Bookmarks

     

    Μέσα σε ένα ιδιαίτερα φιλικό κλίμα με τις αναμνήσεις να δίνουν και να παίρνουν, το βράδυ της προηγούμενης Δευτέρας (11/2) όλες οι γενιές των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Α.Ο.Κ., ένωσαν τη διάθεσή τους αλλά κυρίως την αγάπη τους για τον Α.Ο.Κ. και συγκεντρώθηκαν στην κοσμική ταβέρνα «Κυρά Βαγγελιώ» για την κοπή της καθιερωμένης πίτας των βετεράνων παικτών των «Αργοναυτών». Ήταν όλοι εκεί για να τιμήσουν την ιστορία του Α.Ο.Κ. από την ίδρυσή του μέχρι σήμερα, καταθέτοντας είτε σε ατομικό επίπεδο είτε και σε συλλογικό τη μεγάλη τους αγάπη, για την αγαπημένη όλων μας, ομάδα του Α.Ο.Κ..

     

    Ευχές για το καλύτερο στον Α.Ο.Κ.

    Λίγο πριν από την κοπή της καθιερωμένης πίτας το λόγο πήρε ο Πρόεδρος των βετεράνων ποδοσφαιριστών του Α.Ο.Κ. Κώστας Λιόλιος ο οποίος ευχήθηκε τα καλύτερα για τον Α.Ο.Κ. τονίζοντας χαρακτηριστικά τα εξής σε όλους τους παρευρισκόμενους.

    -«Όπως κάθε χρονιά έτσι και σήμερα, διατηρώντας τις παραδόσεις μας συγκεντρωθήκαμε σήμερα οι παλαίμαχοι της ομάδας για να κόψουμε την καθιερωμένη μας πίτα. Η σημερινή βραδιά είχε όλο το κράμα δεκάδων ποδοσφαιριστών οι οποίοι τίμησαν τη φανέλα της ιστορικής μας ομάδας, του Α.Ο.Κ. και είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ εκπροσωπώντας τον. Η ιστορία θα πρέπει να συνεχιστεί και εμείς ως παλαίμαχοι κρατάμε ψηλά τη σημαία του Α.Ο.Κ. γιατί είναι γνωστό ότι ο Α.Ο.Κ. δόξασε όλους εμάς και μας έκανε ξεχωριστές προσωπικότητες, στην κοινωνία. Όλοι εμείς κάτι κερδίσαμε φορώντας τη φανέλα του Α.Ο.Κ.. Ο κόσμος της Καβάλας μας αγκάλιασε και βέβαια η προσφορά η δική μας ήταν ανάλογη. Αυτή την ομάδα δε θα πρέπει να την ξεχνάμε ποτέ και ειδικά εμείς οι παλαίμαχοι, οφείλουμε εμείς από τη δική μας πλευρά να συνεχίσουμε την ιστορία του Α.Ο.Κ., και από το 1981 που ιδρύθηκε ο σύλλογος των παλαιμάχων καθημερινά να βάζουμε το δικό μας στίγμα προσφοράς στην ομάδα. Τον Α.Ο.Κ. θα πρέπει να τον έχουμε πάντα στην καρδιά μας και να συνεχίσουμε το κοινωνικό μας έργο που αποτελεί και το βασικό σκοπό δημιουργίας του συλλόγου παλαιμάχων του Α.Ο.Κ.. Οι πόροι οι δικοί μας είναι η συνδρομή του κάθε παλαίμαχου τον οποίο και ευχαριστούμε για τη στήριξή του προς το σύλλογο».

     

    Πλήθος επωνύμων στην πίτα των βετεράνων

    Πιο συγκεκριμένα στην πίτα των βετεράνων το παρόν τους έδωσαν πολλοί επώνυμοι από το χώρο του Καβαλιώτικου ποδοσφαίρου, πολλοί παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Α.Ο.Κ. και όχι μόνο και οι οποίοι είχαν τη δυνατότητα να ξαναθυμηθούν τα παλιά. Πιο συγκεκριμένα το παρόν του έδωσε ο Πρόεδρος των παλαιμάχων του Α.Ο.Κ. Κώστας Λιόλιος, ο Παύλος Κούντουρας καθώς επίσης και οι Σεραφείμ Μπλέκος, Σούλης Ρουμελιώτης, Νίκος Τοπούζης, Κώστας Πάτσας, Σταμάτης Χρυσαφίδης, Γιάννης Μιχαηλίδης, Βάγιας Ανέστης, Σταμάτης Παπαδάκης, Δήμος Γιαννακίδης, Σταύρος Πετσαγγουράκης, Λάμπρος Παπαβασιλείου, Χρήστος Βακιρτζής, Κώστας Βακιρτζής, Παναγιώτης Χρυσαλίδης, Νίκος Μόσχος, Σίμος Ανθουλάκης, Λάκης Χατζηαποστολίδης, Γιώργος Μαλλιαρός, Τάσος Τσαπανίδης, Νούλης Χαραλαμπίδης, Γιώργος Ιατρόπουλος, Γιώργος Ιωσηφίδης, Μωυσής Σπανίδης, Αχιλλέας Καρασαββίδης, Γιώργος Στρατηλάτης, Θανάσης Κακαλής και Βασίλης Αβραμίδης. Την κοπή πίτας των βετεράνων του Α.Ο.Κ. τίμησαν με την παρουσία τους επίσης ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Καβάλα Χαράλαμπος Κουφατζής, ο υπεύθυνος του γραφείου τύπου Πέτρος Πετρόπουλος, ο Πρόεδρος του ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των «Αργοναυτών» Κωνσταντίνος Κανάκης, ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Π.Σ. Καβάλας Χαράλαμπος Ευσταθιάδης, ο Πρόεδρος των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών της Ελευθερούπολης Σταύρος Παμπούκας και ο Πρόεδρος του Κεντρικού Συνδέσμου Φιλάθλων του Α.Ο.Κ. «Γαλάζιοι Αργοναύτες» Γιάννης Καραμάνης, καθώς και ο πρώην φυσικοθεραπευτής του Α.Ο.Κ. Σταύρος Γρηγοριάδης. Παρόντες στην εκδήλωση και αρκετοί εκπρόσωποι του αθλητικού ρεπορτάζ.

     

    Κομμάτι για όλους

    Σε όλους τους παρευρισκόμενους μοιράστηκε από ένα πιτάκι ενώ στην κοπή της καθιερωμένης πίτας, το κομμάτι των παλαιμάχων πήρε ο Παύλος Κούντουρας, το κομμάτι της ΠΑΕ Καβάλα ο Αντιπρόεδρός της Χαράλαμπος Κουφατζής, το κομμάτι του ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. ο Πρόεδρός του Ντίνος Κανάκης, το κομμάτι των παλαιμάχων της Ελευθερούπολης ο Σταύρος Παμπούκας, το κομμάτι των φιλάθλων ο Πρόεδρος των «Γαλάζιων Αργοναυτών» Γιάννης Καραμάνης και τέλος το κομμάτι των εκπροσώπων του αθλητικού ρεπορτάζ ο Κώστας Κουγιουμτζόγλου, στον οποίο μάλιστα έπεσε και το φλουρί.

    Comments are closed.