Bookmarks

     

    Συνολικά 20 ποδοσφαιριστές συμπεριέλαβε στην αποστολή των Αργοναυτών ο προπονητής Γιώργος Μαραντάς για το παιχνίδι με τον Απόλλων Σμύρνης και αυτοί είναι οι εξής: Αποστολίδης, Σουλογάνης, Τριποτσέρης, Καλαγκάνης, Πλιάγκας, Κούτεφ, Θεοδωρίδης, Κοτίτσας, Μπρατσιάνι, Τάσιτς, Τσομπανόπουλος, Πάτο, Παγώνης, Κάργας, Παπαδόπουλος, Μαραγκός, Ντουτσαρίδης, Ντόσης, Ντος Σάντος, Ρεβυθόπουλος.

     

    Το τελευταίο του «χαρτί»

    Το τελευταίο του «χαρτί» θα παίξει ο Α.Ο.Κ. την ερχόμενη Κυριακή (31/3) στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» και στην αναμέτρηση που θα δώσει μπροστά στο κοινό του με αντίπαλο τον Απόλλων Σμύρνης, στο σπουδαιότερο παιχνίδι της 31ης αγωνιστικής ημέρας για το πρωτάθλημα της Football League. Η νίκη λοιπόν για τους «Αργοναύτες» αποτελεί μονόδρομο μιας και μετά τα τελευταία «στραβοπατήματα» τα περιθώρια για τον Α.Ο.Κ. έχουν στενέψει στην προσπάθεια που καταβάλλεται προκειμένου ο Α.Ο.Κ. να διεκδικήσει μέσω των play-off την άνοδό του στη Superleague. Έτσι λοιπόν κάτι περισσότερο από επιτακτική χαρακτηρίζεται η ανάγκη για νίκη κόντρα στον Απόλλων Σμύρνης, σε μία αναμέτρηση με τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον.

    Ο Νίκος Καραμπετάκης στον Α.Ο.Κ. ως βοηθός

    Σε αγωνιστικό επίπεδο ο Γιώργος Μαραντάς που ανέλαβε πρώτος προπονητής στο στρατόπεδο του Α.Ο.Κ., μετά τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Νίκο Παπαδόπουλο, έπιασε ήδη «δουλειά» και προσπαθεί να καταστρώσει τα πλάνα του όσο καλύτερα γίνεται εν όψει του δύσκολου εντός έδρας αγώνα με τον Απόλλων Σμύρνης. Μάλιστα νέο πρόσωπο στο τεχνικό επιτελείο των «Αργοναυτών» θα είναι ο μέχρι πρότινος προπονητής του Άρη Ακροποτάμου, Νίκος Καραμπετάκης ο οποίος αναλαμβάνει βοηθός του Γιώργου Μαραντά.

     

    Το δελτίο τύπου της ΠΑΕ Καβάλα

    Μάλιστα η ΠΑΕ Καβάλα με σχετικό δελτίο τύπου ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τον Νίκο Καραμπετάκη. Αναλυτικά το δελτίο τύπου αναφέρει τα εξής:

    -«Η ΠΑΕ Νέα Καβάλα ανακοινώνει την πρόσληψη του προπονητή, Νικόλαου Καραμπετάκη για τη θέση του βοηθού προπονητή. Παράλληλα θέλει να ευχαριστήσει τον Πρόεδρο και το υπόλοιπο Διοικητικό Συμβούλιο του Άρη Ακροποτάμου για την άμεση συναίνεσή τους».

     

    Χωρίς Εντιαγέ και Γελαδάρη κόντρα στον Απόλλων Σμύρνης

    Σε αγωνιστικό επίπεδο η πρώτη παρουσία του Γιώργου Μαραντά ως επικεφαλής στο πόστο της τεχνικής ηγεσίας του Α.Ο.Κ. συνοδεύεται με κάποια προβλήματα της τελευταίας στιγμής που προέκυψαν και έχουν να κάνουν με τους τραυματισμούς δύο ποδοσφαιριστών. Ειδικότερα εκτός πλάνων θα πρέπει να θεωρείται ο Γελαδάρης ο οποίος τραυματίστηκε στο γόνατο κατά τη διάρκεια της προπόνησης χθες Πέμπτη (28/3) και θα απουσιάσει από την αναμέτρηση με τον Απόλλων Σμύρνης. Πρόβλημα με τη γάμπα του αντιμετωπίζει και ο Ιβάν Τάσιτς ο οποίος τραυματίστηκε στον αγώνα με τον Ηρακλή Ψαχνών και η συμμετοχή του κόντρα στην ομάδα της Ριζούπολης χαρακτηρίζεται εξαιρετικά αμφίβολη. Βέβαια είναι γνωστό ότι στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας των «Αργοναυτών» δεν υπολογίζεται και ο επιθετικός Τενέμα Εντιαγέ ο οποίος αποβλήθηκε στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη, τιμωρήθηκε με 3 αγωνιστικές και η απουσία του δικαιολογημένα προκαλεί «πονοκεφάλους» στην τεχνική ηγεσία της Καβάλας. Από κει και πέρα στα πλάνα του Γιώργου Μαραντά υπολογίζεται ο Ευθύμης Κοτίτσας ο οποίος έχει ξεπεράσει σε αρκετά μεγάλο βαθμό το πρόβλημα του τραυματισμού που αντιμετώπιζε, έχει μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης και θα δώσει το παρών του στο δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Απόλλων Σμύρνης. Το πρόγραμμα της προετοιμασίας της Καβάλας συνεχίστηκε σήμερα (29/3) με την απογευματινή προπόνηση η οποία πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού σταδίου «Ανθή Καραγιάννη» και το μεγαλύτερο βάρος από πλευράς του Γιώργου Μαραντά έπεσε κυρίως σε θέματα τακτικής αλλά και σε θέματα βελτίωσης της φυσικής κατάστασης των ποδοσφαιριστών. Η προετοιμασία ολοκληρώνεται αύριο (30/3) με την πρωινή προπόνηση και ακολούθως ο Γιώργος Μαραντάς θα ανακοινώσει τα ονόματα των ποδοσφαιριστών τους οποίους και θα συμπεριλάβει στην αποστολή.

     

    Ο Γ. Φουκάκης σφυρίζει τον Α.Ο.Κ.

    Ο διαιτητής Γεώργιος Φουκάκης της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου Κρήτης ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση της ερχόμενης Κυριακής (31/3) στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» που θα ξεκινήσει στις 4 το απόγευμα μεταξύ του Α.Ο.Κ. και του Απόλλων Σμύρνης. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Φίλιππος Λιανδράκης και Ιωάννης Κουράκης με τέταρτο διαιτητή αγώνα τον Γεώργιο Κυριαζίδη (Ε.Π.Σ. Έβρου) και παρατηρητή διαιτησίας τον Χρήστο Δαγκλή της Ε.Π.Σ. Μακεδονίας.

     

    Η ερχόμενη 31η αγωνιστική

    Δόξα Δράμας-Ηρακλής

    Παναιτωλικός-Ολυμπιακός Β.

    Καλλονή-Πιερικός

    Εθνικός Γαζ.-Αν. Γιαννιτσών

    Καβάλα-Απόλλων Σμύρνης

    Παναχαϊκή-Αν. Επανομής

    Βύζας Μεγ.-Ηρακλής Ψαχνών

    Θρασύβουλος-Πανσερραϊκός

    Φωκικός-Εργοτέλης

    Νίκη Βόλου-Καλλιθέα

    Ρεπό έχει η Λάρισα

     

    Η βαθμολογία

    1. Εργοτέλης (27-17) 53

    2. Ολυμπιακός Βόλου (32-13) 52

    3. Απόλλων (29-16) 52

    4. Πανσερραϊκός (27-22) 48

    5. Λάρισα (30-14) 47

    6. Παναιτωλικός (35-17) 46

    7. ΑΕΠ Ηρακλής (33-19) 46

    8. Νίκη Βόλου (29-18) 45

    9. Ηρακλής Ψαχνών (29-22) 45

    10. Καλλονή (23-14) 44

    11. Δόξα Δράμας (25-20) 44

    12. Καβάλα (23-20) 40

    13. Καλλιθέα (30-28) 38

    14. Eθνικός Γαζώρου (21-24) 31

    15. Πιερικός (20-34) 30

    16. Φωκικός (17-31) 28

    17. Αναγέν. Γιαννιτσών (23-42) 27

    18. Παναχαϊκή 2005 (21-29) 24

    19. Θρασύβουλος (10-29) 21

    20. Βύζας Μεγάρων (13-36) 18

    21. Αναγέν. Επανωμής (15-47) 15

    One Response to “Το τελευταίο του «χαρτί» θα παίξει ο Α.Ο.Κ. την ερχόμενη Κυριακή (31/3) στο «Ανθή Καραγιάννη» και στην αναμέτρηση που θα δώσει μπροστά στο κοινό του με αντίπαλο τον Απόλλων Σμύρνης-Βοηθός του Γιώργου Μαραντά αναλαμβάνει ο Νίκος Καραμπετάκης-Συνολικά 20 ποδοσφαιριστές συμπεριέλαβε ο προπονητής Γιώργος Μαραντάς για το παιχνίδι με τον Απόλλων Σμύρνης”