέρομαι, να πάρουν εμπειρίες έτσι ώστε να υπάρξει η βάση αλλά και ο κορμός στην ομάδα για τα επόμενα χρόνια».

     

    -Κλείνοντας τη συζήτησή μας κύριε Παπαδόπουλε θα θέλαμε να σας θέσουμε την εξής ερώτηση. Ποιο μήνυμα θέλετε να στείλετε στον κόσμο της Καβάλας;

    -«Κατ’ αρχήν μέσα από την καρδιά μου θα ήθελα να ευχαριστήσω το φίλαθλο κόσμο της Καβάλας και βέβαια αυτούς οι οποίοι πραγματικά με βοήθησαν όσο καιρό ήμουν στον Α.Ο.Κ.. Στον κόσμο βέβαια ένα μεγάλο ευχαριστώ γιατί συμπαραστάθηκε και μάλιστα έμπρακτα στην ομάδα και γενικότερα ήταν δίπλα στην προσπάθεια που γίνονταν. Βέβαια σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να ξεχάσω και τη συνδρομή των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών της ομάδας στο να βοηθήσει αυτή την προσπάθεια και το μόνο που μπορώ να πω σε όλους αυτούς μέσα από την καρδιά μου ένα μεγάλο ευχαριστώ για το ότι στάθηκαν δίπλα στην ομάδα και δίπλα σε μένα».

    Comments are closed.