Bookmarks

     

    Την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησαν οι 12χρονες αθλήτριες του ΑΣΕΑ Καβάλας, Ζήσου Θεοδώρα-Μαρία και Ταουσάνη Χριστίνα, στο πανελλήνιο πρωτάθλημα παμπαίδων-παγκορασίδων (αθλητές και αθλήτριες κάτω των 12 ετών) που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα και το στάδιο «Ειρήνης και Φιλίας». Στον όμιλο ο ΑΣΕΑ Καβάλας νίκησε τη Χίο με σκορ (3-0), την Πολιτιστική Αθλητική Λέσχη «Φοίνικες Γλυφάδας Πατρών» με σκορ επίσης (3-0) και τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης με σκορ (3-1). Στον προημιτελικό νίκησε με σκορ (3-1) τον ΟΑ Χανίων και στον ημιτελικό έχασε με σκορ (0-3) από τον ΑΟ Διονύσου.

     

    Στα ατομικά η Τζουνοπούλου δεν κατάφερε να περάσει από τον όμιλο κατακτώντας τη 17η θέση, η Ταουσάνη κατέκτησε την 1η θέση στον όμιλο με νίκες (3-0) επί της Τσακαλίδου (ΧΑΝΘ), με (3-0) επί της Στολάκη (Φαέθων Πάτρας) και Μαυράκη του Τελαμώνα Σαλαμίνας με επίσης σκορ (3-0). Στους «8» νίκησε με σκορ (3-1) την Αθανασοπούλου του ΑΟ  Καρέα και στη συνέχεια έχασε απο την Τέρπου του ΑΟ Διονύσου με σκορ (0-3) κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο. Η Ζήσου προκρίθηκε ως 2η στον όμιλο νικώντας με σκορ (3-0) τη Στρατούλια της Αναγέννησης Πατρών, με (3-1) τη Λαδακη Στ. του ΟΑ Χανίων και έχασε από την Τέρπου του ΑΟ Διονύσου με σκορ (0-3). Στους «16» έχασε με σκορ (1-3) από την Λαδάκη Μ. του ΟΑ Χανίων κατακτώντας την 9η θέση. Στα διπλά κοριτσιών στους «8» αποκλείστηκαν οι Τζουνοπούλου/Λαδάκη Μ. (ΟΑ Χανίων) από τις Δάμου (ΧΑΝΘ) με σκορ (1-3) ενώ οι Ζήσου/Ταουσάνη απέκλεισαν τις Κοζάρη (Εθνικός Αλεξ/λης)/Δασκαλοπούλου (ΕΑ Βόχας Κορινθίας) με σκορ (3-1) και αποκλείστηκαν στους «8» από τις Τέρπου/Δεβελέκου με σκορ (0-3). Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα του ΑΣΕΑ Καβάλας έκλεισε μια χρονιά με πανελλήνια μετάλλια σε όλες τις κατηγορίες, Α2 Γυναικών 3η, νεανίδων 3η, κορασίδων 2η και παγκορασίδων 3η και δικαίως είναι μια από τις καλύτερες επαρχιακές ομάδες, αν όχι η καλύτερη.

    Στα αγόρια ο ΑΣΕΑ Καβάλας για ακόμα μια φορά δεν τα κατάφερε να προκριθεί στους «8».Ο ΑΣΕΑ Καβάλας κληρώθηκε στον όμιλο με το 2ο φαβορί των αγώνων τον ΑΣ Πέρα 2005 όπου και έχασε με σκορ (0-3) και τον ΟΕΑ Βέροιας όπου και έχασε με σκορ (1-3) και κατέκτησε την 9η θέση. Την ομάδα πλαισίωσαν οι Πασχαλέρης Γ. και Μιχαηλίδης Α.. Ο Πασχαλέρης στα ατομικά έχασε από το 3ο φαβορί των αγώνων Ράμμο με σκορ (0-3), νίκησε τον Ηλιόπουλο της Πολιτιστικής Αθλητικής Λέσχης «Φοίνικες Γλυφάδας Πατρών» με σκορ (3-2) και έχασε στο καθοριστικό παιχνίδι για την πρόκριση στους «16» από τον Δαμιάνη του ΑΟ Ταταύλα με σκορ (2-3) (10-12 το τελευταίο σετ). Στο διπλό ο Πασχαλέρης δηλώθηκε με τον Σιδηρόπουλο του ΟΕΑ Βέροιας και νίκησαν στους «16» τους Ανανιάδη/Οικονόμου από τον Άδωνι Θεσσαλονίκης με (3-2) σετ και στους «8» έχασαν από τους Παμβουξόγλου (ΕΑ Βόχας)/Κορδούτης (Ζήνων Γλυφάδας) με 0-3 σετ.

    One Response to “Την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησαν οι 12χρονες αθλήτριες του ΑΣΕΑ Καβάλας, Ζήσου Θεοδώρα-Μαρία και Ταουσάνη Χριστίνα, στο πανελλήνιο πρωτάθλημα παμπαίδων-παγκορασίδων”