Bookmarks

     

    Με τρεις αναμετρήσεις οι οποίες προγραμματίστηκαν να διεξαχθούν αύριο Τετάρτη (10/10) ολοκληρώνεται η β΄ φάση του κυπέλλου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας η οποία διεξάγεται σε τρεις δόσεις. Και αυτό γιατί ήδη 9 ομάδες οι οποίες συμμετείχαν στη συγκεκριμένη φάση έχουν «σφραγίσει» την πρόκρισή τους στη φάση των «12» της φετινής διοργάνωσης του κυπέλλου της τοπικής Ένωσης. Οι 9 ομάδες οι οποίες μέχρι τώρα έχουν εξασφαλίσει την πρόκρισή τους για τη γ΄ φάση του κυπέλλου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας είναι οι: Μ.Α. Αντιφιλίππων, Άρης Ακροποτάμου, Κεραυνός Πέρνης, Ορφέας Ελευθερούπολης, Βυζάντιο Κοκκινοχώματος, Κεραυνός Κρηνίδων, Μακεδονικός Αμισιανών, Βύρων Καβάλας και ΠΑΟ Καβάλας.

     

    Σε ότι έχει να κάνει με τις αναμετρήσεις που ολοκληρώνουν τη β΄ φάση του κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Καβάλας να τονίσουμε ότι η Γραβούνα στο γήπεδό της θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό Καβάλας, ο φορμαρισμένος Βρασίδας Νέας Περάμου τη Νέα Καρβάλη και τέλος στο Μελισσοκομείο η ΑΕ Πιερέων σε μία σπουδαία αναμέτρηση θα υποδεχθεί το Νέστο Χρυσούπολης. Αναλυτικά όλο το πανόραμα της β΄ φάσης του κυπέλλου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας έχει ως εξής:

     

    Τετάρτη 26-9-2012

    Αναλυτικά τα αποτελέσματα των τεσσάρων αγώνων που διεξήχθησαν την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου για τη φάση των «24» του κυπέλλου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας ήταν τα εξής:

    Κεραυνός Ελευθερών-Μ.Α. Αντιφιλίππων 1-2

    Άρης Ακροποτάμου-ΠΟ Κεραμωτής 7-1

    Κεραυνός Πέρνης-ΑΕ Καβάλας 3-1

    Δόξα Θεολόγου-Ορφέας Ελευθερούπολης 1-1 (2-4 πεν.)

     

    Τετάρτη 3-10-2012

    Αναλυτικά τα αποτελέσματα των πέντε αναμετρήσεων που διεξήχθησαν την προηγούμενη Τετάρτη 3 Οκτωβρίου για τη β΄ φάση του κυπέλλου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας ήταν τα εξής:

    Βυζάντιο Κοκκινοχώματος-Αίας Παναγίας 3-0

    Κεραυνός Κρηνίδων-Ηρακλής Καβάλας 1-0

    Μακεδονικός Αμισιανών-Δόξα Λυδίας 3-2

    Αναγέννηση Λιμεναρίων-Βύρων Καβάλας 0-1

    ΠΑΟ Καβάλας-Άρης Πρίνου 2-1

     

    Τετάρτη 10-10-2012

    Η φάση των «24» του κυπέλλου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας ολοκληρώνεται αύριο Τετάρτη με τρία παιχνίδια. Αυτά είναι τα εξής:

    Γραβούνας (15.30): Θράκη Γραβούνας-Ολυμπιακός Καβάλας

    Ν. Περάμου (15.30): Βρασίδας Νέας Περάμου-Ναζιανζός Νέας Καρβάλης

    Μελισσοκομείου (15.30): Α.Ε. Πιερέων-Νέστος Χρυσούπολης

     

    Καλούνται όλα τα σωματεία που προκρίθηκαν στην επόμενη φάση του

    Κυπέλλου, καθώς και αυτά που θα προκριθούν μετά τους αγώνες της

    Τετάρτης 10-10-2012, να παρευρίσκονται την Πέμπτη 11-10-2012 και

    ώρα 6.30.μ.μ. στα γραφεία της Ε.Π.Σ. ΚΑΒΑΛΑΣ προκειμένου να διεξαχθεί

    η κλήρωση των αγώνων Κυπέλλου της επόμενης φάσης.

    One Response to “Με τρεις αναμετρήσεις που διεξάγονται αύριο Τετάρτη (10/10) ολοκληρώνεται η β΄ φάση του κυπέλλου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας”