Bookmarks

     

    Με μοναδικό στόχο την κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης και με τον κόσμο στο πλευρό του ο Α.Ο.Κ. υποδέχεται αύριο Τετάρτη (3/10) στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» τον Παναιτωλικό, σε ένα ομολογουμένος ιδιαίτερα δύσκολο παιχνίδι και πολύ καθοριστικό εν όψει των δύσκολων υποχρεώσεων που θα ακολουθήσουν για την Ελαφρά Ταξιαρχία του Βορρά. Το συγκρότημα του Κώστα Βασιλακάκη θέλει πάση θυσία τους τρεις βαθμούς της νίκης, μετά την ήττα που γνώρισε στην πρεμιέρα, στον Βόλο από τον τοπικό Ολυμπιακό και για το λόγο αυτό η νίκη για τους «Αργοναύτες» είναι μονόδρομος.

    Το ευχάριστο για την τεχνική ηγεσία της ομάδας είναι το γεγονός ότι η ήττα από τον Ολυμπιακό Βόλου δεν έχει επηρεάσει την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών η οποία βρίσκεται σε πάρα πολύ καλό επίπεδο και αναμένεται να παίξει το δικό της καθοριστικό ρόλο στη γενικότερη προσπάθεια που θα καταβληθεί προκειμένου ο Α.Ο.Κ. να φτάσει στην πρώτη νίκη του στο πρωτάθλημα.

     

    Χωρίς τον Εντιαγέ κόντρα στον Παναιτωλικό

    Μοναδικό πρόβλημα για τον Κώστα Βασιλακάκη και τους συνεργάτες του στο πόστο της τεχνικής ηγεσίας του Α.Ο.Κ. αποτελεί η απουσία του Εντιαγέ ο οποίος είναι τραυματίας και ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα προκειμένου να αποθεραπευτεί το συντομότερο δυνατό και να προσφέρει τις υπηρεσίες του στους «Αργοναύτες». Από την άλλη πλευρά ο Θόδωρος Πακάλτσης εξέτισε τη μία αγωνιστική της τιμωρίας του που «χρωστούσε» από το περσινό πρωτάθλημα και θα τεθεί κανονικά στη διάθεση του προπονητή της Καβάλας Κώστα Βασιλακάκη. Σε ότι έχει να κάνει με το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα των «Αργοναυτών» και ειδικότερα με τον Μάριο Μιγιάτοβιτς η άφιξή του στην Καβάλα προσδιορίζεται για αύριο Τετάρτη (3/10) και πιθανόν να βρεθεί στις κερκίδες του σταδίου «Ανθή Καραγιάννη» για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση της νέας του ομάδας κόντρα στον Παναιτωλικό. Το πρόγραμμα της προετοιμασίας εν όψει του δύσκολου αγώνα κόντρα στον Παναιτωλικό ολοκληρώθηκε σήμερα (2/10) με την προγραμματισμένη απογευματινή προπόνηση η οποία θα διεξαχθεί στο βοηθητικό γήπεδο του σταδίου «Ανθή Καραγιάννη».

     

    Οι δηλώσεις του Κώστα Βασιλακάκη στο www.kavalagoal.gr

    Ο προπονητής της Καβάλας Κώστας Βασιλακάκης μίλησε στο www.kavalagoal.gr για το δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Παναιτωλικό και καταθέτοντας τις απόψεις του για το συγκεκριμένο θέμα μας υπογράμμισε τα εξής:

    -«Πάντα σε ότι κάνεις θα πρέπει να υπάρχει πίστη. Με οποιονδήποτε αντίπαλο και αν αγωνίζεσαι αν δεν πιστεύεις στις δυνάμεις σου τότε δε θα πετύχεις στο στόχο σου. Εμείς το στοιχείο της πίστης το έχουμε, διαθέτουμε παίκτες με εμπειρία, ποδοσφαιριστές οι οποίοι έχουν κάνει τις διαδρομές τους σε μεγαλύτερα πρωταθλήματα. Από κει και πέρα όπως και σεις είπατε ο Παναιτωλικός είναι ένας δύσκολος αντίπαλος, προέρχεται από ήττα, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και σίγουρα όλοι γνωρίζουμε πως όταν μία ομάδα προέρχεται από ήττα τότε τα πράγματα γι’ αυτή δυσκολεύουν ακόμη περισσότερο. Πρέπει δηλαδή εμείς από την πλευρά μας να δώσουμε το κάτι παραπάνω, όταν μάλιστα παίζεις στο γήπεδό σου να ικανοποιήσεις και το φίλαθλο κόσμο ώστε να φτάσεις στο πολυπόθητο νικηφόρο αποτέλεσμα που είναι και ο στόχος μας για το δύσκολο παιχνίδι κόντρα στον Παναιτωλικό. Σίγουρα κανένας δεν μπορεί να πει ότι είμαστε πανέτοιμοι από όλες τις πλευρές αλλά όταν υπάρχει η διάθεση και η θέληση, στοιχεία που υπάρχουν στην ομάδα, τότε μπορούμε να αισιοδοξούμε για το καλύτερο. Πολύ περισσότερο δε όταν σ’ αυτή την ομάδα υπάρχει καρδιά αλλά και η πίστη για το καλύτερο αποτέλεσμα. Πιστεύω ότι όλα αυτά τα διαθέτουμε στην προσπάθειά μας να πετύχουμε σπουδαία πράγματα. Άλλωστε τα στοιχεία αυτά τα δείξαμε και στη πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου παρά το γεγονός ότι δεν καταφέραμε να αποσπάσουμε το θετικό αποτέλεσμα. Τα μηνύματα τα οποία στείλαμε ήταν πολύ ενθαρρυντικά και σίγουρα αν ήμασταν λίγο πιο εύστοχοι στην τελική προσπάθεια ή λίγο πιο τυχεροί, τότε θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει τουλάχιστον το βαθμό της ισοπαλίας».

     

    -Κύριε Βασιλακάκη ποιο είναι το μήνυμα που θα θέλατε να στείλετε στο φίλαθλο κόσμο της Καβάλας 24 ώρες πριν το δύσκολο παιχνίδι κόντρα στον Παναιτωλικό;

    -«Όλοι λέμε και πιστεύουμε ότι ο φίλαθλος κόσμος θα πρέπει να είναι πάντα δίπλα στην ομάδα που αγαπάει, που υποστηρίζει. Ανεξάρτητα αν ένα αποτέλεσμα χαρακτηρίζεται καλό ή όχι. Ο κόσμος, η Διοίκηση, οι ποδοσφαιριστές, το προπονητικό τιμ είναι μία μεγάλη οικογένεια. Έτσι πρέπει να νιώθουμε, έτσι πρέπει να αισθανόμαστε και ο στόχος για όλους είναι ένας. Έτσι όλοι θα πρέπει με τον τρόπο τους να βοηθάνε τους ποδοσφαιριστές, να τους εμψυχώνουμε και να τους δίνουμε δύναμη και κουράγιο προκειμένου στο τέλος τα αποτελέσματα να είναι θετικά. Πιστεύω ότι ο κόσμος της Καβάλας στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό θα δώσει δυναμικό παρόν και θα βοηθήσει τους παίκτες για την κατάκτηση του νικηφόρου αποτελέσματος».

     

    Ο Αγγ. Ευαγγέλου σφυρίζει τον Α.Ο.Κ.

    Ο διαιτητής Άγγελος Ευαγγέλου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθηνών ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση του Α.Ο.Κ. με τον Παναιτωλικό στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Παναγιώτης Νακόπουλος και Δημήτριος Αθανασόπουλος (Ε.Π.Σ. Αθηνών) με τέταρτο διαιτητή τον Γεώργιο Κυριαζίδη της Ε.Π.Σ. Έβρου.

     

    Η ερχόμενη 2η αγωνιστική

    Αναλυτικά όλα τα ζευγάρια τα οποία θα συναντηθούν την Τετάρτη 3 Οκτωβρίου στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος της Football League είναι τα εξής:

    Εργοτέλης-Δόξα Δράμας

    Καλλιθέα-Πανσερραϊκός

    Λάρισα-Αναγέννηση Επανομής

    Νίκη Βόλου-Απόλλων Σμύρνης

    Φωκικός-Αναγέννηση Γιαννιτσών

    Θρασύβουλος-Πιερικός

    Βύζας Μεγάρων-Ολυμπιακός Βόλου

    Παναχαϊκή-Ηρακλής 0-0

    Καβάλα-Παναιτωλικός

    Εθνικός Γαζώρου-Καλλονή

    Ρεπό έχει ο Ηρακλής Ψαχνών

     

    ***Όλες οι αναμετρήσεις έχουν προγραμματιστεί να ξεκινήσουν στις 16:45 μ.μ.

     

    Η βαθμολογία

    1. Νίκη Βόλου (3-1) 3

    2. Φωκικός (3-1) 3

    3. Αναγέννηση Γιαννιτσών (2-1) 3

    4. Καλλιθέα (2-1) 3

    5. Ολυμπιακός Βόλου (2-0) 3

    6. Απόλλων Σμύρνης (1-0) 3

    7. Καλλονή (1-0) 3

    8. Πανσερραϊκός (1-0) 3

    9. Εθνικός Γαζώρου (3-3) 1

    10. Ηρακλής (3-3) 1

    11. Παναχαϊκή (0-0) 1

    12. Πιερικός (0-0) 1

    13. Αναγέννηση Επανομής (1-3) 0

    14. Βύζας Μεγάρων (1-2) 0

    15. Δόξα Δράμας (1-2) 0

    16. Ηρακλής Ψαχνών (1-3) 0

    17. Λάρισα (0-1) 0

    18. Θρασύβουλος (0-1) 0

    19. Καβάλα (0-2) 0

    20. Παναιτωλικός (0-1) 0

    21. Εργοτέλης –

     

     

    Comments are closed.