Bookmarks

     

    Αρκετά και χρήσιμα συμπεράσματα είχε τη δυνατότητα να βγάλει ο προπονητής της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας Κρις Χουγκάζ από το φιλικό που έδωσε η ομάδα του στη Θεσσαλονίκη το προηγούμενο Σάββατο (8/9) με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Πυλαίας. Το συγκρότημα της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας ηττήθηκε με σκορ (82-54) αλλά το σίγουρο είναι ότι από την πλευρά του ο νέος προπονητής της Καβαλιώτικης ΚΑΕ είχε τη δυνατότητα να διαπιστώσει την αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι παίκτες σήμερα χωρίς ωστόσο, στο φιλικό με τον ΠΑΟΚ να υπολόγιζε σε όλους όσους αποκτήθηκαν κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού.

     

    Έτσι με τον Κώστα Χαραλαμπίδη να είναι σε πολύ καλή κατάσταση ο ΠΑΟΚ επικράτησε με σκορ (82-54) της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας, σε φιλικό που διεξήχθη στο κλειστό της Πυλαίας. Ο ΠΑΟΚ, παίρνοντας τον έλεγχο από την έναρξη της αναμέτρησης, έκλεισε το πρώτο δεκάλεπτο με (30-16), αλλά δεν σταμάτησε εκεί, αφού έδειξε την ίδια σοβαρότητα μέχρι και το φινάλε. Εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειώσουμε είναι το γεγονός ότι κατά τη διάρκεια του φιλικού θετικές εντυπώσεις άφησε ο Σκοπιανός καλαθοσφαιριστής Μπόγιαν Κριστέφσκι ο οποίος συνολικά σημείωσε 12 πόντους.

     

    Διαιτητές: Γκούμας, Γ. Πουρσανίδης, Κ. Πουρσανίδης.

    Τα δεκάλεπτα: 30-16, 48-26, 66-35, 82-54.

    ΠΑΟΚ (Σούλης Μαρκόπουλος): Μακ Γκραθ 2, Χαραλαμπίδης 17 (3), Δέδας 7 (1), Τσαϊρέλης 13, Καλλές 11, Θεοδωράκος 8 (2), Χαριτόπουλος 12, Αμπαράς 1, Λιάπης 8, Κώττας, Κόνιαρης 2, Βαρυτιμιάδης 1, Νικολόπουλος, Πάππος.

    Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας (Κρις Χουγκάζ): Στεφανίδης 10 (1), Καραθανάσης 1, Καλαμπάκας, Μανωλόπουλος 10, Στυλιανού 1, Αράπης, Ίλιεφ 2, Πιεβάλιστα 5 (1), Κριστέβσκι 12, Βελισσαρίου 2, Φίαρς 8, Νούναλι 3.

     

    Έρχονται Πάνος και Κόλεμαν

    Μόλις μία απουσία θα μετράει από αύριο Τρίτη (11/9) ο Κρις Χουγκάζ όσον αφορά στην προετοιμασία της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο της Καλαμίτσας «Αλεξάνδρα Δήμογλου». Πιο συγκεκριμένα, ο 43χρονος προπονητής Κρις Χουγκάζ δεν θα έχει στη διάθεσή του μόνο το διεθνή με την Εθνική Βοσνίας, Νεμάνια Μίτροβιτς, που αναμένεται στη χώρα μας μετά τις 12 Σεπτεμβρίου, αφού δηλαδή ολοκληρωθούν οι αγώνες του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας του στα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 2013. Αντίθετα, στις προπονήσεις της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας θα ενσωματωθούν με την έναρξη της νέας εβδομάδας ο Ουίλιαμ Κόλεμαν και ο Στιβ Πάνος. Ο Αμερικανός, που ήταν να αφιχθεί στη χώρα μας την προηγούμενη Παρασκευή (7/9), ειδοποίησε πως θα πατήσει τελικά επί ελληνικού εδάφους αύριο Τρίτη (11/9). Την ίδια ημέρα αναμένεται στην Ελλάδα και ο ομογενής σέντερ, έχοντας λύσει το συμβόλαιό του με τον Κολοσσό Ρόδου. Αναφορικά με την ευρείας έκτασης ήττα από τον ΠΑΟΚ, ο προπονητής της Ένωωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας Κρις Χουγκάζ δεν προβληματίζεται από την εικόνα της ομάδας του, η οποία άλλωστε παρατάχθηκε στο κλειστό της Πυλαίας με σημαντικές ελλείψεις.

     

    Άφησε θετικές εντυπώσεις ο Μπόγιαν Κριστέφσκι

    Τα πρώτα συμπεράσματά του για τους παίκτες που διαθέτει στο ρόστερ της η Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας, και κυρίως τους δύο υπό δοκιμή, έβγαλε ο προπονητής της Κρις Χουγκάζ. Μπορεί η ομάδα της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας να δέχθηκε βαριά ήττα στο κλειστό της Πυλαίας από τον ΠΑΟΚ σε φιλική αναμέτρηση, αλλά αυτό ελάχιστη σημασία είχε για τον 43χρονο τεχνικό. Ο Μπόγιαν Κριστέφσκι και ο Σιμεόν Ίλιεφ δοκιμάστηκαν για πρώτη φορά σε συνθήκες αγώνα, με τον πρώτο να αφήνει θετικές εντυπώσεις. Δεν είναι μόνο οι 12 πόντοι που σημείωσε κόντρα στους Θεσσαλονικείς όσο η γενικότερη παρουσία του στο παρκέ, που έδειξε να πείθει τον προπονητή του για τις ικανότητές του. Αντίθετα, στα χαμηλά έμεινε ο Ίλιεφ, στον οποίο πάντως θα δοθούν κι άλλες ευκαιρίες. Το διάστημα 14-16 Σεπτεμβρίου, άλλωστε, η Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλα διοργανώνει διεθνές τουρνουά στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο της Καλαμίτσας «Αλεξάνδρα Δήμογλου», με τη συμμετοχή του ΚΑΟΔ, της τουρκικής Ελίν Εντιρνέ και της βουλγαρικής Λέφσκι Σόφιας.

     

     

     

    Comments are closed.