Bookmarks

     

    Για όλους και για όλα μίλησε ο 44χρονος Έλληνας προπονητής Δημήτρης Πρίφτης, στην αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο www.kavalagoal.gr και στον δημοσιογράφο Πέτρο Πετρόπουλο. Αναφέρθηκε στο χθες, στο σήμερα αλλά και στο αύριο για το θέμα της συνεργασίας του, για 3η συνεχόμενη χρονιά στον πάγκο της ομάδας, τονίζοντας για το θέμα αυτό πως τα πάντα είναι στον αέρα και πως όλα είναι ρευστά. Χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Πρίφτης μας τόνισε ότι μέχρι την Κυριακή (10/6) αναμένεται να συζητήσει με τον Πρόεδρο της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας Κώστα Παπακωνσταντίνου για το εάν θα συνεχιστεί η συνεργασία τους ή όχι, μας εκμυστηρεύτηκε ότι ακόμη δεν έχει πάρει την απόφασή του και μας υπογράμμισε ότι το μόνο το οποίο τον χωρίζει είναι το οικονομικό θέμα.

     

    Η συνέντευξη του Δημήτρη Πρίφτη

    Στο ξεκίνημα της συζήτησής μας, ρωτήσαμε τον Δημήτρη Πρίφτη σε ποιο στάδιο βρίσκονται σήμερα που κουβεντιάζουμε οι συζητήσεις με τον Πρόεδρο της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας Κώστα Παπακωνσταντίνου και για το θέμα αυτό ο ίδιος μας είπε τα εξής:

    -«Εκείνο το οποίο θέλω να σας πω είναι ότι το όλο θέμα βρίσκεται σε εκκρεμότητα και αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να σας πω τίποτε συγκεκριμένο. Είμαστε στο στάδιο της αναμονής και θέλω να πιστεύω ότι μέσα στις επόμενες ημέρες, να μιλήσω τηλεφωνικά με τον Πρόεδρο κ. Κώστα Παπακωνσταντίνου προκειμένου να έχουμε μία νέα συνομιλία. Επαναλαμβάνω ότι αυτή τη στιγμή που συζητάω μαζί σας κύριε Πετρόπουλε δεν μπορώ να πω κάτι συγκεκριμένα. Όλα είναι στον αέρα».

     

    -Κύριε Πρίφτη πότε περίπου προσδιορίζετε το νέο τηλεφωνικό σας ραντεβού με τον Πρόεδρο της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας κ. Παπακωνσταντίνου;

    -«Πιστεύω ότι μέχρι την ερχόμενη Κυριακή (10/6) να έχω μιλήσει εκ νέου με τον κ. Παπακωνσταντίνου προκειμένου να κλείσουμε το θέμα».

    -Κύριε Πρίφτη δε θα σας ζητήσω να μας πείτε αν η απάντηση την οποία θα δώσετε στον κύριο Παπακωνσταντίνου να είναι θετική ή αρνητική αλλά θα ήθελα να μας πείτε εάν έχετε κατασταλάξει στην απάντηση που πρόκειται να δώσετε;

    -«Αυτή τη στιγμή που κουβεντιάζω μαζί σας υπάρχει μία εκκρεμότητα με τον κ. Παπακωνσταντίνου. Θα ξαναμιλήσω μαζί του και με βάση τα νέα δεδομένα τα οποία θα δημιουργηθούν μέσα από τη συνομιλία μας θα αποφασίσω. Εκείνο το οποίο με βεβαιότητα θέλω να σας πω κ. Πετρόπουλε είναι το ότι ακόμα δεν έχω κατασταλάξει. Όλα είναι 50-50 μέσα στο μυαλό μου».

     

    -Κύριε Πρίφτη εκτιμάτε ότι εκείνα τα οποία σας ενώνουν με την Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας και τον Πρόεδρό της Κώστα Παπακωνσταντίνου είναι περισσότερα από εκείνα τα οποία σας χωρίζουν, με βάση τις συζητήσεις που κάνατε το τελευταίο χρονικό διάστημα;

    -«Κοιτάξτε κ. Πετρόπουλε, συναισθηματικά αλλά και ανθρώπινα εκείνα τα οποία με ενώνουν τόσο με την ομάδα όσο και με τον Πρόεδρο είναι πάρα πολλά. Από κει και πέρα θα πρέπει να σκεφτώ με βάση τη λογική. Μου έγινε μία πρόταση η οποία είναι πολύ χαμηλή».

     

    -Σε οικονομικό επίπεδο εννοείτε;

    -«Ναι. Πρόκειται για μία πρόταση η οποία είναι πολύ χαμηλή. Από κει και πέρα μπορώ να καταλάβω τους δύσκολους καιρούς οικονομικά που διανύουμε αλλά και γω από την πλευρά μου θέλω να σας πω πως πρέπει να σκεφτώ λίγο λογικά. Ουσιαστικά εκείνο το οποίο με χωρίζει αυτή τη στιγμή είναι το οικονομικό. Όλα τα υπόλοιπα με βάση τη συνεργασία των δύο ετών τα έχουμε λύσει. Είμαστε σε πολύ καλό επίπεδο και εκείνο το οποίο θέλω να σας πω είναι ότι τα πάντα στην Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας είναι πολύ θετικά».

     

    -Κύριε Πρίφτη θα ήθελα να σας ζητήσω να σχολιάσετε τη δήλωση του Προέδρου της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας Κώστα Παπακωνσταντίνου στο www.kavalagoal.gr πριν από λίγο καιρό ο οποίος μας είχε δηλώσει ότι είναι πολύ μεγάλη χαρά και τιμή για τον ίδιο να συνεργαστεί μαζί σας και τη νέα περίοδο.

    -«Καταλαβαίνω ότι ο Πρόεδρος αυτό το αισθάνεται. Θεωρώ ότι αυτό που σας είπε, το είπε με ειλικρίνεια. Από κει και πέρα θέλω να πιστεύω ότι η μειωμένη οικονομική πρόταση η οποία μου έγινε έχει να κάνει με τις οικονομικές δυσκολίες της ομάδας αλλά και των καιρών και όχι με το εάν πραγματικά με θέλει ο κ. Παπακωνσταντίνου με θέλει στην ομάδα για 3η συνεχόμενη χρονιά ή όχι. Πιστεύω ότι είναι ειλικρινής και ότι θέλει να παραμείνω στην ομάδα. Γενικά εκείνο το οποίο θέλω να σας πω είναι ότι είχα μία πάρα πολύ καλή διαδρομή μαζί του, τόσο σε ανθρώπινο επίπεδο όσο και σε επίπεδο συνεργασίας μεταξύ μας».

     

    -Κλείνοντας τη συζήτησή μας κύριε Πρίφτη θα ήθελα να στείλετε το δικό σας μήνυμα στους Καβαλιώτες φιλάθλους οι οποίοι έμπρακτα ήταν δίπλα στην ομάδα αλλά εκτίμησαν το δικό σας έργο.

    -«Τι να σας πω… Αν δε συνεχίσω να βρίσκομαι στον πάγκο της ομάδας και δεν είμαι στην Καβάλα θα μου λείψει πολύ ο κόσμος. Αντίθετα θα είναι πολύ μεγάλη η χαρά μου να βρεθώ και πάλι δίπλα στους Καβαλιώτες φιλάθλους. Εκείνο το οποίο θέλω να σας πω ότι όσο ήμουν στην Καβάλα είχα πολλές και καλές συναναστροφές με τον κόσμο της. Δημιούργησα φιλίες και σε περίπτωση που εκ νέου δε θα συνεργαστώ με την ομάδα θα μου λείψουν».

    Comments are closed.