Bookmarks

     

    Σε εξέλιξη βρίσκονται οι προπονήσεις του ανδρικού τμήματος της Καβάλας 2004 που θα λάβει μέρος στο νέο πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας της τοπικής μας Ένωσης ενώ την ίδια ώρα συνεχίζονται οι εγγραφές παιδιών όλων των ηλικιών στα τμήματα υποδομής που θα λειτουργήσουν και φέτος. Αυτά μεταξύ των άλλων σημειώνονται στο δελτίο τύπου το οποίο εκδόθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο του Καβαλιώτικου συλλόγου και στο οποίο αναφέρονται όλες οι τελευταίες δραστηριότητες της Καβάλας 2004.

     

    Το δελτίο τύπου

    της Καβάλας 2004

    Αναλυτικά το δελτίο τύπου της Καβάλας 2004 περιλαμβάνει τα εξής:

     

    Το Διοικητικό Συμβούλιο της Καβάλας 2004 κάνει γνωστά τα εξής:

     

    Ανακοινώνει ότι σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 6/8 η προετοιμασία του ανδρικού τμήματος του συλλόγου υπό την καθοδήγηση του νέου προπονητή Σταύρου Καραμπατζάκη. Οι προπονήσεις συνεχίζονται με κανονικούς ρυθμούς εν όψει του νέου πρωταθλήματος της Β΄ κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Καβάλας, και σ’ αυτές λαμβάνουν μέρος και τα τρία νέα μεταγραφικά αποκτήματα Φίλιππος Φιλίππου, Νικόλαος Mπάφας, Καπετανκωνσταντής, Βασίλειος Θεοδωράκης, Γεώργιος Παλαπάνος και Σταύρος Δαμιανίδης.

     

    Σε εξέλιξη βρίσκονται οι προπονήσεις των τμημάτων υποδομής της Καβάλας 2004 οι οποίες ξεκίνησαν στις 3 Σεπτεμβρίου με προπονητές Σταύρο Καραμπατζάκη και Ιωάννη Δερβεντζή. Τα τμήματα τα οποία λειτουργούν φέτος είναι ηλικίας ποδοσφαιριστών, 1998-99, 2000-01, 2002-03 και 2004-06. Οι προπονήσεις διεξάγονται στο βοηθητικό γήπεδο του Κωτσάλου και στο γήπεδο του Χαλκερού. Οι εγγραφές βρίσκονται σε εξέλιξη και συνεχίζονται καθημερινά στο βοηθητικό γήπεδο του Κωτσάλου.

     

    Το Διοικητικό Συμβούλιο της Καβάλας 2004 θεωρεί υποχρέωσή του δημόσια να ευχαριστήσει τις επιχειρήσεις «Natural Stones Νικολαΐδου-Σχιστόλιθοι και Φυσικά Πετρώματα Σ. Νικολαΐδου κ. Σια Ο.Ε. – Κόμβος Εξοχής, Ελευθερούπολη». Και «Scrap-Ανακύκλωση μετάλλων Γρηγόρης Κουτσουρέλιας, Περιφερειακός Ελευθερούπολης-Σερρών» για τη σημαντική υποστήριξή τους προς τον σύλλογο».

    Comments are closed.