Bookmarks

     

    Ρεπό έδωσε σήμερα Τρίτη (12/2) στους ποδοσφαιριστές του προκειμένου να ξεκουραστούν ο προπονητής του Α.Ο.Κ. Νίκος Παπαδόπουλος και από αύριο Τετάρτη (13/2) οι «Αργοναύτες» μπαίνουν σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων εν όψει της δύσκολης εντός έδρας αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό Βόλου την ερχόμενη Κυριακή (17/2) στις 3 το μεσημέρι στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη». Μία αναμέτρηση η οποία ανήκει στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League και με το συγκεκριμένο αγώνα ξεκινάει ο δεύτερος γύρος του μαραθωνίου.

     

    Εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειώσουμε είναι το γεγονός ότι το κλίμα μέσα στα αποδυτήρια της ομάδας είναι πάρα πολύ καλό μετά το σημαντικό διπλό του Α.Ο.Κ. την προηγούμενη αγωνιστική μέσα στα Γιαννιτσά και σε βάρος της τοπικής Αναγέννησης. Ανάλογη ικανοποίηση επικρατεί και στις τάξεις της φίλαθλης κοινής γνώμης, με τους Καβαλιώτες φιλάθλους να βλέπουν τον Α.Ο.Κ. όχι μόνο να παρουσιάζεται βελτιωμένος σε αγωνιστικό επίπεδο αλλά ταυτόχρονα να παίρνει τους βαθμούς που τον φέρνουν πολύ κοντά μεταξύ των ομάδων που θα διεκδικήσουν μέχρι το τέλος την είσοδό τους στους αγώνες μπαράζ για την άνοδο στη Superleague.

     

    Έπαιξαν καταλυτικό ρόλο

    Εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειωθεί είναι το γεγονός ότι σημαντικότατο μερίδιο στην πολύ καλή πορεία του Α.Ο.Κ. των τελευταίων αγωνιστικών ημερών, πέραν της συλλογικής προσπάθειας που καταβάλλεται από όλους τους παίκτες, παίζουν και οι δύο Αφρικανοί των «Αργοναυτών», Τενέμα Εντιαγέ και Ελ Χατζί Ουζμάν Πάτο. Ο πρώτος έχει σημειώσει σε 6 αγώνες 3 τέρματα ενώ το μεταγραφικό απόκτημα του Ιανουαρίου, Ουζμάν Πάτο σε 4 εμφανίσεις με τη φανέλα με το καραβάκι στο στήθος έχει ήδη βρει δύο φορές δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα. Μάλιστα να σημειωθεί το γεγονός ότι με τα τέρματα που έχουν σημειώσει και οι δύο ποδοσφαιριστές, είτε έχουν ανοίξει το δρόμο προς την κατάκτηση «τρίποντων» για τον Α.Ο.Κ. είτε έχουν δώσει νίκες. Το σίγουρο είναι ότι τόσο ο επιθετικός από το Μάλι, Τενέμα Εντιαγέ όσο και ο αντίστοιχος από τη Νέα Γουινέα Ελ Χατζί Ουζμάν Πάτο, θα διαδραματίσουν καταλυτικό ρόλο στην περαιτέρω πορεία του Α.Ο.Κ. στο υπό εξέλιξη πρωτάθλημα της Football League.

     

    Επιστροφές και απουσίες

    Σε αγωνιστικό επίπεδο, το ενδιαφέρον όλων όσων βρίσκονται μέσα στα αποδυτήρια του Α.Ο.Κ. δικαιολογημένα είναι στραμμένο στο δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου και το ευχάριστο για τον προπονητή των «Αργοναυτών» Νίκο Παπαδόπουλο αποτελεί το γεγονός ότι για το συγκεκριμένο παιχνίδι θα έχει στη διάθεσή του τους Παντελή Ντουτσαρίδη και Μάρκος Ντο Σάντος, δύο ποδοσφαιριστές οι οποίοι είχαν συμπληρώσει από 4 κίτρινες κάρτες ο καθένας και στο παιχνίδι με την Αναγέννηση Γιαννιτσών εξέτισαν την ποινή της τιμωρίας τους. Την ίδια ώρα 7 κίτρινες κάρτες συμπλήρωσε ο Δημήτρης Πλιάγκας και 4 ο Ιβάν Τάσιτς αλλά από την ΠΑΕ Καβάλα δεν έγιναν γνωστοί ακόμη οι αγώνες που θα εκτίσουν τις ποινές τους. Μάλιστα ο πρώτος τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τα Γιαννιτσά και ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα προκειμένου να αποθεραπευτεί.

     

    One Response to “Ρεπό έδωσε σήμερα Τρίτη (12/2) στους ποδοσφαιριστές του προκειμένου να ξεκουραστούν ο του Α.Ο.Κ. Νίκος Παπαδόπουλος και από αύριο Τετάρτη (13/2) οι «Αργοναύτες» μπαίνουν σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων εν όψει της δύσκολης εντός έδρας αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό Β. την Κυριακή (17/2) στις 3 το μεσημέρι”