Bookmarks

     

    Επαγγελματική θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η νίκη την οποία πέτυχε το απόγευμα της προηγούμενης Κυριακής (7/10) στο Δημοτικό Γήπεδο των Σερρών ο Α.Ο.Κ. σε βάρος του Εθνικού Γαζώρου με σκορ (0-1). Πρόκειται για ένα «τρίποντο» το οποίο πέραν της σημασίας που έχει από πλευράς βαθμολογικής συγκομιδής σίγουρα αναμένεται να αποτελέσει «τονωτική ένεση» για τους παίκτες του Κώστα Βασιλακάκη εν όψει της δύσκολης συνέχειας και ειδικότερα εν όψει του δεύτερου συνεχόμενου εκτός έδρας αγώνα την ερχόμενη Τετάρτη (10/10) στην Πάτρα κόντρα στην ομάδα της Παναχαϊκής. Πρόκειται για ένα παιχνίδι που στόχος της Ελαφράς Ταξιαρχίας του Βορρά είναι η συνέχιση των θετικών αποτελεσμάτων και μάλιστα απέναντι σε μία ομάδα η οποία φέτος έχει ιδιαίτερα μεγάλες φιλοδοξίες.

     

    Το σίγουρο πάντως είναι ότι ο Α.Ο.Κ. κόντρα στην Παναχαϊκή θα επιδιώξει να αποσπάσει το θετικό αποτέλεσμα, στο δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι του επιδιώκοντας να δημιουργήσει τις καλύτερες προϋποθέσεις για τις επόμενες «μάχες» που θα ακολουθήσουν στο υπό εξέλιξη πρωτάθλημα της Football League.

     

    Άριστο το κλίμα μέσα στα αποδυτήρια

    Την ίδια ώρα εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειωθεί είναι το γεγονός ότι η εκτός έδρας νίκη σε βάρος του Εθνικού Γαζώρου (0-1) «σκόρπισε» τα χαμόγελα μέσα στα αποδυτήρια της Καβαλιώτικης ΠΑΕ αλλά και στις τάξεις των Καβαλιωτών φιλάθλων οι οποίοι έδωσαν δυναμικό παρόν και κέρδισαν τη μάχη της κερκίδας στο Δημοτικό Γήπεδο των Σερρών.

     

    Χαμηλοί τόνοι από τον Κώστα Βασιλακάκη

    Ωστόσο να σημειωθεί ότι από την πλευρά του ο Θρακιώτης προπονητής της Καβάλας Κώστας Βασιλακάκης προσπαθεί να κρατήσει ιδιαίτερα χαμηλούς τόνους. Ο Α.Ο.Κ. κατάφερε να κερδίσει μόνο μία μάχη μέχρι τώρα, ακολουθούν πολλές και περισσότερο δύσκολες από εκείνη με τον Εθνικό Γαζώρου και σίγουρα βασικό μέλημα της τεχνικής ηγεσίας είναι ο Α.Ο.Κ. με πολύ χαμηλούς τόνους να συνεχίσει να… ανεβάζει ρυθμούς και να παίρνει εντός αλλά και εκτός έδρας τα αποτελέσματα που θέλει.

     

    Μάλιστα στις δηλώσεις που έκανε ο προπονητής των «Αργοναυτών» Κώστας Βασιλακάκης μετά τη νίκη σε βάρος του Εθνικού Γαζώρου δήλωσε τα εξής:

    -«Πετύχαμε μία σπουδαία νίκη απέναντι σε μία δουλεμένη και ιδιαίτερα οργανωμένη ομάδα όπως είναι ο Εθνικός Γαζώρου. Μετά το γκολ διαχειριστήκαμε πολύ καλά το παιχνίδι, τόσο στο πρώτο ημίχρονο όσο και στην επανάληψη και δεν κινδυνέψαμε ιδιαίτερα. Αντίθετα, δημιουργήσαμε ευκαιρίες για ακόμα ένα ακόμη γκολ έτσι ώστε να δούμε με πιο αισιόδοξο μάτι τα παιχνίδια που έρχονται. Είχαμε ανάγκη τους τρεις βαθμούς της νίκης, τα καταφέραμε σε βάρος του Εθνικού Γαζώρου και αισιοδοξούμε για τη συνέχεια».

     

    Είπε αρχικά ο προπονητής της Καβάλας Κώστας Βασιλακάκης για να συνεχίσει τις δηλώσεις του:

    -«Βάσει προγράμματος και με δεδομένο ότι ξεκινήσαμε αργά την προετοιμασίας μας προσπαθούμε να διαχειριστούμε όσο καλύτερα τους ποδοσφαιριστές που έχουμε για να αντέξουν στα 90 λεπτά. Εκ των πραγμάτων είμαστε υποχρεωμένοι να δίνουμε τρία παιχνίδια μέσα στη βδομάδα και το γεγονός αυτό μας δημιουργεί μεγαλύτερα προβλήματα. Στο παιχνίδι με τον Εθνικό Γαζώρου είχαμε θέληση, πράγμα το οποίο αποτελεί σημαντικό παράγοντα για μας. Ένα γκολ στην αρχή του αγώνα πάντα επηρεάζει την εξέλιξή του. Για τον Γάζωρο είχα σχηματίσει και έχω τις καλύτερες εντυπώσεις».

     

    Αναχωρεί για την Πάτρα

    Μία και μοναδική προπόνηση περιελάμβανε το πρόγραμμα της προετοιμασίας της Καβάλας εν όψει του δύσκολου εκτός έδρας αγώνα στην Πάτρα κόντρα στην Παναχαϊκή. Όσοι ποδοσφαιριστές αποτέλεσαν τη βασική 11άδα του Α.Ο.Κ. στο παιχνίδι με τον Εθνικό Γαζώρου σήμερα Δευτέρα (8/10) το πρωί πραγματοποίησαν χαλάρωμα ενώ όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές που ανήκουν στο έμψυχο δυναμικό της ΠΑΕ Καβάλα προπονήθηκαν κανονικά. Σε ότι έχει να κάνει με το αγωνιστικό κομμάτι να σημειώσουμε ότι κατά κάποιο τρόπο φαίνεται πως «λύνονται» τα χέρια του προπονητή Κώστα Βασιλακάκη για τον ποδοσφαιριστή που θα χρησιμοποιήσει στην κορυφή της επίθεσης με αντίπαλο την Παναχαϊκή και αυτό γιατί οι ιθύνοντες της Καβαλιώτικης ΠΑΕ έχουν στα χέρια τους την μπλε κάρτα του τελευταίου μεταγραφικού αποκτήματος της ΠΑΕ Καβάλα και ειδικότερα του Κροάτη Μάριο Μιγιάτοβιτς. Ήδη ο Κροάτης επιθετικός μέρα με τη μέρα ανεβάζει ρυθμούς και υπολογίζεται στα πλάνα του προπονητή για το παιχνίδι με την Παναχαϊκή. Κατά τα άλλα ο Εντιαγέ εξακολουθεί να αντιμετωπίζει το πρόβλημα με τη θλάση στους προσαγωγούς που υπέστη ενώ ερωτηματικό παραμένει το εάν τελικά θα τεθεί την τελευταία στιγμή στη διάθεση του Κώστα Βασιλακάκη ο στόπερ-αμυντικός Θόδωρος Πακάλτσης ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα με τους προσαγωγούς του. Η αποστολή των «Αργοναυτών» θα αποχωρήσει αύριο Τρίτη (9/10) στις 8 το πρωί για την πόλη της Πάτρας όπου το βράδυ θα καταλύσει σε κεντρικό ξενοδοχείο της αχαϊκής πρωτεύουσας.

     

    Comments are closed.