Bookmarks

     

    Μέσα σε μερικές ώρες αναμένεται την ερχόμενη Τετάρτη (12/9) να «φωτιστούν» τα πάντα σε ότι έχει να κάνει με την υπόθεση της συμμετοχής της ΠΑΕ Καβάλα αλλά και των αντίστοιχων του Ολυμπιακού Βόλου και του Ηρακλή Θεσσαλονίκης στο νέο πρωτάθλημα της Football League ή όχι. Το πολυσυζητημένο σίριαλ που τους τελευταίους 5 μήνες μονοπώλησε το ενδιαφέρον του επαγγελματικού ποδοσφαίρου της χώρας μας και της συντριπτικής πλειοψηφίας εκείνων που ασχολούνται με αυτό φτάνει στο τέλος του και ελπίδα ιστορικών ομάδων όπως είναι η Καβάλα, ο Ολυμπιακός Βόλου αλλά και ο Ηρακλής Θεσσαλονίκης είναι, πέφτοντας η αυλαία, το σίριαλ αυτό να μην αποδειχθεί μία φάρσα κακόγουστη και κυρίως δυσάρεστη. Έτσι λοιπόν την ερχόμενη Τετάρτη (12/9) στις 11 η ώρα το πρωί στα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί το έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο της διοργανώτριας αρχής κατά τη διάρκεια του οποίου θα αποφασιστεί εάν η διοργανώτρια αρχή παράσχει στη Superleague αλλά και στη Football League, όπως άλλωστε ζητήθηκε, εκείνες τις νομικές εγγυήσεις ώστε στην εξέλιξη του νέου πρωταθλήματος της Football League να μην προκύψουν ενστάσεις από κάποια ή κάποιες ομάδες οι οποίες θα λάβουν μέρος σ’ αυτό.

     

    Το συγκεκριμένο έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο κρίνεται πέραν του δέοντος καθοριστικό και μέσα σε λεπτά της ώρας ο απερχόμενος Πρόεδρος της Ε.Π.Ο. Σοφοκλής Πιλάβιος και οι συνεργάτες του οφείλουν να τηρήσουν κατά γράμμα τις δεσμεύσεις τους, τις δημόσιες τοποθετήσεις τους περί αποκατάστασης της αδικίας και ταυτόχρονα να τοποθετήσουν τον Α.Ο.Κ., τον Ολυμπιακό Βόλου και τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης στη Football League. Αυτό είναι γνωστό ότι αποτελεί μονόδρομο μιας και δεν υπάρχουν άλλοι ή άλλες επιλογές. Εφόσον ληφθεί απόφαση από το έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, η απόφαση αυτή θα γνωστοποιηθεί στο Διοικητικό Συμβούλιο της Superleague αλλά και στο αντίστοιχο της Football League. Μάλιστα το μεσημέρι της ίδιας ημέρας (Τετάρτη 12/9), στις 2 η ώρα έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της δεύτερης τη τάξη επαγγελματικής κατηγορίας της χώρας μας. Εκεί ανάλογα με την απόφαση η οποία θα ληφθεί από το έκτακτο Δ.Σ. της Ε.Π.Ο. θα υπάρξουν και ανάλογες αποφάσεις των Διοικούντων της Football League. Έτσι αν όλα πάνε καλά, που θα πρέπει να πάνε καλά, τότε στην κληρωτίδα του νέου πρωταθλήματος της Football League, θα τοποθετηθούν οι 18 ομάδες οι οποίες ήδη ανήκουν σ’ αυτή, και οι 3 επιπλέον που θα είναι η ΠΑΕ Καβάλα, η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου και η ΠΑΕ Ηρακλής Θεσσαλονίκης που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη (12/9).

     

    Συνεχίζονται οι επαφές

    Την ίδια ώρα στο αποκορύφωμά της βρίσκεται η αγωνία τόσο στην ΠΑΕ Καβάλα όσο και στις αντίστοιχες του Ολυμπιακού Βόλου και του Ηρακλή ΘΕσσαλονίκης και άπαντες και στα τρία στρατόπεδα εμφανίζονται αισιόδοξοι εν όψει του έκτακτου διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΟ που θα πραγματοποιηθεί τα επόμενα 24ωρα. Μάλιστα ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Καβάλα Γιώργος Τσοκτουρίδης συνεχίζει τις επαφές του με τα μέλη του ΔΣ της διοργανώτριας αρχής και μέσα από τη δήλωσή του εκφράζει την αισιοδοξία ότι όλα θα πάνε καλά. Χαρακτηριστικά ο Γιώργος Τσοκτουρίδης μας δήλωσε τα εξής:

    -«Μετά από την τηλεφωνική συνομιλία που είχα με μέλη του ΔΣ της ΕΠΟ τα οποία συντάσσονται με τον κ. Βασίλειο Γκαγκάτση διαπίστωσα την πλήρη στήριξή τους στο δίκαιο αίτημά μας. Για το λόγο αυτό τους ευχαριστώ δημόσια».

     

    Την Πέμπτη 3/9 η πρώτη της ΠΑΕ
    Όπως έγινε γνωστό από την ΠΑΕ Καβάλα η πρώτη επίσημη της ομάδας με τον καθιερωμένο αγιασμό της, στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» μετατίθεται για την ερχόμενη Πέμπτη (13/9) στις 6 το απόγευμα.

     

    Στην Καβάλα ο Σερζ Ντιέ

    Στην Καβάλα βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες ο πρώην παίκτης του Α.Ο.Κ. Σερζ Ντιέ. Σύμφωνα με πληροφορίες του www.kavalagoal.gr ο πρώην  μέσος της ΠΑΕ Καβάλα συμφώνησε σε όλα με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Καβάλα Γιώργο Τσοκτουρίδη, είχε συναντήσεις με τον Γενικό Αρχηγό Κώστα Τσαλίκη και θα ξαναφορέσει τη φανέλα με το καραβάκι στο στήθος, όπως πρώτο έγραψε το www.kavalagoal.gr.

    One Response to “Την ερχόμενη Τετάρτη (12/9) στις 11 το πρωϊ το έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας που θα πρέπει να παράσχει νομικές εγγυήσεις – Στις 2 το μεσημέρι συνεδριάζει το Δ.Σ. της Football League και 2 ώρες αργότερα θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση.”